Şimdi Ara

///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\ (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.922
Cevap
133
Favori
999.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Belki memleketten kaynaklı ama :) (Kayseri) pazarlık fazla etmiyorlar. Gerçi aracın satışları da gayet iyi. Özellikle Doğuş Oto Seat için farklı düşünceler içerisindeymiş.

Sanırım önümüzdeki sene de Leon'un makyajlısı piyasaya gelecek, bu araçta da Exeo'dan esinlenilecekmiş...

Sıkı pazarlıkla bu işi bitir bakalım :) Aramıza hemen bekliyoruz seni de
  • 1.2 DSG nin içini çekebilecek varmı? özellikle pedal kısmını merak ediyorum 7 vites de
  •  ///// YENİ SEAT IBIZA KULÜBÜ \\\\\
  • @onurkrtc

Aracın rengi güzel beğendim güle güle kullan. Keşke yan aynaları plastik yerine gövde rengine boyatsaymışın :)
  • Aracı alırken 250 TL istediler. Tamam dedim. Sonra sordum yarın öbür gün dökülmesin bu boya diye. "Abi dökülmez desek yalan olur" dediler. Ben de vazgeçtim. Katalog rengi olan sarı da harika duruyor araç da. Özellikle filmli camlar ve 17" jantlar ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabes64

1.2 DSG nin içini çekebilecek varmı? özellikle pedal kısmını merak ediyorum 7 vites de

ben de bekliyorum fotoları :)
  • metalik farkı olmayan sadece beyaz ve kırmızı rengi mevcut seatların. ama nedense ankara'daki tüm modellerin tamamı beyazdı sadece benimki siyahtı sırf bu renk için style'dan vazgeçtim ben...
  • Merhaba Arkadaslar,

Sizce Mart ayında yine zam gelirmi Seata. Dün esim icin Seat İbiza SC 1.2 DSG fiyat aldım. indirim yapmıyorlar, yalnız su an kullandığımız aracada DOD düşük verdi. Çok emin değilim bekleyip aracı sattıktan sonramı ibiza alsam, yoksa hemen dod'a verip bu ayın fiyatindanmi alsam. 1000 tl fazlaya satacam diye 2 ay bekleyeceğim o sırada ibiza 1500 tl zam görecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spark73

Merhaba Arkadaslar,

Sizce Mart ayında yine zam gelirmi Seata. Dün esim icin Seat İbiza SC 1.2 DSG fiyat aldım. indirim yapmıyorlar, yalnız su an kullandığımız aracada DOD düşük verdi. Çok emin değilim bekleyip aracı sattıktan sonramı ibiza alsam, yoksa hemen dod'a verip bu ayın fiyatindanmi alsam. 1000 tl fazlaya satacam diye 2 ay bekleyeceğim o sırada ibiza 1500 tl zam görecek...

zam göreceğini nerden biliyorsunuz

benim bildiğim yaza doğru rekabetten dolayı fiyatlar düşüyor

yeni focuslar gelecek wv ler de yenileniyor bunlar daha çok tercih edilebilir fiyatlar yakın olursa

bu sebeple düşmesi umudunu taşıyorum ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: alioglua

quote:

Merhaba Arkadaslar,

zam göreceğini nerden biliyorsunuz

benim bildiğim yaza doğru rekabetten dolayı fiyatlar düşüyor

yeni focuslar gelecek wv ler de yenileniyor bunlar daha çok tercih edilebilir fiyatlar yakın olursa

bu sebeple düşmesi umudunu taşıyorum ben de

Zam geliyor demedim dikkat ederseniz.. Sizce zam gelirmi diye soru sormuştum...

• Zam gelebilir de gelmeyebilir de :) Bekleyelim görelim
  • Zam gelmesi muhtemeldir. Araçlar euro bazında ithal ediliyor. Euro'daki artış malum.
  • Arkadaşlar selam herkese,
    Ocak ayında teslim aldığım 85hp Style Ibizamla 2hafta önce tamamen kendi hatamdan kaza yaptım. Hem benim arabam hem vurduğum araba pert oldu.
    Allaha şükürler olsun ki hiç kimsede bir sağlık sorunu olmadı.
    Dün AtaPlazayı aradım bi tane Style'ı ayırttım yine.Kasko 30600 tl ödeyecekmiş bana, yeni styla bedeli buymuş. Öncelikle söyleyim, Allah kimseye kaza bela vermesin, aracın önünde tamponun arkasında radyatorü ve şasiyi koruyan kol kalınlığında çelik bar var. Bu bar ve emniyet kemeri hayatta kalmamı sağladı. O bar o kadar sağlam ki çok yüksek süratle vurmama rağmen birazcık eğilmiş bükülmüş o kadar. Çarpışma testlerinden 5yıldız aldığını biliyordum ama yaşayarak da öğrenmiş oldum. İnşallah kimsenin başına gelmez.
    Style'ların üzerinde gelen jantlar da güzel (10 ince kollu olan) ama ben daha spor bi jantla değiştirmek istesem üzerine para vermek zorunda kalır mıyım acaba?
    (Bu arada kaskoda imm denen 3. şahısların masraflarını ödeyen maddeye çok önem verin, benim kaskoda 100bin tl idi bunun limiti , bazı sigortalar bu limiti düşük tutarak prim miktarını düşürüyormuş. 50-100 lira için bu riske girmeyin)

• quote:

Orijinalden alıntı: ErtuRule

Arkadaşlar selam herkese,
    Bu arada kaskoda imm denen 3. şahısların masraflarını ödeyen maddeye çok önem verin, benim kaskoda 100bin tl idi bunun limiti , bazı sigortalar bu limiti düşük tutarak prim miktarını düşürüyormuş. 50-100 lira için bu riske girmeyin

