Bugün itibariyle zam geldi 289bin tl artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (21. sayfa)

-
-
Yarından itibaren her yerde bulursununuz merak etmeyin. Golf satılsın diye %80 dilime sokmuşlar :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stler tlf açıp opsiyon iptali oldu araç almak istermisiniz diye sormaya başlamışlar yazıklar olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garajımda sıfır MK3 facelift leon fr var sunrooflu falan filan. O kadar laf ediyordu millet sıfırı daha ucuz diye :)
Akıl var mantık var. Bizim araç hem 1.5 150 hem sunroof var, hem de dsg :)
Alın size 289 bin tl. ;)
-
Benimde 2017 dizel otm bir leonum var.2018 de almıştım.Satar üstüne kredi çeker sıfır alırım diye hayal kuruyordum.Noldu şimdi?Akıl var mantık var diyorsunuz.Allahaşkına bu fiyatlarda akıl mantık namına zerrece birşey gören var mı?Niye oh olsun der gibi konuşuyorsunuz kardeşim yapmayın böyle.
Sifiri ikinci elden ucuzdu ve eksisi gibi 250 binli rakamlara satamiyorlardi simdi eskiye döndük diye seviniyor sanirim :)
1 Nisan itibariyle yeni zamlar geldi. 1.0 Style Plus DSG 305 BİN TL. - 1.5 Manuel 299 BİN TL. oldu. 1 haftada 2 defa zam yemiş oldu. Ocak-Şubat-Mart aylarında araba alanlar şanslı. Her marka için bu geçerli.
-
An itibariyle fiyatlar yine güncellenmiş..
YENİ LEON 1.0 TSI 110 HP Style - 231.000 ₺
YENİ LEON 1.0 eTSI 110 HP DSG Style Plus - 305.000 ₺
YENİ LEON 1.5 TSI ACT 130 HP FR - 299.000 ₺
-
şaka gibi aga bu nedir ya
-
Bu ne ya habire zam yapıyolar.
-
Hadi kur farkı zammını anlarım. Buna bağlı olarak %80 ötvye girmesi de tamam. Ama bu en son 16binlik zam neden yapıldi anlamıyorum... 289dan 305e çektiler..
Bayilerde araç varmı acaba bilgisi olan varmı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: CaglarAkcamBayilerde araç varmı acaba bilgisi olan varmı?
muhtemelen vardır
-
Bugün bir sıfır fiyatına bakayım dedim bakmaz olaydım.
-
Fiyata hemen öyle hızlı bir şekilde bakma. Tek göz açık bak, alıştıra alıştıra bak. Yıl 2021 :) -
Arabanın arka görüntüsünü çok beğendim. Birde ismi çok hoşuma gider nedense...
-
Bu arabanın FR + Sanroof + DSG kombinasyonu gelmedi değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Sirrüs
Bu arabanın FR + Sanroof + DSG kombinasyonu gelmedi değil mi?gelmedi henuz
ne zaman gelecek tam bir tarih yok
-
Hiç satmıyor sanırım diye yazmaya gelmiştim bir üye almış. Güle güle kullanın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X