Şimdi Ara

Yeni Projeme Herkesi Beklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni Projeme Herkesi Beklerim. Daha Yeni Kurduğum İçin Başlangıç Seviyesinde Yani Bugün İtibariyle Yayın Hayatına Başlamış Bulunuyorum.

İyi Gelen Yiyecekler (gribe ne iyi gelir gibi)
    Besinlerin Faydaları
    Vitamin Ve Mineraller
    Besin Destekleri
    Kilo Verme
    Kilo Alma
    Kalori Ve Besin Değerleri
    Püf Noktaları
    Spor Vlogları
    Spor Haraketleri
    Sağlıklı Tarifler

Gibi Bunları Kapsayacak Sağlık Üzerine Genel Bir Proje Olacak

Destekte Bulunursanız Sevinirim.

https://www.instagram.com/saglikbende/

https://twitter.com/saglikbende

https://www.facebook.com/saglikbende/ Yeni Projeme Herkesi Beklerim

Ne mutlu Türk'üm diyene

• Güzel bir proje. Tebrikler hocam.
    Ben de bugün itibariyle ilk kez vücut geliştirmeye gittim.
    Bakalım ilerleyen süreç neler gösterecek bize.
    projeyi beğenmen çok hoşuma gitti bu yüzden teşekkür ederim. ben geçmişte parça parça yapmıştım ama öğrenci olduğumdan ötürü salona yazılmamama sağlıklı beslenememe gibi sorunlarım olmuştu. şimdi ise bir düzene işi oturttum ve dedim ki video ile bildiklerimi öğrendiklerimi aktarayım bakalım faydam dokunacak mı

Ne mutlu Türk'üm diyene
  • quote:

Orijinalden alıntı: farazicosmos

projeyi beğenmen çok hoşuma gitti bu yüzden teşekkür ederim. ben geçmişte parça parça yapmıştım ama öğrenci olduğumdan ötürü salona yazılmamama sağlıklı beslenememe gibi sorunlarım olmuştu. şimdi ise bir düzene işi oturttum ve dedim ki video ile bildiklerimi öğrendiklerimi aktarayım bakalım faydam dokunacak mı

Güzel bir proje hocam. Neden beğenmeyelim ki.
    Yeni başlayanlara ne önerirsiniz peki hocam? Günlük beslenme olarak.

Orijinalden alıntı: Razer

quote:

bir kaç gün içinde beslenme programımı detaylı bir şekilde paylaşmış olucam kanalı takip etmen yeterlidir. spor olarakta ısınma haraketleri ile ilk 1 hafta spora ısınınca hocan sana uygun programı verecektir.

Ne mutlu Türk'üm diyene

• quote:

quote:

quote:

bir kaç gün içinde beslenme programımı detaylı bir şekilde paylaşmış olucam kanalı takip etmen yeterlidir. spor olarakta ısınma haraketleri ile ilk 1 hafta spora ısınınca hocan sana uygun programı verecektir.

Şu anda programım var. İlk haftadan başladım.
    Yalnız hocanın verdiği beslenme planı bünyeme pek yaramıyor.

Sabahları 5 yumurta, yulaf ezmesi, lor peyniri
    Günde 3 öğün yemek ve her bir öğünde 150 gr et. Yanında bulgur veya pirinç pilavı.
    Ara öğünlerde bol bol sebze. 1 yeşil elma ayrıca.
    Yatarken de 1 adet greyfurt

Şeklinde bir beslenme planım var. Ama günde toplamda 450 gr eti ilk gün denedim. Baktım bana göre değil.
    Günlük en fazla 200 gr et alabiliyorum. Sabah kahvaltısından yana sıkıntı yok ama yumurta sayısı biraz abartı geldi.
    Siz ne düşünüyorsunuz hocam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu anda programım var. İlk haftadan başladım.
    Yalnız hocanın verdiği beslenme planı bünyeme pek yaramıyor.

