Şimdi Ara

Yeni Seat Leon (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
5
Favori
89.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2014 modeller ne kadar bilmiyorum, 2014 ile arasında kabul edilebilir fiyat farkı varsa alınabilir bence. Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

2014 modeller ne kadar bilmiyorum, 2014 ile arasında kabul edilebilir fiyat farkı varsa alınabilir bence. Hayırlı olsun

Merhaba tesekkurler cevap icin

ayni ozelliklerle 2014 icin 69750tl gorunmekte. bayide
  • Damador D kullanıcısına yanıt
    hatrı sayılır fark derken 2-3bin tl kastetmiştim, 10 bin liraya takla ata ata alınır, yalnız dikkat edin araç kusurlu olmasın, bazı bayiler tırdan düşürülmüş araçları vs ucuz verebiliyorlar. bu durumdan emin olursanız kaçırmayın.
  • Aracı yeni aldım. 1.6 TDI DSG Start&Stop Led ve Sunroof var.
    Almadan önce epey araştırma yaptım test sürüşüyle birlikte.
    Henüz 1000 km olmadı, şehirlerarası (İzmir İstanbul) ortalama 90-110km hızla 4.9lt/100km ve istanbul 3 gün çok yoğun trafik şehiriçi şu anlık ortalama 6lt civarında yakıtı var.
    Atak bir araç, tasarımı çok güzel, yol tutuş çok iyi, sessiz, dizel olduğunu unutabiliyorsunuz, iç mekan geniş, dokunmatik ekran çok kullanışlı.. Eğer şanzuman vb. kronik bir sorun çıkmazsa hertürlü tavsiye edilesi bir araç.
    Forumlar insanın kafasını çok karıştırıyor, http://www.carbuyer.co.uk/ sitesinden yararlandım, adamlar bizim gibi alman japondan şaşmam gibi saçma yorumlar yapmıyor, kullanıcı yorumlarını da okudum, neredeyse herkes memnun. En iyi otomatik ve en iyi aile araçları kategorisinde zirvede, bu siteyi herkese tavsiye ederim.

Olumlu
    -Tasarım :)
    - Yakıt tasarrufu
    - Performans
    - İç hacim
    - Sessizliği
    -Led farlar
    -Kullanışlı dokunmatik ekran
    Olumsuz
    - Araç tam depo doluyken gelen ses (çok da sallamadım ama olumsuz birşey yazmak lazım :) )

İç mekan kalitesi olarak bence tatmin edici ve gayet yeterli (burası beklentiyle ilgili)

Özetle, tasarruf istersen sağlıyor, performans istersen onu da sağlıyor.

Arkadaşımda yeni A3 var; samimiyetle söylüyorum aralarında inanılmaz bir fark yok, ki kendisi de eski leon kullanıcısı değişiklik olmasını istediğini yoksa büyük farklar olmadığını ifade ediyor.

Buradaki yorumlardan yararlandığımı belirtir ve faydalı yorum yapan arkadaşlara da teşekkülerimi iletirim..

Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..

•  Yeni Seat Leon
  • arkadaşlar merhaba ben de ikinci el yeni leon 1.6 dizel dsg almayı düşünüyorum ama 2013 model araca sanki 2014 olarak almış gibi fiyat yazmışlar gidip sıfırını alsam daha karlı
  • Arkadaşlar plakadan da anlayabileceğiniz üzere araç kiralık, 1.6 TDI DSG. Aracı 38km.de aldım ve yaklaşık 800-900 km gibi bir yol yaptım.

Öncelikle aracın dizaynı, malzeme kalitesi, sürüş hissi, performansı standartların baya üstünde. Her türlü tatmin edici. Bence genç kullanıcılara daha çok hitap ediyor.

Resimde gördüğünüz 4.7lt/100km yakıt ortalaması genellikle uzun yol kullanılmış, 120-140 km otoban hızlarında ve biraz şehir içinde kullanılmış, zaman zaman 170-180km hızlara çıkarak yaklaşık 200km mesafede ölçülmüş değerdir. Dikkatli kullanımda, 80km hızlarda, yaklaşık 20-30 km mesafede 3.4 lt/100km ortalama tutturabildim ama ayağınızın altındaki performansı bilince o şekilde kullanmak bir hayli zor oluyor.

Performans ve ekonomi karışımı yaptığım 1000 km'ye yakın yoldan sonra da ortalama yakıt tüketimim 5.6 lt/100km.

Son hız olarak da yaklaşık 3700d/d'da 202 km/h hıza çıkabildim. Araç bende inanılmaz bir intiba oluşturdu. VW 1.6 dizel motorunu zaten bilen biliyordur, DSG şanzuman bir problem çıkartmazsa uzun yıllar keyifle binilebilecek bir araç.

70bin TL gibi bir etiket biraz fazla gibi gelse de piyasadaki araçlara baktığımızda kesinlikle verilen paranın hakkını verdiğini düşünüyorum.
    Örneğin çok beğensem de HYUNDAI i30 1.6 CRDI OTM. elite modeli bundan daha ucuz değil...

