Şimdi Ara

Yeni Seat Leon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
5
Favori
89.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline sağlık kardeşim çokdetaylı anlatmışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

42 olmasın,gonyalı

42 miydi pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 24 Şubat 2013; 19:14:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

5 ileri candır.

Gerçek şanzımandır

Evo'ya bile 6 ileri koymuyorlar.

Bir önceki EVO serisinde 6-ileriydi... (EVO 9 olması lazım sanırım)
  • Fiyat performans araci bence.

Seat dizelde insafli davranmis. Golf ile ayni platformda ve cok daha ucuz daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

5 ileri candır.

Gerçek şanzımandır

Evo'ya bile 6 ileri koymuyorlar.

Bir önceki EVO serisinde 6-ileriydi... (EVO 9 olması lazım sanırım)

VIII ve IX da vardı sadece.

Şimdi vazgeçtiler.
  • Seat'ın ürün gamı çok ufak.

Alınacak bi Leon var o da üvey evlat.
  • İnceleme için teşekkürler hocam.
    Sonraki incelemeyi de foto destekli olarak eklersiniz. Takipteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

İnceleme için teşekkürler hocam.

Foto çektim bu incelemede. Pc den koyacağım daha sonra.

• Bakalım cuprasıda gelsın neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Biraz önce yeni seat Leon test yapma imkanım oldu. Sagolsun Avek oto daki Orhan bey bugün cok yoğunuz ama senin icin ayarlarız dedi ve ayarladı.

Dizayn hakkında fazla yoruma gerek yok ama eski kulanicisi olarak özetlersek.

Dış dizayn sade ibiza hormonlusu gibi. Led, cam tavan ve 17" jant alınca bambaşka bir kimliğe bürünüyor. Tavsiyem bu opsiyonlarin alınması yonundedir.

İc dizayn kalite artmiş, ama yine biraz kasvetli bir tasarım. Sürücüye hafif dönük olması güzel ama küçük ekran olmamış. Genel anlamda idare eder.

Motor : teknik verilerini ezbere bildigimiz standart TDI
    sanziman : tarihi 5 ileri.

Aracı ilk çalıştırdığımda gürültülü geldi açıkcası yola koyulunca ve ısindiginda azaldı haliyle.

Yol sesi azalmış bu önemli bir detay. Suspansiyon konforu artmiş çünkü çukurlu yolda baya zorladım. Ayrıca gürültülü degil. Yol tutus oldukça iyi michelin energi saver lastiklere nazaran ( sesin azalmasına yardımı yadsinamaz )

Direksiyon tepkileri iyi, yüksek hız stabilitesi iyi ( 150 km/s hıza çıktım )

Sanzimandan kaynaklı arac biraz Hantal geldi 6 ileri şart yada dsg.

Tüketim 8,2 Lt çıktı 7 km boyunca neredeyse hep tam gaz gittim. Soğuk motor ve yeni bir arac icin cok basariliydi. Ort hız 57 çıktı.

Viraj kabiliyeti artmiş, yol tutus artmiş, virajda veya u dönüşte panik fren rahatlıkla yapılıyor. Sistemler sessizce devreye giriyor ve sizi ürkütmüyor.

Golf gibi sessiz degil ama daha sportif hisler veriyor.

Ön cami silecekle yıkadım ve çalısmasını beğenmedim.

Aracın görüş acıları cok iyi olmus. Kör nokta yok resmen.

Beyaz renk tavsiye ederim diger renkler ibiza varı duruyor.

Şimdilik bu kadar hafta ici tekrar gidip daha uzun bir sürüş yapacagım.

İyi forumlar arkadaslar.

şirvan bhocam eline sağlık yine güzel bi test ve bize aktardıkların valla sende olmasan test yapıp gelecek kimse yok. sorum şu 1.6 dizelden başka dizel versiyon varmı 2.0 gibi 1.6 tdı dsg 7 ileri kurumu 6 ileri ıslak mı saygılar

Gecmis olsun kardeş ceza bitti sonunda bir şiirde bu konuya gider hani.
    Edit 2.0 tdı var 150 ve 184 hp. 150 dsg 6 ileri 184 sadece manuel.
    184 lük 0-100 sadece 7,5 sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsirvan -- 24 Şubat 2013; 19:42:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

İnceleme için teşekkürler hocam.

Foto çektim bu incelemede. Pc den koyacağım daha sonra.

Bekliyoruz üstad o vakit.
  • Opsiyonlarla birlikte arac ne kadar acaba

• quote:

Bu araç FR'sız alınmaz diye düşünüyorum Şirvan Bey... Tasarım okumuş biri olarak söylemeliyim ki aracın aslında güzel bir potansiyeli var, gerçekten her bir çizgisine emek harcanmış, bu çok bariz...

Ama malesef, başlangıç donanımının farları ve jantları o kadar rezalet ki, tasarımcının burada yapabileceği birşey yok..

FR + Full LED + Cam Tavan direk kutsal kitaplardaki 10 emirden 3'ü olmuş o derece yani.