Sabahları 5 yumurta, yulaf ezmesi, lor peyniri
    Günde 3 öğün yemek ve her bir öğünde 150 gr et. Yanında bulgur veya pirinç pilavı.
    Ara öğünlerde bol bol sebze. 1 yeşil elma ayrıca.
    Yatarken de 1 adet greyfurt

Şeklinde bir beslenme planım var. Ama günde toplamda 450 gr eti ilk gün denedim. Baktım bana göre değil.
    Günlük en fazla 200 gr et alabiliyorum. Sabah kahvaltısından yana sıkıntı yok ama yumurta sayısı biraz abartı geldi.
    Siz ne düşünüyorsunuz hocam?

asla ben spor salonundaki hocaların verdiği şeyleri uygulamanı önermem. çünkü çoğu hazır tarifleri kullanır onlar ise genelde spor yarışmalarına katılanlar içindir. yada fazlaca protein ağırlıklı vitamini minerali vs ise sıfırdır. programı sadece diyetisyen verebilir. çünkü metabolizma hızın karaciğer yağlanmanın olup olmaması iç organ yağların sağlık sorunların genetiğin cinsiyetin yaşın hepsi farkeder hatta yemeğe ne kadar ayırabileceğin bile. asla basit şeyleri uygulama. eminim ki sigortan vardır diyetisyene git sonra kan ver özel tartısına çık röntgen vs çektir testleri yaptır vitamin mineral testi vs sonra beslen

Ne mutlu Türk'üm diyene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • farazicosmos kullanıcısına yanıt
    bu arada insan vucudu proteini karbonhidratı şekeri yağı üretebilmektedir. sen kas yaparken kilo vermek yağ yakmak mı istiyorsun yoksa kilo almak mı bunlar önemlidir. sabahları 1 haşlama yumurta yeter aslında. yanına 1 bardak tarçınlı süt ekle yanına dilersen yulaf ezmesi veya kahvaltılık gevrek tamamdır. yada benim tarifi uygulahttps://www.youtube.com/watch?v=9LqEDUWdIG0

Ne mutlu Türk'üm diyene
  • Hocam cok tesekkur ederim. Verdiginiz bilgiler cok degerli. Hazir bir program oldugunu en basindan fark etmistim zaten. Siz soyleyince daha da emin oldum.

Hocam cok tesekkur ederim. Verdiginiz bilgiler cok degerli. Hazir bir program oldugunu en basindan fark etmistim zaten. Siz soyleyince daha da emin oldum.

o an canın ne çekerse yiyebilirsin. mevsim meyveleri yeşillikler et ürünleri bakliyatlar ne istersen. pazar canın sucuk mu istedi kır yumurtayı üzerine sucuklu yumurta keyfi yap. çikolata mı çekti canın git özgürce ye. annen nohut yemeği mi yaptı kuru fasülye mi yaptı ye

sadece dikkat edeceklerin var. bunlar beyaz ekmek aşırı tuz mayalı ürünler yağlı gıdalar aburcubur ve fast food. mesela cips yeme hamburger pizza yeme jelibon yeme baklava yeme yerine git gerçek çikolata ye yerine git sütlü tatlı ye yani bu olayı sen ayırt etmelisin. sağlıklı sağlıksız gibi. mesela margarin yerine tereyağı kullan gerçek zeytin yağı kullan bu gibi basit şeylerle ciddi kilolar verebilirsin. mesela ben resmen kola koliktim şimdi dolapta kola var yüzüne bakmadım geçen ikram edildi almadım yerine su içtim mesela. gibi gibi. yanına sporda ekledin mi sen muhteşem biri olursun. önemli olan sağlık. spor salonunda yarışmaya katılan adam gibi kası sende bende ilaçsız yapamayız zaten. sende göbek yok mu sırt kol gögüs karın bacak kası var mı giydiğin yakışıyor mu fit duruyormusun tamamdır. bırak 50 cm kol onda olsun sana bana 30 35 cm yeterde artar bile. zaten kızlar herkül gibi tiplerden korkup kaçıyor itici buluyorlar.

Ne mutlu Türk'üm diyene

• Beslenme konusunda dediğiniz ayrımı zaten yaşam tarzı olarak yapıyorum hocam. Cipsi bırakalı 10 yıl olmuştur sanırım. Asitli içecekleri de ayda yılda bir içiyorum. Abur cubur alışkanlığım da neredeyse hiç yoktur.

Dediğiniz gibi sucuktur, taze fasulyedir vs. her şeyi kararınca yemekte fayda var. Öbür türlü insan vitaminsiz kalıyor protein depolayacağım diye.

Bu arada amacım zaten öyle aşırı kaslı şişmiş biri olmak değil. Hafif belirgin olsun yeter diyorum. Hatta o bile olmasa, sadece vücut yerine otursa o da yeter.

Youtube'daki videonuzu izledim. Tavuklu yumurta tarifinizi beğendim. :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.