Şimdi Ara

Yeni Samsung NP350U2B süper bir cihaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son bir kaç aydır laptoplar ile ilgili epeyce bir araştırma fırsatım oldu ve en sonunda tam bana göre şık ve kullanışlı bir cihaz geldi samsung dan. Daha henüz 2-3 hafta bile olmadı cihazın girişi türkiyeye bu yüzden bu ürünle ilgili kullanıcı yorumlarını alanlardan bizzat dinlemek isterim. Ürünle ilgili bir başlık açılmıştı fakat seri nosu tam şekilde belirtilmediğinden bulmakta zorlanmıştım internet üzerinde.

aşağıda linki bulunan cihazın en önemli özellikleri 12.5" yansıtmasız HD LED ekran ,1.4kg, şık tasarım, pil ömrü, ve inanılmaz piyat performans artısı bulunmakta.

Oyun oynamak delisi değilim ama bana 1.5 gb paylaşımlı ekran kartı yeter derseniz harika bir iş makinası bana göre yeni nesil işlemcisi ve tek slot olmasına ragmen 4gb ram i gayet yeterli bir performans sunmakta.

Netbook kadar kolay taşınıp, 3-4 saat aktif pil ömrü sağlayan, aynı zamanda 2. nesil i5 işlemcisi ile işlem performansı güclü olan bir makina.

Alan kullanıcılar varsa yorumlarını ilk agızdan duymak isterim zira almaktan zor alıkoyuyorum kendimi.

Link:
    http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/ultra-portable/NP350U2B-A02TR/index.idx?pagetype=prd_detail

NOT: cihazın şu anki benim bulduğum en uygun fiyatı vatan ve bimekste alıcılara duyurulur. ;) ( 1500tl 6 taksit)

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• normal kullanım için güzel cihaz hafif neredeyse netbook ağırlığında ısınma sıkıntısı yaşamazsın.tasarım olarakta güzel işlemci olarak güzelbu ekrana sahip leptoplar oyuna hitap etmediği için genelde intel kart kullanılır.mat ekran özelliğiyle saatlerce kullanılabilir göze sıkıntı vermez güzel ürün.
  • Kesinlikle katılıyorum, bana göre bu gibi ürünler hız kazanacak ve muadilleri mutlaka cıkar diye düşünüyorum, herkes neden atom gibi kolay taşınıp işlemcisi güçlü makinalar yok diye veryansın ediyordu. Zaten fiyatları çok pahalıydı bu ürünle birlikte fiyat kırılcaktır diye düşünüyorum.
  • Güzel cihaz.Mobil olanlar ve oyun vs. istemeyenler için ideal.
  • İş ofis için gayet ideal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P3rF3cT55 -- 24 Eylül 2011; 22:00:22 >
  • cihazın ekran parlaklığı sizede yetersiz gelmedi mi?
  • cihaz mat ekran parlak değil uzun süreli kullanıcıların ofis kullanıcılarının cisimlerin ekrana yansımasından rahatsız olanların arayıpta bulamadığı özellik göze zararı yok etraftaki cisimler ekrana yansımaz yani bi sıkıntısı yok anlayacağın parlaklığını istersen güç ayarlarından yükseltirsin ama yinede parlak ekran gibi can sıkıcı olmaz benim bundan önceki öyleydi film seyrederken ekranı olduğu gibi görürsün etraftaki simgeleri görmezsin.
  • ben 13.3" olan benzer özellikreki bilgisayarlara bakıyordum. Ekranın 12.5" ile 13.3" çok fark etmese gerek? ne dersiniz?

bir de bunların i7 li versiyonları çıkacak mı acaba bilen var mı?

Son olarak 13.3" olanların da optik sürücüsüz olanları tercih nedenim. hafiflik ve performans arıyorum. Berlindeki fuarda ultrabooklar tanıtıldı ama onlar oldukça pahalı olacak diye biliyorum. Önerilere açığım teşekkürler.
  • Benzer özelliklerle performans istiyorsunuz ama ağırlıktan fire vermek zorundasınız. Bu durumda da tek seçeneğiniz var; Acer 3830TG. Bende bir alt modeli var gördüğünüz gibi :) 1,8 kilogram ağırlığında, i5 2410M + GT 540M ikilisine sahip. 8 saatten fazla pil ömrü sunuyor. Optik sürücüsü olmadığı iiçin bu kadar hafif. 3820TG'ye oranla bariz şekilde daha iyi malzeme kalitesi (özellikle klavye) sunuyor.

