Şimdi Ara

Yeni RAM almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ram almayı düşünüyorum pc ddr2 bendeki ram 2 gb ve 667 mhz ben 8 gb 800 mhz ram almayı düşünüyorum. Eski ramler i de satmayı düşünüyorum. Size sorum şu 800mhz ile 667 mhz arasında fark edilecek bir hız farkı varmıdır

Edit: ANAKARTIM 8GB 800 MHZ RAM DESTEKLİYOR AMA İŞLEMCİNİN DESTEKLEYİP DESTEKLEMEDİĞİNİ BİLMİYORUM İŞLEMCİ BU: İNTEL CORE DUO 2 E6550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeveloperAli -- 6 Haziran 2015; 18:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o islemci modelinde ram kontrolcusu islemci icinde degil yani anakart ddr2 800 desteklerim diyorsa destekler.ben sorunu anlayamadim 2gb 667'yi satiyorsun guzel yerine 800 mhz aliyorsun anakart da 8gb destekliyormus bu durumda sorun nedir al 800 mhz ram 2+2 ya da 4 gb olanlari da sanalpazar sahibinden gibi yerlerde satiliyor ama ben hic kullanmadim nasil bir sey bilmiyorum.2+2 800 yeterli aslinda ama 4+4 yaparim diyorsan da denersin calismazsa iade alan bir yerden al.
  • Anakart marka modeli?

Yardım amaçlı konu açarken sistemin tüm bileşenlerini marka/model olarak yazmanız bizim işimizi çok kolaylaştıracaktır.
  • İntel DG33FB
  • 8GB istiyorum çünkü pc aşırı yavaş ve anakart tek slotta en fazla 2 gb destekliyor yani 8 gb yapacaksam 2+2+2+2 almam gerekiyor benim sorum şu işlemci 8gb rami destekliyormu
  • islemcilerin kapasite olarak ram destegi diye bir sey yoktur.anakartlarin ve isletim sistemlerinin vardir windows 7 192 gb'ye kadar destekler demek ki islemci de o kadar destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

islemcilerin kapasite olarak ram destegi diye bir sey yoktur.anakartlarin ve isletim sistemlerinin vardir windows 7 192 gb'ye kadar destekler demek ki islemci de o kadar destekliyor.

yanlış biliyorsun hocam işlemcinin max desteği diye bişey var. ama benim işlemcinin ki yazmıyor mesela girin google a i7-4790k yazın ark intel sitesi çıkıyor ve orda bellek özellikleri bölümünde Maksimum Bellek Boyutu 32 gb yazıyor.ama benim işlemcinin özelliklerine baktığımda böyle bişey yazmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dogru diyorsun.

http://ark.intel.com/tr/products/80807

64gb yapiyorlar ama 2011 soket 8 tane slotlu makinelerde acaba onlarin islemcileri farkli daha yuksek kapasitesi mi var?

isletim sisteminin 192 gb desteklerim olayinin bir manasi kalmiyor bu durumda adam masaustu workstation server vs diye siralamis islemcileri.her neyse 8gb senin islemcide sorun olmaz 4790k 32 ise seninki de 16'dir bu durumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.