Şimdi Ara

Yeni Şafak Android'i Fetöcü ilan etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllı telefonlarda FETÖ izi: Klavye Gülen'i öneriyor
    Android işletim sistemine sahip akıllı telefonların otomatik klavye tahmininde tespit edilen bir açık kullanıcıları çileden çıkarttı. Android'in yeni sürümüne sahip akıllı telefonlarda 'muhterem' kelimesi yazıldığında, Google'ın klavyesi otomatik olarak FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ismini öneriyor. Söz konusu açık hakkında sosyal medyada da kampanya başlatıldı.

Yeni Şafak Android'i Fetöcü ilan etti.

Kaynak:http://www.yenisafak.com/teknoloji/akilli-telefonlarda-feto-izi-klavye-guleni-oneriyor-2884179

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolayısıyla dünyanın büyük çoğunluğu fetö'ye hizmet ediyor.

Apple bunu beğendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arruna -- 2 Aralık 2017; 16:19:23 >
  • 2002-2019 yillari arasini tarih nasil yazacak umarim gormek nasip olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchg

Test ettim; muhteremler ve muhteşem kelimesi türevlerini gösteriyor. Bu haberi yazan salak zamanında muhterem ve gülen kelimelerini sık sık bir arada kullandığı için bu tavsiyeyi gösteriyordur. Kendini ifşa etmiş salak.

Ben Google'ın yerinde olsam bu haberden sonra, yeni şafak diye aratıldığında, bunu mu demek istediniz: playboy, diye sonuç gösterirdim :)

+1000! Google'ın akıllı arama özelliğini bilmiyor demek yazan goygoycu. Bende de muhteşemi öneriyor.

• google uzun süreli kayitlarla önerme yapiyor. Türkiyenin yarisi 2002-2013 arasi Muhterem Gülen Hoca diye aratiyordu google da. Google AKP nin eski söylemlerini hala kullaniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchg

Test ettim; muhteremler ve muhteşem kelimesi türevlerini gösteriyor. Bu haberi yazan salak zamanında muhterem ve gülen kelimelerini sık sık bir arada kullandığı için bu tavsiyeyi gösteriyordur. Kendini ifşa etmiş salak.

Ben Google'ın yerinde olsam bu haberden sonra, yeni şafak diye aratıldığında, bunu mu demek istediniz: playboy, diye sonuç gösterirdim :)

swifty key kullanıyorum, swifty de aynı özellik var konuyu görünce ilk bu aklıma gelmişti. Muhterem den sonra bol bol kullandığı için onlar gelmiş.
  • Gta şifrelerinden sonra gördüğüm en fail haber. Adam kendini ifşa etmiş.
  • Sahip oldukları tüm kanalları seferber edip, ücretiz servisler düzenledikleri Türkçe olimpiyatlarında götlerini yırtıyordu akpli tayfa muhterem hoca efendi diye.. normal
  • Beyler aranızda sony kullanan var mı?

Muhteşem yazdım yüzyıl felan çıktı ama muhterem yazınca adı soyadı geliyor lan şerefsizin.

Ömrümde adını yazmadığım insanı bana önermesi mümkün değil.

Sony kullanan varsa baksın bi böyle bir olay var mı, hoş olan da söyler mi acaba millet ifşa demiş ama bu bildiğin markanın Türkçe klavyesini düzenleyenlerle ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Beyler aranızda sony kullanan var mı?

Muhteşem yazdım yüzyıl felan çıktı ama muhterem yazınca adı soyadı geliyor lan şerefsizin.

Ömrümde adını yazmadığım insanı bana önermesi mümkün değil.

Sony kullanan varsa baksın bi böyle bir olay var mı, hoş olan da söyler mi acaba millet ifşa demiş ama bu bildiğin markanın Türkçe klavyesini düzenleyenlerle ilgili.

Yazarken internete bağlı mıydı?
  • Evet bağlıydı, konuyla alakası oluyor mu ki?

Gerçi ben bu telefonda takvimin 15 temmuzu şehitler günü olarak işaretlediğini görmüştüm, belki de klavye de böyle şeyler yapıyordur internetle..

• quote:

Evet bağlıydı, konuyla alakası oluyor mu ki?

Gerçi ben bu telefonda takvimin 15 temmuzu şehitler günü olarak işaretlediğini görmüştüm, belki de klavye de böyle şeyler yapıyordur internetle..

Olmaz mı google dan çekiyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

quote:

Evet bağlıydı, konuyla alakası oluyor mu ki?

Olmaz mı google dan çekiyor işte.

Anladım sağolun, bunu haber yapanın aklının...

Arkadaşlar Sony kullanan mutlaka baksın, adı ve soyadı tahminden de kaldırılmıyor. Yanındakiler kaldırılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 2 Aralık 2017; 22:22:42 >
  • Bu arada hükümetin yeni algı oyunu da ortaya çıktı galiba.

TV izlemem ama yayınlanıp tartışmaya başlarlar Allah bilir...

• Bir 4-5 sene sabredip beklerlerse, Terörist yazınca Fetö önerisinde bulunacakmış, sadece sabır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 2 Aralık 2017; 22:42:22 >
  • İos ta dış mihraklar zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.