Edit: Bu arada sanki aksini iddia etmişsiniz gibi yazmışım da yok yani, sizde benzer şeyler söylüyordunuz teyit etmek amacıyla yazdım ben

Edit 2: 5-ileri şanzıman cidden şaka artık ya... Şu araba 120-130hp'lik 6-ileri düz 1.6 TDI o kadar yakışır ki, aktarması çok iyi zaten... 140hp'lik Leon'un hızlanma verileri, 140'lık Astra'nın çok çok önünde.

Showrooma beyaz ve kırmızı fr çıkarmışlardi. İkiside standart idi. Beyaz kesinlikle daha güzel duruyor.
    Aracın potansiyeli var gercekten. Ama o bahsettigin 3 şart aynen olmazsa olmaz ve benim icinde oyle. Bu 3 emir style da 5,5 bin tl.
    Beyaz fr da 17" güzel duruyor 3 binlik led + cam tavan yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

eline sağlık kardeşim çokdetaylı anlatmışsın

Beraber gideriz cihanda gelir. 4 kişi binine bakalım performans ne durumda.

• 1,2 Tsi dsg style led ve sunrooflu takasa girsek üste ne isterler şirvancım

• forumun ergen 3 silahşöleri toplanmış yine ...

biri uzmanmış gibi hergün test yapıp görüşlerini bildirir, öbürü vw ile yatıp kalkar, diğeri kopyala yapıştırdan başka birşey bilmez..

3 silahşörler .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 24 Şubat 2013; 19:54:48 >
  • senın aracını temızse 37 38.000 e sayarlar oguzdag
  • eyvallah şirvan hocam senı kırarmıyım patlatalım bir şiir yeni dizel aslana

yeni dizel leonla çıktım test sürüşüne aslantepede

beşinci vitesten sonra temsilciye sordum 6. vites nerede

abi koymayı unutmuşlar diye iğrenç bi espiri ile bakınca yuzume

piyasadaki desegeler gibi patlatırım dedim kafamı bozma sünepe

Şirvan hocam nasıl bunun sıfır yüzü

benim için rampaları onemli geçtim otobanı düzü

ledler olmadımı çok çirkin bu leonun yüzü

tasarım konusunda benim gibi galiba senide üzdü

hocam bunda da varmı çok metedilen torsiyon

çocuklarda küçük yaşta gerek kalsiyon

oralara gelsem bulurmuyum acaba pansiyon

focusu sürdüm dediğin gibi gaza basınca müthiş bi akselerasyon anladın sen onu

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

forumun ergen 3 silahşöleri toplanmış yine ...

biri uzmanmış gibi hergün test yapıp görüşlerini bildirir, öbürü vw ile yatıp kalkar, diğeri kopyala yapıştırdan başka birşey bilmez..

3 silahşörler .....

sen neye dayanarak burada ahkam kesiyorsun bilge bey. adam test etmiş fikir bildiriyor. ona bile söyleyecek lafın var yani pes. sana yaranmak için ne yapılmalı. bak şunca araba aldım sattım parasından haberin var mı demeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 24 Şubat 2013; 20:02:34 >

• quote:

quote:

Bu araç FR'sız alınmaz diye düşünüyorum Şirvan Bey... Tasarım okumuş biri olarak söylemeliyim ki aracın aslında güzel bir potansiyeli var, gerçekten her bir çizgisine emek harcanmış, bu çok bariz...

Ama malesef, başlangıç donanımının farları ve jantları o kadar rezalet ki, tasarımcının burada yapabileceği birşey yok..

FR + Full LED + Cam Tavan direk kutsal kitaplardaki 10 emirden 3'ü olmuş o derece yani.

Edit: Bu arada sanki aksini iddia etmişsiniz gibi yazmışım da yok yani, sizde benzer şeyler söylüyordunuz teyit etmek amacıyla yazdım ben

Edit 2: 5-ileri şanzıman cidden şaka artık ya... Şu araba 120-130hp'lik 6-ileri düz 1.6 TDI o kadar yakışır ki, aktarması çok iyi zaten... 140hp'lik Leon'un hızlanma verileri, 140'lık Astra'nın çok çok önünde.

Showrooma beyaz ve kırmızı fr çıkarmışlardi. İkiside standart idi. Beyaz kesinlikle daha güzel duruyor.
    Aracın potansiyeli var gercekten. Ama o bahsettigin 3 şart aynen olmazsa olmaz ve benim icinde oyle. Bu 3 emir style da 5,5 bin tl.
    Beyaz fr da 17" güzel duruyor 3 binlik led + cam tavan yeterli.

Şirvan abi yüzde yüz katılıyorum. Dün ben de jettayı servise götürdüm. Zaman vardı Seata girdim baktım bende beyaz kırmızı ikisi de yanyana duruyordu Avek'te. Dediğiniz gibi 17" jantlar beyaza daha da çok yakışmış ancak kırmızı FR'ın da ayrı bir güzelliği var. Opsiyon olaylarını sordunuz mu teslimatta çok zaman farkediyormuymuş? Ben sorduğumda daha belli değil falan dediler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.