Şimdi Ara

Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
850
Cevap
49
Favori
132.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu öldü mü acaba? Sarı siteye style plus dsg de düşmüş. ekran ebat farklılığı, arka farların led görüntü farkı ve hayalet ekran ile direksiyon belirgin farklılık. Tabii motor hk. kullanmadan yorum yapamıyoruz.

Ah eski günler. Test sürüşü yapıp karar verilebilen günler...

• teknoloji T kullanıcısına yanıt

Ekran gerçekten çok basit duruyor tek alınacak modeli Fr gibi gözüküyor Doğus oto ötv 50 de tutmak için en boş modelleri getirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

Ekran gerçekten çok basit duruyor tek alınacak modeli Fr gibi gözüküyor Doğus oto ötv 50 de tutmak için en boş modelleri getirmiş.

Katılıyorum. Style Plus beş para etmez. Alınacaksa Dolusu alınmalı.

Hayalet ekran ve büyük multimedia olmadan bir şeye benzemiyor araba. Gösterge paneli zaten eski kasasıyla aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim geçen bayiye gitmiş style plus a 250 bin demişler. Liste fiyatı tavsiye edilenmis, biz 250 den veriyoruz demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugatti1907

Kuzenim geçen bayiye gitmiş style plus a 250 bin demişler. Liste fiyatı tavsiye edilenmis, biz 250 den veriyoruz demişler.

hangi bayi şikayet edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: MentosKola

hangi bayi şikayet edelim

Alıntıları Göster

Doğuşa direk şikayet açın . Müdahale ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

İncik boncuk seyler eksik harici oldukca tatmin edici bir araba style plus

hayalet olsa yeterdi sadece fazlasi ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlie bu piyasada oldukça tatmin edici bir paket style plus..
  • Fr larda full linki sonradan servise actirabiliyor muyuz? Fiyat vb bilgisi alan oldu mu bizden?
  • TheApproachingCurve kullanıcısına yanıt
    Actirabilirsin
  • rcpdrnc kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler,
  • 1.500tl demişlerdi istemiştim ben de şimdilik yapamıyoruz demişlerdi . Bu arada ben de yeni Leon Fr aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MentosKola M kullanıcısına yanıt

Geri görüş kamerası için bilgi aldınız hiç ? Ön park sensörleri bence tolere edilebilir ama kamera büyük şehirlerde çok büyük kolaylık sağlıyor.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt

hayır sadece ön park sensörü ve full linki sormuştum, dediğiniz gibi arka park kamerası ekletmek de mantıklı. style plusda plakalığın üstüne kötü bir yere konumlandırmaşlardı arka kamerayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MentosKola -- 14 Şubat 2021; 15:50:33 >
  • MentosKola M kullanıcısına yanıt

Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Aracı teslim aldınız mı?

Ben de sıradayım da.

Kullanıcı yorumu pek bulamadım.

Nasıl araç memnun musunuz?

Şu an ibiza 1.0 eco tsi aracım var.

İbizadan çok memnunum. Ama leon da çok hoşuma gitti. Bu sebeple style plus ta çok bir farklılık hissedemem gibi geliyor.

Zaten başka bir otomatik aracım var o yüzden manuel olması ayrı bir zevk oluyor benim için.

Aracı deneyimledi iseniz bu kısa süre için biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.

Tşkler.

• Clapss kullanıcısına yanıt

Kaldırıldı hocam satıştan. Eylül ya da Ekim ayından beridir listede yok MK3 kasa.

• teknoloji T kullanıcısına yanıt

Sağolun inşallah. Evet teslim aldım araçtan memnunum önceki aracım 2006 model fabia idi. onu satıp leonu aldıktan sonra epey kalite artmış oldu :) olumsuz gördüğüm tarafı yüksek hızlarda içeri biraz fazla ses alıyor yalıtım daha iyi olabilirdi ama şehir içinde sesle ilgili bir sorun görmedim. aracı pek fazla tecrübe etmedim henüz ama ilk izlenimim genel olarak iyi. şurada bir sürüş testi yapmışlar inceleyebilirsiniz.

• dsg şanzımana o para verilmez

• FR DSG ne zaman geleceği hakkında bilgi alan oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.