Şimdi Ara

saçma sapan tiki olan bir ben miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar o kadar saçma tiklerim var ki kafayı tırlatacam bir gün

-Havluya ve peçeteye kuru elle dokunamam, ıslak elle dokunurum kuru elle dokunduğumda titreme geliyor huylanıyorum.
    -Uclu kalemin ucu kağıda değdiğinde acayip bir huylanıyorum. Kurşun kalem kullanıyorum bu yüzden.
    - Mause pad kullanmamıyorum mause üstünde sağa sola dönünce acayip huylanıyorum içim gıdıklanıyor sırf bu yüzden 4 5 masa değiştirdim mause kaysın diye.
    - Peçetenin veya havlunun üstüne bir şey konulduğunda o ortamda hayatta bulunamam hemen çıkarım oradan içim içimi kemiriyor yoksa.
    - Gece yatarken kapıyı kilitledim mi diye en az 10 defa bakarım yatıp yatıp kalkıyorum kapıyı kıracam nerdeyse kilitli mi diye bakarken en son emin oluyorum rahat uyuyorum.

Daha bir sürü saçma sapan tiklerim var bunun üstesinden nasıl gelebilirim. Hayat yaşanmaz bir hal alıyor bir yerden sonra bunlar hep böyle dantelli evde yaşamaktan ve her tarafımın havlu ve peçete ile kaplı olmasından kaynaklı diye tahmin ediyorum çocukken bir şey yaşamışsam artık.

• havlu üstünde havlu olursa sıkıntı oluyor mu?

saçma sapan tiki olan bir ben miyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de basket topuna dokunamıyorum.
    İçim hoş oluyor.
  • benim de bu kolilerden çıkan beyaz köpük tüylerimi diken diken ediyor. o çıkardığı ses yok mu hele
  • benim de var kardeşim okb lerim. müzikler gürültü. insanlar. arkamdan geçenler. önümden geçenler. sesler.

gözümün içine bakan insanlara karşı. kellik takıntısı utanması. kabul edilmeyen yaralar. ışık takıntısı. kafamda çukur var onu bile takıntı yaptım. sanki oraya zarar gelecek ve öleceğim gibi.
  • ben yanımda biri tükürünce tükürüyorum tükürmezsem midem bulanıyo
  • tebeşirin tahtaya değmesi
    çatalla tabakta gıcırtı yapılması
    ekmeği okşamak

içimi gıdıklatıyor benim de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepimizde var bir şeyler

-Arabayı sürmediğim durumlarda indirilip sonra arabanın park edilmesine dayanamam. Ya araba yoluna devam etmeli ya da park edilene kadar içinde oturmalıyım.

-Bilgisayar, televizyon falan olsun ses açıp kısmayı sayılar ile yapıyorsak o ses mutlaka 5'in katları olmak zorunda. 64 veya 49 gibi bir şey olursa yaptığım şeye devam edemem mutlaka onu 65 veya 50 yapmam lazım.

-Normalde çok dağınık birisi bile olabilirim ama yazı esnasında simetri hastasına dönüşüyorum. Satır başları, madde işaretleri vb. hepsi aynı hizada olmalı. Yazı yazarken önceki yazdığıma kıyas yapıp emin olduktan sonra yazmaya devam ederim.

-0.5 uç kullanırım ve 2B'den daha sert olan uçları kullanamam. Çoğu markanın 2B ucu bile bana sert gelir. Evde kutu kutu Tombow 0.5 2B var, ucuzdan toplu alıp stokladım . Özellikle başkasından uç aldığım zaman sert gelirse kullanmam, hemen çıkartırım. HB sertlikte uç kullanmaktan ise nefret ediyorum. Kağıda sanki odun sürtüyormuş gibi hissediyorum.

• Ekmek okşamak ne lan?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir şeyi 4 kere yapmam gerek. Mesela dilimle bir yere dokundum (ağzımda) diğer yere bir, sonra tekrar bir kere ve 2. Yere bir daha gibi. Şu kaldırımdaki çizgilere basamıyorum bi tuhaf oluyor içim. Normalde sinirlenilir ama bende ağız şapırtadmaya baya ayar oluyorum. Deliriyorum sövüyorum içimden. Rahatımı bozucak bişey varken asla rahat edemem. Mesela çişim geldi yemek yiyemem. Önce onu halletmeliyim. Böyle tuhaf şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cilalı şeylerin üstüne bir şey sürttürüldüğünde özellikle bastıra bastıra insan derisi sürttürünce ses çıkıyor ya o ses içimden fena bir huylanma oluyor bak bunu yazarken bile 3 defa huylandım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesajlardaki sorunların hiçbiri yok, ışık ve sesten rahatsız oluyorum mümkün oldukça sessiz ve karanlık olmalı ortam. Eğer sorundan sayılırsa.

• Kağıt olayı bendede var ellerim ıslakken hayatta dokunamam biri dokunsa dişlerim kamaşır bide komşunun sesi duvardan geçerse delleniyom

• ne çok sayko varmış lan

ıslak yüne dokunamıyorum bende

• Takıntılı bir insansanız kimsenin aklına gelmeyecek değişik tikleriniz vs. olabilir normaldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.