Bu ağırlık değerlerinde başka hiçbir cihaz 3830TG kadar performans sunamıyor. Sebebi ise GT 540M ekran kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

Benzer özelliklerle performans istiyorsunuz ama ağırlıktan fire vermek zorundasınız. Bu durumda da tek seçeneğiniz var; Acer 3830TG. Bende bir alt modeli var gördüğünüz gibi :) 1,8 kilogram ağırlığında, i5 2410M + GT 540M ikilisine sahip. 8 saatten fazla pil ömrü sunuyor. Optik sürücüsü olmadığı iiçin bu kadar hafif. 3820TG'ye oranla bariz şekilde daha iyi malzeme kalitesi (özellikle klavye) sunuyor.

Bu ağırlık değerlerinde başka hiçbir cihaz 3830TG kadar performans sunamıyor. Sebebi ise GT 540M ekran kartı.

Bahsettiğiniz acer gercekten güzel bir performans saglıyor. Ve iddia edildiği gibi örneğin sadece film izlerken bile 8 saat dayanıyor ise ne ala.

Fiyatlarını da bir kaç yerde incelediğim kadarı ile 1700 lira gibi bir ücretle alabiliyorsunuz. Fakat Vatan , bimeks ve teknosa gibi zincir mağazalardan almayı tercih ederim tabiki stoklarına girdiği zaman. Bazen de indirimleri büyük olabiliyor o zamanlarda denk getirilirse belki 1500 lira civarına bile alınabilir. Takipteyim :)

Teşekkürler paylaşım için.

Son bir sorum olucak gercekten HD bir film acıp sürekli izlersen ki pil ömrü testini yapabilirmisin ??

• quote:

Orijinalden alıntı: de_Brogli

Bahsettiğiniz acer gercekten güzel bir performans saglıyor. Ve iddia edildiği gibi örneğin sadece film izlerken bile 8 saat dayanıyor ise ne ala.

Fiyatlarını da bir kaç yerde incelediğim kadarı ile 1700 lira gibi bir ücretle alabiliyorsunuz. Fakat Vatan , bimeks ve teknosa gibi zincir mağazalardan almayı tercih ederim tabiki stoklarına girdiği zaman. Bazen de indirimleri büyük olabiliyor o zamanlarda denk getirilirse belki 1500 lira civarına bile alınabilir. Takipteyim :)

Teşekkürler paylaşım için.

Son bir sorum olucak gercekten HD bir film acıp sürekli izlersen ki pil ömrü testini yapabilirmisin ??

Öyle bir iddia yok. 8 saati aşan pil ömrü, kablosuz internet ve bluetooth kapalı; ekran parlaklığı da 1-2-3. seviyelerdeyken mümkün olabiliyor. Kendi bilgisayarımdaki örnek;

Yeni Samsung NP350U2B süper bir cihaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin Özbükey -- 26 Eylül 2011; 16:10:07 >

• Anliyorum, peki ortalama bi kullanimla ornegin wireless acik iken ekran ayni kalsin atiyorum 6 saat gider mi pil omru senin tahminlerin ve tecrubene gore ?
  • darty de görme fırsatım oldu.çok güzel tatlı bi makina olmuş bence

kısaca: iyi malzeme kalitesi + çok hafif +i5-2410m işlemciyle iyi performans veriyor olması(tahminimce)

ilgi alanım artık subnotebook denen yüksek mobiliteye sahip hafif ve uzun pil ömürlü notebooklar.acer 3820tg sahibi olarak
    çok kısa bi izlenime göre

artıları:
    +ağırlığı çok iyi. 3820tg ye göre bariz hafif
    +seveceğiniz sade ve güzel bi tasarım. acer 3820tg yanında olduka çirkin sayılır
    +ekran büyüklüğü 13.3 ü aratmıyor
    +klavye ve malzeme kalitesi iyi sanki

muhtemel eksileri:
    -pil ömrüyle övünen bi cihaz değil. değilse standart bi pil ömrüne sahiptir diye düşündüm. acer bu konuda çok iyi
    -dahili 3g modem . bana lazım abi. böyle bi cihazda büyük bi artı olurdu .
    -güçlü bi ekran kartı bana lazım değil. acer 3820tg de 5650 var ama benim pek işim düşmedi .

ben kısaca bu aleti sevdim.

• Arkadaşlar bu laptoptan bende var çok memnunum şuan için..Bir tane ayarıyla oynadım pil ömrünü uzatmak için %80 pil dolumu yaptım ve tekrar %100 e alamıyorum ve hatırlayamıyorum hangi ayardan yaptıgımı ugrastım ama bulamadım yardım edebilir misiniz bu konuda????
  • battery life extender programı var oradan yapabilirsin.
  • 350u2b--a06
  • çok eski bi konu farkındayım ama internette dokunmatik ekran falan gibisinden yazılar gördüm ne kadar doğru diye buraya bi sormak istedim.varsa kullanan yardımcı olabilir misiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.