Herkes en azından bir test sürüşü yapmalı, tereddütte kalanlar varsa şiddetle tavsiye ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: nusta

Aracı yeni aldım. 1.6 TDI DSG Start&Stop Led ve Sunroof var.
    Almadan önce epey araştırma yaptım test sürüşüyle birlikte.
    Henüz 1000 km olmadı, şehirlerarası (İzmir İstanbul) ortalama 90-110km hızla 4.9lt/100km ve istanbul 3 gün çok yoğun trafik şehiriçi şu anlık ortalama 6lt civarında yakıtı var.
    Atak bir araç, tasarımı çok güzel, yol tutuş çok iyi, sessiz, dizel olduğunu unutabiliyorsunuz, iç mekan geniş, dokunmatik ekran çok kullanışlı.. Eğer şanzuman vb. kronik bir sorun çıkmazsa hertürlü tavsiye edilesi bir araç.
    Forumlar insanın kafasını çok karıştırıyor, http://www.carbuyer.co.uk/ sitesinden yararlandım, adamlar bizim gibi alman japondan şaşmam gibi saçma yorumlar yapmıyor, kullanıcı yorumlarını da okudum, neredeyse herkes memnun. En iyi otomatik ve en iyi aile araçları kategorisinde zirvede, bu siteyi herkese tavsiye ederim.

Olumlu
    -Tasarım :)
    - Yakıt tasarrufu
    - Performans
    - İç hacim
    - Sessizliği
    -Led farlar
    -Kullanışlı dokunmatik ekran
    Olumsuz
    - Araç tam depo doluyken gelen ses (çok da sallamadım ama olumsuz birşey yazmak lazım :) )

İç mekan kalitesi olarak bence tatmin edici ve gayet yeterli (burası beklentiyle ilgili)

Özetle, tasarruf istersen sağlıyor, performans istersen onu da sağlıyor.

Arkadaşımda yeni A3 var; samimiyetle söylüyorum aralarında inanılmaz bir fark yok, ki kendisi de eski leon kullanıcısı değişiklik olmasını istediğini yoksa büyük farklar olmadığını ifade ediyor.

Buradaki yorumlardan yararlandığımı belirtir ve faydalı yorum yapan arkadaşlara da teşekkülerimi iletirim..

Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..

Geçenlerde kiraladım 1.6 tdi dsg dediğiniz gibi depo doluyken ses geliyor önce ne oluyor dedim arkama baktım sonra anladım hızlanırken ve yavaşlarken çalkalanma sesi yapıyor.Birde benim kullandığım araç üzerinde opsiyon yoktu ama katlanır aynasıdır,kararabilen dikiz aynası,hız sabitleme vs.var ama bir arka park sensörü koymamışlar bu garip geldi tabi opsiyonla var ama o kadar dolu arabaya koysalarmış keşke performans olarak gayet iyi yakıt tüketimi cok kasmadığım halde şehir içi şehir dışı karışık 100 km de 5.5 lt yaktı toplam 265 km yol yaptım hoşuma gitti araç tabi tdi dsg olunca fiyat biraz yükseliyor ama bu piyasada 1.2 tsi leon 49.900 tl ye süper.

Buda yaptığım denemeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 22 Kasım 2014; 18:53:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abiler öncelikle selamün aleykm herkese hayırlı akşamlar diliyorum şimdi ben 21 yaşında hatchbak araba meraklısı bi gencim aslında niyetim golf 4 almaktı fakat ALLAH kendisinden razı olsun bir finansman kaynağı buldum :) o yüzden yeni leon almaya karar verdim açıkçası sıfır almaktansa on bin yirmibin gibi kilometrede olup ikinci el olanlardan almak daha mantıklı geldi bana ama istediğimi bulamazsam mecbur sıfır alicam lakin ne alacağıma karar veremedim full almayı düşünüyorm onlarda fr mi oluyor çok bilgim yok 1.6 motor düşündüm ben ama benzinli mi yoksa dizel mi karar veremedim daha önce tdci focus kullanmıştım ve turbo motor gerçekten çok hoşuma gitmişti arkaya yaslyor araba sizi müthiş deneyim olmuştu benim için o günden sonra turbo dizel almak istedim hep fakat bu arabalarda lpg taktırmaya değer mi benzinli olursa bilmiyorum neticede gözüm iki de bir yakıt göstergesine takilsin istemiyorum ve tabi ki motor performansı en önemlisi araba kesinlikle yeni leon olacak fakat motor seçeneği konusunda kararsız kaldım birde manuel vites alicam kismetse aldıktan sonra keşke bunu alsaydım demek istemiyorum o yüzden kullanıcılar yorum yaparsa bilgilendirrse çok çok memnun kalıcam tekrar herkese hayırlı akşamlar ALLAH a emanet olun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.