Şimdi Ara

Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
850
Cevap
49
Favori
132.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drserhatym

Leonumu aldım :) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Diffüzor ve krom cita yaptırmak istiyorum hic yaptiran var mi?

Hocam hayırlı olsun bende de Golf 8 Impression var bende geçen ay aldım.

Aracınız manuel şanzıman sanırım, 4 bin devir üstünde ayağımı gazdan çekince araç 1-2 saniye daha ekstra ivmeleniyormuş gibi geldi bana. Sanki yenilenen marş motoru müdahele ediyor gibi geldi sizde hiç dikkat ettiniz mi buna?

• quote:

Orijinalden alıntı: drserhatym

Leonumu aldım :) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Diffüzor ve krom cita yaptırmak istiyorum hic yaptiran var mi?

Hayırlı olsun hocam bende Fr DSG bekliyorum ama gelecek gibi değil sizin aldığınız pakette gayet güzel tek eksiği arka ve öndeki ledlerin eksikliği beni düşündürüyor.

• Benm arac otomatik 1.0 o yuzden oyle bir problem olmadi bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuRYTR kullanıcısına yanıt

Tesekkurler insallah siz istedginizi alirsiniz. Bence de bu aracin frden ciddi anlamda en onemli eksigi led ve hayalet ekran. Hayalet ekrani cok aramiyorum kendi analog kadrani da cok guzel oldugu icin. Ama dis gorunus icin led olmaliydi

• drserhatym D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam 1.0 sanırım. 231.500den mi aldınız ben yakalayamadım ve çok üzgünüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cormen kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim

• rubelhizb kullanıcısına yanıt

Evet ben yuzde 50lik dilimdeyken aldim 231e

• drserhatym D kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yakalamışsınız hocam güncel c sınıfı içinde aklımda kalan tek araç gerçekten güle güle kullanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Euro 11 doğru gidiyor 299 bin bile hayal olabilir artık.

• rubelhizb kullanıcısına yanıt

Tesekkurler saolun

• 1.5 TSI 130 hp için yazılım yaptıran oldu mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 231.000 bulunmaz fırsattı
    Leon fr ve style plus dsg için

• cihanair kullanıcısına yanıt

Belki bir ötv güncellemesi matrah güncellemesi olur. Tek umut bu. 230 a alınabilecek en iyi arabaydı

• cihanair kullanıcısına yanıt

Bulunmadı zaten Yeni Seat Leon MK4  (ANA KONU) 

• O kadar leonu kim aldi cok merak ediyorum sokakta hic karsilasmiyorum bir tek bende var gibi geliyor bana. O kadar aracin hepsini alsatcilara kaptirmisiz sanirim

• Bütün kur düşüşlerinde indirimleri boş geçen doğuş oto, kur artışında hiç bir zammı boş geçmiyor çok şükür. Yine zammı yerleştirmişler listelere.

Yeni Seat Leon MK4  (ANA KONU)

Git gide fakirlediğimize mi üzüleyim yoksa bu ülkenin iflah olmaz insanların hala aynı kafada devam ederek bizi de yanlarından sürüklemesine mi üzüleyim bilmiyorum.

• 231 lik manueli stokta bulabilen var mı?

• bende leon almayi düşünüyorum 1.5 mi 1.0 mi karar veremedim fr da led farlar, multimedya olsun vs ama 1.0 motor hem vergi hem yakıt daha iyi peki 1.0 a fr Paket olmuyor mu sizin tavsiyeniz nedir

henüz bir bayiye gitmedim araç yok deniliyor yoksa siraya alacaklar peki ne kadar sürede gelebilir 1 2 3 ay daha fazla bekleyenler oluyor mu

• Xcellence versiyonu, 375.000TL. fiyatla, listede yer almaya başlamış. Cam tavan gibi daha bir çok donanım, opsiyon listesinde kalmış. :( 1.5 eTSI ACT 150 HP DSG S&S

https://www.seat.com.tr/modeller/yeni-leon/teknik-ozellikler/xcellence

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.