Şimdi Ara

Yeni Rünleri İyi Bulan Bir Tek Benmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet
  • bende beğendim ve çeşitlilik yönünde gelen eleştirilere katılmıyorum.İnsanlar azire ölümcül tempo + aery + sihirli yıldız gibi bir sürü rünle girip deniyebiliyor yada ezreala armor penet + dark harvest girilebiliyor vs vs.Bence rünlere gelecek nerf ve bufflar iyi ayarlanırsa güzel sistem
  • Ben de beğenenler arasındayım. Hatta çok iyiler iyi ki bu sistem gelmiş.
  • 5 yıldır 2 tane rün sayfasıyla oynayan adamlar bu rünleri beğenmeyenlerin ta kendisi

• Yeni Rünlere karşı değiller, yeni herhangi şeye karşılar.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Çok tuhaf tipler. Özellikle harita değiştiğinde çok şaşırmıştım bu duruma. Renkleri daha güzel, derli toplu bir harita getirdiler mis gibi. Eski videolara bakıyorum da ciddi anlamda fark var. Aynısı istemcide de oldu. İstemci ilk çıktığında çok yavaş çalışıyordu ama çok daha güzel , modern tasarımlı yaptılar. Ve daha kullanışlı. İnsanları anlamak zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben beğeniyorum ama çeşitlilik çok az. Daha doğrusu seçtiğimiz rün sayısı az. Ana hattan en az 7-8 tane, yandan da 3-4 tane seçsek çok farklı kombinasyonlar olabilirdi. Tam da anlatamadım herhalde demek istediğimi. 7-8 tane seçsek dediğim bu rünlere ek olarak yeni rünler olmalı, bunların arasından değil.

• Daha sonra gelme ihtimali var mı sizce mesela kemik zırh mı ne öyle bir rün geldi 8.4 te

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Daha sonra gelme ihtimali var mı sizce mesela kemik zırh mı ne öyle bir rün geldi 8.4 te

Hocam geliyor da şimdikilerin yanına geliyor. Altına direk yeni bir sıra olarak gelmiyor. O şekilde geleceğini de zannetmiyorum.

• Önceki rünlerde 10 sayfam vardı hepsini kullanıyordum şimdiki leş. Zaten lol oynayan mı kaldı 3 aydır oynamıyorum. Oyuncuları da kötü dia 3-4-5 kanser 1-2 idare ediyor. Tr için konuşuyorum.
  • Bazı şampiyonlar için oldukça iyiyken bazıların nerdeyse fazla işine yaramıyor kesin net tercihler yapmak zorunda kalıyorsun.Sydra oynarken hoşuma giden runler gragas oynarken okadar iğrenç geliyor ki.
  • Bence yeni runler çok guzel oldu. Bunun birkaç sebebi var, öncelikle eskiden herkesin 6-7 run sayfasıyla oynadığını veya runlerini hemen rp ile aldığını duşunmuyorum. Şimdi yeni runlerin durumuna baktığımızda seviye 20 olan bir kimsenin (18 de olabilir yanlış hatırlıyor olabilirim) butun runleri açık oluyor (Sadece önceden kaç sayfası varsa şimdi de o kadar sayfası oluyor fakat oyun öncesi hemen dizerek bu durumu nötrleyebilirsiniz). Bunun dışında çoğu kişi belli şampiyonlara belli runler seçiliyor demiş ama yine de siz butun runleri deneyerek kendi istediğiniz şeyi de seçebiliyorsunuz oyun tarzınıza bağlı olarak. Bu tabii benim kişisel göruşum.
  • Kara.

Hasat.

Op.

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Kara.

Hasat.

Op.

tr de assassin den baska birsey oynanmasigi icin op olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinsmoke Sanji kullanıcısına yanıt
    Kalmadı tabii ki sen bıraktıysan herkes bırakmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.