Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
8
Favori
87.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Orijinalden alıntı: EFE_57

arkadaşlar bir sorum olacak. 12gb lık superslim modeli alıp harici hdd taktığımızda normal 320 yada 500gb ps3 gibi kullanabilirmiyiz ? o harici hddye oyun indirme yada save vs yapabilirmiyiz ?

Evet takabilirsin. Bende 320 GB Slim vardı merakımdan satıp ultra slim aldım. HDD değişimide denedim. 2.5 luk laptop HDD i takıyorsun konsolu çalıştrıyorsun hemen bir format istiyor ve bittiğinde oyunda indirebilrsin, save de yapabilirsin.

UltraSlim'den memnun musun dostum.Slim cihazımı sattım , bu ay sonu U.Slim alacağım.Önerir misin.Yoksa yine Klasik SLim mi alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

quote:

arkadaşlar bir sorum olacak. 12gb lık superslim modeli alıp harici hdd taktığımızda normal 320 yada 500gb ps3 gibi kullanabilirmiyiz ? o harici hddye oyun indirme yada save vs yapabilirmiyiz ?

Evet takabilirsin. Bende 320 GB Slim vardı merakımdan satıp ultra slim aldım. HDD değişimide denedim. 2.5 luk laptop HDD i takıyorsun konsolu çalıştrıyorsun hemen bir format istiyor ve bittiğinde oyunda indirebilrsin, save de yapabilirsin.

UltraSlim'den memnun musun dostum.Slim cihazımı sattım , bu ay sonu U.Slim alacağım.Önerir misin.Yoksa yine Klasik SLim mi alayım

Biraz zevk meselesi hocam. Ben açıkcası UltraSlim i en başarılı PS tasarımı olarak görüyorum. Kimisi Slim i daha çok seviyor mesela, Ben kesinlikle ultra slim öneriyorum. Oldukça başarılı bir tasarımı var ve sessiz çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

valla ben yakından inceledim ultra slimi beni kesmedi
    15 gün önce yine gidip 320 gb slim aldım kasası bir başka
    500 gb hdd yse elimde fazla hdd var 500 lük takarım olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

quote:

quote:

valla ben yakından inceledim ultra slimi beni kesmedi
    15 gün önce yine gidip 320 gb slim aldım kasası bir başka
    500 gb hdd yse elimde fazla hdd var 500 lük takarım olur biter

Normalde ilk sayfalarda yazdigim yorumlar var dandik bir yapiya sahip oldugunula dair ancak gecenlerde Saturn'de inceleme firsatim oldu ve begenmistim .

Tekrar bir kontrol etmek lazim aslinda .

• ne yalan diyim o üst kapak şekli ve kasa şekline hiç ısınamadım
    medya markta bayağı elime alıp inceledim tipi hiç hoşuma gitmedi
    eski slimde karar kılıp aldım iyikide eski slimi almışım
    yeni versiyonu hiç ısınmıyor
    eskisine nazaran birkaç ufak defek değişikler var mesela cd olmayınca mavi ışık vardı şimdi hep yeşil yanıyor
    her tarafını mat yapmışlar dahada güzel birde ps logosunu kabartmaydı bunuda lazerle işlemişler
    eski fan sesi kadarda ses yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Yeni PS3: Avrupa çıkış tarihi, 12 GB versiyonu doğruladı
    230 € maliyet 28 Eylülde

Bir digeri 500GB versiyonu yaklaşık € 300 için FIFA 13 ile birlikte 28 Eylül tarihinde başlayacak

5 inç SATA dahili sabit disk bağlamak veya bir resmi PlayStation 250GB dahili HDD almak mümkün olacak

quote:

TGS 2012: PlayStation 3 Super Slim dated, priced.
    New console model will be available as soon as this month, and uses flash memory instead of an HDD. The price of the Super Slim remains the same as existing models but available memory is increased.

http://www.vg247.com/2012/09/19/tgs-2012-sony-press-conference-kicks-off-japans-showcase/

Konuyu açtığın için teşekkürler.. 2 ay önce para biriktirip bu oyun canavarını aldım. Herkese de tavsiye ederim. Bendeki 12 GB olanı. Yalnız tek sorun şu ki sen şöyle yazmışsın : "5 inç SATA dahili sabit disk bağlamak veya bir resmi PlayStation 250GB dahili HDD almak mümkün olacak" Diskin formatı SATA değil ATA olacak. Kitapçığında öyle yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

infamous2 700mb minimum disk alani istiyor bu sekildeki oyunlari oynarsinda gt5 filan oynayamazsin 9kusur gb istiyordu sanirim

Bende 12 GB lık Super Slim kasa var. GT5 normalde full yüklemede 8 GB istiyor ama ön yüklemede daha az . O yüzden oynayabilirsin Ben zaten aldığımda GT5 ile birlikte gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razor.

