< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 14 Eylül 2023; 21:12:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (24. sayfa)

-
-
Toplamda 120 bin civari indirim var.Resmi sitede tum opsiyonlari ekleyince 1860 yapiyor ama 1742 ye bile alinabiliyor.Nissan da 125 binlik indirim gibi takasa arac vermesinizde o indirim yapilabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bugün bir bayiye sordum 1800 TL yaparız dedi 1860 TL olanı. Ankara'dayım, bu fiyatı (1742 TL) veren bir bayi biliyorsanız soluğu orada alayım. :)
Bu arada indirimin nedeninin kredilerin kısılması olduğunu, birden çok markanın ellerindeki stokları bitirmek için indirimler yapacağını okudum. Kısa vadede daha fazla inmesi mi, yoksa mesela bir vergi artışı, döviz kuru zıplaması vb nedenle daha fazla yükselmesi mi beklenir, bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 14 Eylül 2023; 23:11:46 > -
Arkadaşlar geçen hafta tüm donanımlar dahil saten mat griyi 1760 civarına aldım. Alırken dikkat edin bayiler çakmaya çalışıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bir sorum olacak. Araçta sürücü koltuğu tek kişi için hafızalıyken yolcu koltuğunda 2 kişi hafızaya alabiliyorsunuz. Bu durum çok saçma değil mi? Yoksa ben mi ayarını bulamadım bilmiyorum. Bu durum normal mi anormal mi anlayamadım :D
-
İstanbul, Mahmutbey Çetaş Songül Hnm. ı arayınız 1750 aşağısına full+full için pazarlık yapınız..
-
bize konfor paketi olmayan araçları temmuz ayında 1.815 den sattılar şimdi ellerinde araç kaldığı için 100 bin tl ye yakın düşük fiyata veriyorlar. haram olsun..
-
Koltuk konfor paketi dahil mi
Evet dahil
Dediginiz gibi Temmuzda saten gri kp siz bi anda kdv artisi ile 1715 den 1745 sonra 1820 ye zamla firladi.Kapora mi alip vazgecmistim, simdi kp li full ve asil istedigim maviyi 1750 ye bulunca kacirmak istemedim.Bu aractan once 408gt ye farkli bayilerden 1850,1845,1835,1820 ye kadar indirdim ve forumda simdi 1750 yi bile okudum ki 1800 e 10bin kmde 2.el satmaya calisan vardi.
Bayilerde stokcularda dokulsun artik beter olsunlsr ,yeterrrr...
Bu araçın bir kaç yıla üretimi sonlandırılır bence. Renault scenic SUV olacak , reno'nun yeni tasarım dilini yansıtacak rafale çıkacak. Ayrıca rakiplerine göre demode kalacak ,tucson ve Tiguan makyajlanacak , 3008 kasa degiştirdi . Fiyatı uygun gözükse de çoğu şey opsiyonel ve opsiyonlarla birlikte rakiplerinden daha pahalı hale geliyor. Ayrıca yakıt tüketimi yüksek ve cvt şanzıman.
Almayı düşünenler beklesin bence elde kalınca fiyatta indirim yaparlar.
Hayırlı olsun
full hybrid versiyon mu 200 lük olan ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 16 Eylül 2023; 1:39:5 > -
Android auto da yandex görünüyor fakat açmak istediğimde Plus üyelik bilgisi çıkıyor ve harita açılmıyor. Araçta yandex kullanan var mı
-
Acc, Adaptir cruise control isini çozen oldumu, aktif edebilen varmi, yazilmla olabiliyormu
Yıl sonu büyük ekranlı versiyonu geliyormuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün sordum bayiye gelmez dedi. Nereden öğrendiniz geleceğini? Sadece büyük ekran mı, acc vs de eklenecek mi?
Bugün Ankara'da bayileri geziyorum. 1860 liste fiyatı olan full aracı şu an mais dahil bayiler 1819 TL olan internet satış fiyatına ek 50 bin TL takas indirimi ekliyor ve 1769 TL oluyor son fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 16 Eylül 2023; 13:28:32 >
Bu arada aracın teknik dokümanlarında yer alan bilgilerin de karşılaştırma yapmak için güvenilir olmadığını da teyit etmiş oldum. 3 kişinin oturması durumunda önemli olan arka oturma grubunun toplam genişliğini kendi Kadjar'ımda ölçtüğümde 125 mm çıktı, bugün gittim Austral'de ölçtüm 128 mm. Teknik dokümanlarda omuz mesafesi genişliği var bu arka grup için, Kadjar'dakini daha geniş görünce korkmuştum. Demekki bu ölçülere çok güvenmemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 16 Eylül 2023; 13:30:45 > -
Tsklr..kadar da indirim var demedik 1.3 160hp olan m.hybrid benzinlinin full paketlisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 16 Eylül 2023; 16:17:54 >
Merak edenler icin guncel kasko degeri 1.750 tl lik faturalilara:
KASKO=2.5 IMM li full kasko,%60 hasarsizlik indirimiyle 11.800Tl
TRAFIK SIGORTASI=0 imm li 5.600 Tl (sigortam.net)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 16 Eylül 2023; 16:21:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X