Şimdi Ara

Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
49
Favori
132.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ACC hiç bir donanımda yok, öyle mi?

• samtual kullanıcısına yanıt
    Hayır. Bunlar aradaki farklar. Ortak donanımları yazmadım.
  • soguknewale S kullanıcısına yanıt
    Acc nin hiç bir donanımda olmaması gerçekten şaşırtıcı. Sonradan retrofit ile ekleniyor ama sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MentosKola

hangi bayi şikayet edelim

Alıntıları Göster
    Hangi Bayi olduğunu hatırlamıyorum ama her yerde böyle demişler. Türkiye de ki tüm doguslara sorun liste fiyatından araç yok demişler. (donanım olarak 230 binlik araç ekstra opsiyonu vs de yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugatti1907 -- 17 Şubat 2021; 10:46:21 >
  • YuRYTR kullanıcısına yanıt
    Sakarya Ozturkler otoda nisan sonu dediler.
  • 209 a style paket fiyatına göre çok güzel ama kol dayama koymamaları arabanın içindeki tüm güzelliği yoketmiş. Bin tl fazla yazsalardıda içinde kol dayama ve üstündeki klima çıkışları olsaydı keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn54smith

Sakarya Ozturkler otoda nisan sonu dediler.

Tam bir muamma o konu

• tüm tuşları dokunmatik yapma fetişi gına getirdi. far açma kapama tuşunu niye dokunmatik yaparsın ki eski hali çok kullanışlıydı zaten. hayır onu geçtim , multimedyanın ses açma kapama ve klima ayarlarını neden dokunmatik yapıyorlar . o kadar kullanışsız ki. nefret ediyorum o dokunmatik tuşlardan. bunun zamanla alışma muhabbetide yok. elin ıslak olur,terli ya da buz gibi olur ve o vakit dokunmatikle ugrasmak felaket bir olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: YawuzS

209 a style paket fiyatına göre çok güzel ama kol dayama koymamaları arabanın içindeki tüm güzelliği yoketmiş. Bin tl fazla yazsalardıda içinde kol dayama ve üstündeki klima çıkışları olsaydı keşke.

Serviste takarlar bence orijinal.

• Bende style plus Sahibi olarak Leon sahibi oldum arkadaşlar.
    Bekleyen arkadaşlar inşallah almak kısmet olur.
    Daha önce hep Opel grubu araçlar kullanmıştım.
    Opelden sonra gerçekten çok keyifli ve konforlu geldi.
    Diğer kullanıcı arkadaşlara 2 sorum vardı.
    1- Elektrik destekli motorun çalışma mantığını anlayamadım. Tasarruflu kullanım için nasıl kullanmalıyız?
    2- Seramik kaplama yaptıran var mı? Önerir misiniz? Ankara için yer önerisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Bende style plus Sahibi olarak Leon sahibi oldum arkadaşlar.
    Bekleyen arkadaşlar inşallah almak kısmet olur.
    Daha önce hep Opel grubu araçlar kullanmıştım.
    Opelden sonra gerçekten çok keyifli ve konforlu geldi.
    Diğer kullanıcı arkadaşlara 2 sorum vardı.
    1- Elektrik destekli motorun çalışma mantığını anlayamadım. Tasarruflu kullanım için nasıl kullanmalıyız?
    2- Seramik kaplama yaptıran var mı? Önerir misiniz? Ankara için yer önerisi olan var mı?

Ayaginizi gaZdan cekince ekranda eco yaziyor

o zaman devreye giriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ayaginizi gaZdan cekince ekranda eco yaziyor

o zaman devreye giriyor

Alıntıları Göster

Anladım hocam teşekkürler

• cartok kullanıcısına yanıt

Merhaba, 2015 model 1.2 Leon sahibiyim. Yeni kasayı da beğendim ancak şu anki arabamdaki yalıtımdan çok rahatsızım, özellikle yol ve motor sesinden. Ne durumda yeni kasa, gelişme var mı yalıtım konusunda ?

• ahmdd A kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk defa Volkswagen grubu araç kullandığım için kıyaslayamayacağım. Ancak Astra ya göre çok iyi diyebilirim. Facebook gruplarında 120 den sonra rüzgar sesi alıyor diyenler var ama.
  • cartok kullanıcısına yanıt

Trim sesi var mı ?

• FR otomatik için bilgi alan var mı, ne zaman gelecekmiş? Bir de 1.0 motor kullanıcıları motor performansı hakkında bilgi verebilir mi? Yokuşta, yüklü halde nasıl çekiyor? Veya sollamalarda güven veriyor mu?

Şu an otomatik olarak 1.0etsi styleplus paket kağıt üstünde binek araçlarda aynı fiyat bandında açık ara lider. İnşallah herkes gönlüne göre bir araca sahip olur temennim..

• Yeni gelecek araç var mı stok bilgisi

• quote:

Orijinalden alıntı: aakuza

FR otomatik için bilgi alan var mı, ne zaman gelecekmiş? Bir de 1.0 motor kullanıcıları motor performansı hakkında bilgi verebilir mi? Yokuşta, yüklü halde nasıl çekiyor? Veya sollamalarda güven veriyor mu?

Şu an otomatik olarak 1.0etsi styleplus paket kağıt üstünde binek araçlarda aynı fiyat bandında açık ara lider. İnşallah herkes gönlüne göre bir araca sahip olur temennim..

Bayilerin söylediği temmuz ayina kadar araba yok

• Yeni Leon hiç hoşuma gitmedi, eski Leon daha sportif. Göze daha güzel geliyordu. Golfte'de aynı durum geçerli, sadece Leon için değil bu söylediklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bayilerin söylediği temmuz ayina kadar araba yok

Alıntıları Göster

arkadaş yazıklar olsun ne virüsmüş ya.

Firmalar da haklı bir yandan, virüsün ne olacağı belli olmadığı için sınırlı üretim yapıyorlar kasıtlı olarak. Bayiler zaten aracın alınacağını bildiği için yok aksesuardı yok ekpaketti derken liste fiyatından fazla satmaya çalışıyor(Seat için değil genel konuşuyorum). Diğer yandan malum sarı sayfalar sitesinde aracın 1.0etsi style plus 250.000TL'den başlıyor. Sıfır fiyatından yaklaşık 20bin fazla.

Gerçekten araca ihtiyacı olan aileler,bireyler de kara kara sıranın gelmesini bekliyor. Denetlemeden yoksun bir sistem ve bunun sonucunda her bir basamakta fırsatçılık baş gösteriyor.

Yazıklar olsun...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.