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

infamous2 700mb minimum disk alani istiyor bu sekildeki oyunlari oynarsinda gt5 filan oynayamazsin 9kusur gb istiyordu sanirim

Bende 12 GB lık Super Slim kasa var. GT5 normalde full yüklemede 8 GB istiyor ama ön yüklemede daha az . O yüzden oynayabilirsin Ben zaten aldığımda GT5 ile birlikte gelmişti

oynayabilirsin fakat bir kac oyunun varsa hepsini onyukleme ile oynayamazsin birinden birini silmen lazim surekli oyuna girerken
    rahatlik ve kolaylik acisindan 12gb biraz geride kaliyor heleki psnden oyun indirenler icin.

ama 1kac oyun oynarim fazla vermeyeyim diyen icin 12gb tek secenek ucuzluk olarak

• arkadaslar sahip oldugum 12gb super slimin hdd kısmını actım fakat icinde hdd yok yani söyle birsürü youtubedan hdd degistirme ile alakalı unboxing videolar izledim hepsinde var acaba benmi yanlıs biliyorum ama 12gb olarak gozukuyor ps ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jckiee

arkadaslar sahip oldugum 12gb super slimin hdd kısmını actım fakat icinde hdd yok yani söyle birsürü youtubedan hdd degistirme ile alakalı unboxing videolar izledim hepsinde var acaba benmi yanlıs biliyorum ama 12gb olarak gozukuyor ps ?

Yok normalde olmuyor sony çakallık yapıp ayrı satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

arkadaslar sahip oldugum 12gb super slimin hdd kısmını actım fakat icinde hdd yok yani söyle birsürü youtubedan hdd degistirme ile alakalı unboxing videolar izledim hepsinde var acaba benmi yanlıs biliyorum ama 12gb olarak gozukuyor ps ?

anladım tesekkurler. yani atıyorum ben simdi 120gb bir ssd alsam direk takarmıyım hani bi aparatı oluyor bracket filan o olmadan otururmu?

• arkadaşlar benim bir sorum var.ben ps3 alacagım bugün magazaya gittim orjinal oyun kullanacaksan 12 gblik yeter yuksegıne gerek yok dedı satıs elemanı.ben zaten pes oynayacagım sadece orjinal cd alıp.eger baska oyun oynamak istersem de yıne orjınalını alıp makıneye takıp oynamak istiyorum.bunun için 12gblik ps3 yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbhalil

arkadaşlar benim bir sorum var.ben ps3 alacagım bugün magazaya gittim orjinal oyun kullanacaksan 12 gblik yeter yuksegıne gerek yok dedı satıs elemanı.ben zaten pes oynayacagım sadece orjinal cd alıp.eger baska oyun oynamak istersem de yıne orjınalını alıp makıneye takıp oynamak istiyorum.bunun için 12gblik ps3 yeterli mi?

Kesinlikle çok ama çok yetersiz. Bazı oyunların ilk yükleme dosyaları bile bu kadar alan gerektirebilir. En iyisi bir HDD alıp takmanız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

anladım tesekkurler. yani atıyorum ben simdi 120gb bir ssd alsam direk takarmıyım hani bi aparatı oluyor bracket filan o olmadan otururmu?

ssd ler hakknda bilgim yok ama satalarda şart. O zamazingo yerine kredi kartı falan sıkıştıranlarda var. Youtubeda videosuda vardı bir bak istersen. O bracketş alcaksanda en ucuz şu an dr da haberşn olsun.

