Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT TRAVELLER 2016 [Ana Konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  YENİ PEUGEOT TRAVELLER 2016 [Ana Konu]
    PSA Peugeot Citroën ve Toyota Motor Avrupa (TME) bugün Yeni Citroën Spacetourer, Peugeot Traveller ve Toyota Proace modellerini vitrine çıkarıyorlar. Yeni modeller, özel kullanımlar için Kombi, profesyonel kullanımlar için ise Shuttle versiyonlarıyla tüketicinin beğenisine sunulacaklar.

    Böylelikle PSA Peugeot Citroën ve Toyota Motor Avrupa, 2012 yılında imzaladıkları işbirliği anlaşmasının süreceğini teyit ettiler. Bu üç yeni model, 2016 yılının ilk yarısında pazara sunulacak ve ilk kez 2016 Mart ayında Cenevre Motor Show fuarında üç markanın ilgili stantlarında tanıtılacaklar.

    Araçlar Fransa'da Valenciennes bölgesindeki Sevelnord PSA Peugeot Citroën fabrikasında üretilmektedir. Toyota Motor Avrupa, bu yeni araçların geliştirme ve endüstriyel yatırım maliyetlerine katılımda bulundu. Araçlar tüm teknik özelliklerini, motor seçeneklerini ve donanımlarını paylaşmakla birlikte, her biri kendi markalarının dünyasını karakterize eden ayırt edici bir tasarım sunuyorlar. ...........

    http://www.motobilim.com/2015/12/yeni-peugeot-traveller-cenevre.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 1 Aralık 2015; 18:06:18 >







  • vay... güzel olmuş...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot binek otomobil ürün gamındaki yeni modelini tamamen yeni ve özel bir isimle taçlandırıyor: Peugeot Traveller. Güçlü ve şık bir tasarıma sahip olan Peugeot Traveller yolculuk ve geniş yaşam alanı kavramlarını modern bir vizyonla ifade ediyor.
     YENİ PEUGEOT TRAVELLER 2016 [Ana Konu]


    Modüler EMP2 platformundan yararlanılarak geliştirilen yeni şasi maksimum iç mekan genişliği ile kompakt dış boyutları bir arada sunuyor. 9 kişiye kadar yaşam alanı ve 1.500litre bagaj hacmi sunan Peugeot Traveller ayrıca sökülebilen koltuk kombinasyonuna bağlı olarak 4.900 litreye kadar bagaj hacmi de sunabiliyor.

    Uzunlukları 4,6 0m ile 5,30 m arasında değişen üç farklı gövde tipine sahip olan Peugeot Traveller bu sınıfta nadir görülen sadece 1,90 metre tavan yüksekliği ile kapalı otoparklara girme avantajı sunuyor. 4,95 m uzunluğundaki Standard ve 5,30 m uzunluğundaki Long gövde seçenekleri pazarın kalbinde yer alıyorlar. Bu sınıfta tek olan 4,60 m uzunluğundaki Compact versiyonu da 9 kişiye geniş ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Kısa aks uzantıları ve kompakt boyutlarıyla Peugeot Traveller şehir içi de dahil günlük kullanım şartlarında rahat bir sürüş sunuyor.
     YENİ PEUGEOT TRAVELLER 2016 [Ana Konu]

    Peugeot Traveller Business VIP ile arka koltuk yolcularına her biri bağımsız deri kolçaklı karşılıklı 4 koltuklu veya 5 koltuklu oturma düzeni sunuluyor. Yumuşak üfleme özelliğine sahip üç bölgeli iklimlendirme kontrolünün entegre edildiği çok fonksiyonlu tavan bu sınıfta benzersiz bir donanım olarak öne çıkarken yumuşak ambiyans aydınlatması da yolcuların konforuna katkıda bulunuyor.

     YENİ PEUGEOT TRAVELLER 2016 [Ana Konu]


    Güçleri 95 hp ile 180 hp arasında değişen Euro6 emisyon normuna uygun modern ve verimli motor seçenekleri ve yeni EAT6 otomatik şanzıman yüksek sürüş keyfi ve bu sınıfta rekor tüketim / CO2 emisyon değerleri vaat ediyor. En verimli seçenek 5,1 lt/100 km ve 133 g/km CO2 değeri sunarken Peugeot Traveller’in tüm ürün gamı ortalama 5,4 lt/100 km ve 140 g/km ile sınıfında referans değerlere imza atıyor. .................


    http://www.motobilim.com/2016/02/peugeot-traveller-tum-detaylari.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 11 Şubat 2016; 18:49:19 >




  • konuyu hortlatayım

    geliş tarihi fiyat hakkında bilgisi olan var mıdır.
  • 2017 Autoshow fuarında araç gelmiş inceledim gerçekten mükemmel olmuş

    kısa zamanda detaylı fotoğraf paylaşacağım.
  • aracın geliş tarihi hala belli olmadı mı?
  • galiba forumda aracı birtek ben beğendim.

    araç satışa sunuldu ama inceledeğim broşüre göre bir çok şey opsiyon olarak sunulmuş.

    bu opsiyonları ekleyince fiyat ne olur sormaya cesaret edemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyoshocu

    galiba forumda aracı birtek ben beğendim.

    araç satışa sunuldu ama inceledeğim broşüre göre bir çok şey opsiyon olarak sunulmuş.

    bu opsiyonları ekleyince fiyat ne olur sormaya cesaret edemedim.

    Bazı bayilerin önünde görüyorum. Görüntü güzel ama alıcı tarafından hoşa gitmeyen bir şeyler olduğu kesin. Yollarda göremiyoruz çünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.