Şimdi Ara

Yeni server da bi süre bann yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar server test aşamasında olduğu için şu anlık kospçular bann lanmıycak zaten test aşamasından çıkana kdr da millet 60 olur

• beta test bittikden sonra data kayıtlı kalcakmış ama banlanmama olayını ilk defa senden duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneet -- 26 Kasım 2005, 14:26:32 >
  • sallama be dün ve bugün en az 350 kişi bnlandı haberin var mı??
  • senin nerden haberin var bi sorabilirmiyim
    ben nedense hiç görmedim
  • banlananlar var senin görüp görmemen bişeyi deiştirmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_caner

senin nerden haberin var bi sorabilirmiyim
    ben nedense hiç görmedim

valla bende görmedim

@ Dark Blue

baska bi server la karıştırıyo olmayasın ?
  • sanki gm sinDün gördüüm btün party ler kosp kulanıodu ve herkez ayn şeyi diodu.Nasıl olsa server test aşamasından kalkana kdr bann yemicezÇok rahatız diolar hmn atlama bilmeden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sanırım Yeni Bir Bug Buldum
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gözlerime mi inanayım sanamı..allah carpsin super salliyorsunuz.

daha bugun gozumun onunde 3-4 kisi banlandi.

quote:

Orjinalden alıntı: mc_caner

Arkadaşlar server test aşamasında olduğu için şu anlık kospçular bann lanmıycak zaten test aşamasından çıkana kdr da millet 60 olur
  • banlanan cok gm notice attı hatta olympia 3 te Slayer nickli 1ine "i see you Slayer you are banned say bye bye " dedi
    sora noldu bilmiom ama bugün onlineken Olympia 3`te 3-4 kişinin ban yedigini gordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleRoSse -- 26 Kasım 2005, 14:34:09 >
  • gözümün önünde banlandı 3-4 kişi.
    banlanmamak die bişey yok ;)
  • nassı banlama yok dakkada bir notice gecip ........ ur banned diyo
  • şu gözünün oninde bannlananları bi ss çekip atta bende sallamış olup senden özür diliyim
  • aynen o noticeyi bende gördüm.
    quote:

Orjinalden alıntı: EleRoSse

banlanan cok gm notice attı hatta olympia 3 te Slayer nickli 1ine "i see you Slayer you are banned say bye bye " dedi
    sora noldu bilmiom ama bugün onlineken Olympia 3`te 3-4 kişinin ban yedigini gordum
  • abı gm costu bu sabah tak tak herkesı banlıyo bıde mesaj yazıyo ı see you dıye class konusuyor vede ıyı yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokedici61 -- 26 Kasım 2005, 14:37:04 >
  • ewet o bye bye ve banned yazısını bende gordum ve dun gece 3-4 sularında 350-400 kisi balnadı bende gordum
  • bugün hiç girmedim ama dün ne bann yazısı ne de gm in azından başka bi yazı geçti
  • Evet bugün i see you slayerden sonra" th3..." incikli binckli biri ban yedi ama neeni yazmadı
  • evet ban devam ediyo bu gün maradondaydım hatta banlananın arkadaşları (vatandaş Türk) banlanan ahmet abinin charı diye shout dan yazıyolardı
  • ben 4-5 kişi gördüm banlanan.
  • gereksız konu acma lan 1000 kısı banlandı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.