• Kızak olmadan hdd takma videosu. K.kartı kullanmışlar. Sıcaklık sorun çıkarır mı bilemiyorum, sorumluluk kabul etmeyiz demişler aşağıda.

http://www.youtube.com/watch?v=-iOlupRFH6g

Kızaklar epey pahalıymış, Çin den alırsan 5 tanesini 50$ a veriyorlar.
  • n11de gezinirken gördüm fiyat oldukça iyi alıcaklar kaçırmasın.

http://www.n11.com/play-station-3-500-gb-slim-P12831856?cid=601003_KOT-BR-oyun_playstation-3_C767&gclid=CIe4stq12bYCFYJP3god_wUAmg

Bi hevesle aldım süperslimden geçen ay geri sattım gittim tekrar 320 slim aldım.Sırf CD Okuma sesi ve CD koyma yeri yüzünden.süperslimler benim hiç hoşuma gitmedi insana normal slimdeki ps3 havasını kesinlikle vermiyor.Tamam tasarım güzel olabilir ama PS3 Slim ve Fattaki karizmanın Ksi bile yok.12 GB alıcak olan varsa hiç düşünmeden vazgeçsin Xboxda 4 GB yine bi şekilde yetiyor fakat PS3 de 12 Gb kesinlikle yetersiz + Plus gibi oyuncu alemine sunulmuş süper bi hizmetten faydalanamassınız.Psn indirimlerini saymıyorum bile.

Süperslimle ilgili başıma gelen bi olay var , teknosaya girdim ilk çıktığında almak için elemanla aramızdaki 3 dk süren muhabbet şöyle

-merhaba ps3 bakıcaktım
    -tabi buyrun bakalım
    neyse reyona geldik eleman demezmi işte playstation 3 şu gördüğünüz cihaz :) sağol bende köyden buraya görmeye geldim nasıl bişey hep merak ediyodum diyince yüzüme bakmaya başladı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 21 Nisan 2013; 10:23:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

Kızak olmadan hdd takma videosu. K.kartı kullanmışlar. Sıcaklık sorun çıkarır mı bilemiyorum, sorumluluk kabul etmeyiz demişler aşağıda.

http://www.youtube.com/watch?v=-iOlupRFH6g

Kızaklar epey pahalıymış, Çin den alırsan 5 tanesini 50$ a veriyorlar.

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Sony-PS3-ACC- -PS3-HDD-Boxed//Oyun-Aksesuarlari/Playstation-3/urunno=0000000424053

Kızak ile 250 GB HDD 222 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razor.

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Yeni PS3: Avrupa çıkış tarihi, 12 GB versiyonu doğruladı
    230 € maliyet 28 Eylülde

Bir digeri 500GB versiyonu yaklaşık € 300 için FIFA 13 ile birlikte 28 Eylül tarihinde başlayacak

5 inç SATA dahili sabit disk bağlamak veya bir resmi PlayStation 250GB dahili HDD almak mümkün olacak

quote:

TGS 2012: PlayStation 3 Super Slim dated, priced.
    New console model will be available as soon as this month, and uses flash memory instead of an HDD. The price of the Super Slim remains the same as existing models but available memory is increased.

http://www.vg247.com/2012/09/19/tgs-2012-sony-press-conference-kicks-off-japans-showcase/

Konuyu açtığın için teşekkürler.. 2 ay önce para biriktirip bu oyun canavarını aldım. Herkese de tavsiye ederim. Bendeki 12 GB olanı. Yalnız tek sorun şu ki sen şöyle yazmışsın : "5 inç SATA dahili sabit disk bağlamak veya bir resmi PlayStation 250GB dahili HDD almak mümkün olacak" Diskin formatı SATA değil ATA olacak. Kitapçığında öyle yazıyor.

Çok Pardon . Birdaha baktım da Serial ATA yazıyormuş SATA yani

• almak isteyen biraz daha bekler ps4 alir zaten. bosuna ugras kanimca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Big-Brother

almak isteyen biraz daha bekler ps4 alir zaten. bosuna ugras kanimca.

Ezbere konuşuyorsunuz PS4 4K tv rahat uyumlu bir ürün 4k tv 3000TL PS4 2000TL =6BİN TL Varmı elinde yok olsa bile o para
    Bir oyun konsoluna bağlanmaz bağlayan ya çok zengin yada çook AKILLIDIR
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.