Ayrıca kasko yaptırırken "Yeni değer klozü" maddesinin de aktif olarak seçilmesinde fayda var. Bu madde de belirtilen ,

"Tescil tarihinden itibaren en geç 1 ay içindde, satıcı firma tarafından açıklanmış anahtar teslim fiyatının en az %95 i üzerinden sigorta yaptırılan "0" KM-son model araçlarda ilk bir yıl içerisinde, çalınması veya tam hasara uğraması (pert) halinde, hasar tarihindeki 2. el piyasası fiyatına bakılmaksızın, aynı marka ve tip, sıfır km son model aracın temini sağlanacak ya da aynı aracın o günkü sıfır km son model anahtar teslim değeri ödenecektir. "

Axa Oyak için Maksimum Kasko Sigortası adı altında bir ürünü var. Bu ürünü alan araç sahipleri için aşağıdaki gibi bir uygulama var... Bence bu da çook önemli...

Dilerseniz sıfır model '0'km. aracınızı "Yeni Değer Teminatı" ile güvence altına alabilirsiniz. Poliçe süresi dahilinde otomobiliniz tam hasarlı hale geldiğinde, eğer poliçenizde yeni değer teminatı varsa AXA SİGORTA, otomobilinizin piyasadaki '0' km fiyatını tespit ediyor ve size bu değere kadar ödeme yapabiliyor.

• ErtuRule, büyük geçmiş olsun dostum. Allah korumuş..

Arkadaşlar araca mp3 player takmak istiyorum fakat ara kabloyu bir türlü bulamadım. O kablonun adı tam olarak ne geçiyor ve nereden temin edebilirim?İnternetten ne kadar baktıysam hep farklı uçlu kablolar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtuRule

Arkadaşlar selam herkese,
    Ocak ayında teslim aldığım 85hp Style Ibizamla 2hafta önce tamamen kendi hatamdan kaza yaptım. Hem benim arabam hem vurduğum araba pert oldu.
    Allaha şükürler olsun ki hiç kimsede bir sağlık sorunu olmadı.
    Dün AtaPlazayı aradım bi tane Style'ı ayırttım yine.Kasko 30600 tl ödeyecekmiş bana, yeni styla bedeli buymuş. Öncelikle söyleyim, Allah kimseye kaza bela vermesin, aracın önünde tamponun arkasında radyatorü ve şasiyi koruyan kol kalınlığında çelik bar var. Bu bar ve emniyet kemeri hayatta kalmamı sağladı. O bar o kadar sağlam ki çok yüksek süratle vurmama rağmen birazcık eğilmiş bükülmüş o kadar. Çarpışma testlerinden 5yıldız aldığını biliyordum ama yaşayarak da öğrenmiş oldum. İnşallah kimsenin başına gelmez.
    Style'ların üzerinde gelen jantlar da güzel (10 ince kollu olan) ama ben daha spor bi jantla değiştirmek istesem üzerine para vermek zorunda kalır mıyım acaba?
    (Bu arada kaskoda imm denen 3. şahısların masraflarını ödeyen maddeye çok önem verin, benim kaskoda 100bin tl idi bunun limiti , bazı sigortalar bu limiti düşük tutarak prim miktarını düşürüyormuş. 50-100 lira için bu riske girmeyin)

ErtuRule büyük geçmiş olsun. Kaza yapmana ve arabana üzüldük ama Allaha şükür ki kimse de bir problem yokmuş. En başta sana ve kimseye bir şey olmaması bizi sevindirdi. Allah tekrarını yaşatmasın...

Ayrıca kasko için verdiğin bilgiler içinde teşekkürler. İlk işim hemen kasko detaylarına bakmak olacak.
    Tekrar büyük geçmiş olsun...

• Çok geçmiş olsun...
  • Sonunda Daihatsu'mu satıp Ibıza SC 1.2TSI DSG şeker beyazı siparişimi verdim. Cuma akşamına yetiştirebilirlerse cuma yoksa büyük ihtimalle pazartesi teslim alacağım. Herhangi bir indirim yapmadılar, web sayfasında yazan fiyattan aldım.
  • quote:

Sonunda Daihatsu'mu satıp Ibıza SC 1.2TSI DSG şeker beyazı siparişimi verdim. Cuma akşamına yetiştirebilirlerse cuma yoksa büyük ihtimalle pazartesi teslim alacağım. Herhangi bir indirim yapmadılar, web sayfasında yazan fiyattan aldım.

hayırlı olsun, güzel tercih ama moralinizi bozmak gibi olmasın benzine yine zam geldi gerçi haberiniz vardır.

hangi bayiden aldınız acaba, ata mı ? sanıyorum bir tek ata indirim yapmıyor. bende indirim alamadım da oradan biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 23 Şubat 2011; 22:52:54 >
  • quote:

Sonunda Daihatsu'mu satıp Ibıza SC 1.2TSI DSG şeker beyazı siparişimi verdim. Cuma akşamına yetiştirebilirlerse cuma yoksa büyük ihtimalle pazartesi teslim alacağım. Herhangi bir indirim yapmadılar, web sayfasında yazan fiyattan aldım.

Hayırlısı olsun,memnun kalacağınızdan eminim.Ben çok memnunum şimdiye kadar aldığım bütün araçlara kusur buldum ama buna daha olumsuz bir eleştiri yapamıyorum :)) belki sadece aracı kilitlediğimde aynalar otomatik olarak katlanmaması olabilir.onun haricinde ciddi anlamda güçlü ve hızlı bir araç.direksiyon sistemi çok hassas ve yol tutuşu çok iyi.vites geçişleri hissedilmiyor.ben ışıklarda manuele alıyorum ve koltuğa yapıştırıyor.5.viteste 120 yapıyor laf olsun diye 6 ve 7.vitese atıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.