< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BFGKLDQS2D -- 22 Kasım 2023; 21:26:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (3077. sayfa)
-
-
@BFGKLDQS2D Evet, denedim fakat sonuç alamadım.
Sonrasında yabancı forumlarda gördüğüm bir kaç işlemi uygulamak için aracın yanına geçip motoru çalıştırdım. Bagaj tarafına geçip bagaj tuşuna 3-4sn. kadar basılı tuttum ve kendini açtı. Peşine araç içi, ayak sensörü ve kumandadan açmayı denedim ama kumandadan açılmadı. Açık konuşmak gerekirse araç çalışır halde iken kumandadan bagajı açtığını bilmediğim ve sorunda geçtiği için pek umursamadım:).
@BFGKLDQS2D @tuna6706 @M.L.Crassus ilginiz için çok sağolun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyargici -- 22 Kasım 2023; 22:6:54 > -
Üstad 1.5 yılı aşkın zaman geçmiş ama markası hatrında mı? Ben de alıp bagaja atmayı planlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matte markası, bir kaç modeli var. Uzun yol için uygun olanını almıştım. Sanırım biraz daha dayanıklı olanıydı.
-
Aracı ustaya gösterdim. Ön balatalar bitmiş arkaların daha 6-7 bin km gideri var dedi. Orjinal balata sordum onu sadece servisten bulursun getir takarız dedi.
Servisi aradım ön balata fiyatını sordum 4 bin tl fiyat çektiler. Çok fazla geldi bana biraz araştırdım ama iyi bir sonuca ulaşamadım. Servis dışında en güvenilir nereden ulaşabilirim buna?
-
Euroreparın bulunduğu illerde orjinal yedek parça bulabilirsiniz bulunduğum il oldukça küçük eurorepar servisi sahibi esnaf aynı zamanda sanayide parça satıyor orjinal yedek parça bulunuyor hatta bugün fiyat sorayım gruba da yazayım
yaklaşık 6 ay önce eurorepar ön ve arka balataları 1500'e kendim alıp sanayide takılmasına da 500 lira vermiştim. Serviste balata değiştirmeyi mantıklı bulmuyorum
-
Illa orjinal derseniz parcagonder sitesinden alabilirsiniz ..
Gerek var mı,bence Yok:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 23 Kasım 2023; 15:56:39 >
Gerek yok diyorsanız üstüne fazla bir şey söylemeye gerek yok :)
-
Eurorepar da garantili olarak (PSA) daha ekonomik fiyata Balat’a taktırabilir siniz. Sanayi ye yakın mal olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
merhaba, 2019 model 1.5 blue Hdi aracımın 3 haftadır start stop'u arada bir devreye giriyor. Servis'e gösterdim, akünün zamana bağlı olarak voltajının az olduğunu söylediler. Start stop devreye girmemesi dışında sıkıntı çıkarmaz dediler fakat insan ister istemez değiştirsem mi diye düşünüyor.Araba'da VArta'nın 12V 70Ah 760A var. İnternetten baktığımda ise varta'nın blue dynamic EFB çıkıyor(silver diye de var). Forumda da AMG kullanın diye okumuştum. FArk var mıdır? Hangi markayı önerirsiniz? Bi de değiştirmeli miyim? Değiştirdikten sonra arabada herhangi bir işlem yapılması gerekiyor mu(Herhangi bir akücüde değiştirebilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahirdt -- 23 Kasım 2023; 22:15:44 >
-
%10 ötv diliminde geleceği kesinleşti gibi çok keskin kur artışı olmazsa.İnşallah geciktirmezler aracı.Yılın ikinci yarısı diyorlardı ama 2. çeyrekte gelir umarım.
Güç'ten dolayı üst dilime geçmiyor muydu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
157 kW motora sahip olduğu açıklanmıştı tek motorlu giriş versiyonunun. Çift motorluda arkada 83 kW 'lık bir motor daha mevcut. Bu versiyon üst dilime giriyor. En uzun menzilli versiyonu ise 170 kW 'lik tek motora sahip. Bu da bir üst dilime giriyor. E-3008'in mevcut motor kombinleri bizim vergi sistemimizde sorunlu oldu gibi. Aracın en büyük artısı aynen Tesla gibi Isı Pompası mevcut olduğu ifade edilmesi.
Geçen pazar günkü serin ve yağışlı havada elektrikli araç sahiplerinin pek çoğu serin ve yağışlı havada artan tüketim veya düşen batarya performansları ile ilk kez tanıştılar. Tesla Y ile ben de ortalama tüketim değerlerimin %20 - %25 üzerinde değerler elde ettim. Velhasıl E-3008'in Isı Pompası çok büyük bir artısı. İkinci ele düşen TOGG'ları bol bol görürüz yaza doğru.
Acaba güç kısma olmuyormu elektrikli araçlarda,yada kabul edilirmi.Uzun versiyon gerçekten çok iyi.
Yazılımla yapılır aslında isteseler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
157 kW versiyonu varken yapacaklarını zannetmiyorum ama gerçekten de 170 kW versiyonu vaadedilen 700km menzili ve Isı Pompasıyla çok cazip görünüyor. Bugünkü haliyle %50 veya %60 ÖTV dilime girecek gibi, bu büyük sıkıntı. Tek motorlu bir elektriklinin premium marka olmadıkça %60 ÖTV ile işi çok zor olur. Bu nedenle belki de bir süre sadece 157 kW olan versiyonu getirebilirler. Şarj istasyonu sayısı daha hızlı artabilirse aradaki menzil farkı çok da büyük sorun olmaktan çıkabilir.
Merhaba. Daha 3 hafta önce benim de 2 hafta çalışmayan start stop üzerine aküm cumartesi günü gecenin bir yarısı bitip ortada bıraktı. O yüzden dikkat edin, eliniz kulağınızda olsun ya da yolda kalmadan hemen değiştirin eğer zaten akünüzün kullanımı 2,5-3 sene olduysa. Bende full servis olduğundan ne olur ne olmaz bozmamak için serviste değiştirttim. Çekiciyle servise çekip üzerinde gelenin aynısını taktılar, yani bunu ve 3.700TL aldılar. Değişim sonrası herhangi bir işlem yapmadılar arabada.
www.hepsiburada.comVarta 12V 70 Ah 760A Efb Start Stop Blue Dynamic N70 Akü Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/varta-12v-70-ah-760a-efb-start-stop-blue-dynamic-n70-aku-p-hbcv0000114zgz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhatMC -- 24 Kasım 2023; 6:34:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba benim araçta 2019 model ve üzerinde bu siyah akü mevcut, benim start&stop yaklaşık iki yıldan beri çalışmıyor ve bakımlarda değişim olarak uyarı veriyor. Aynı siyah aküyü bulamadım ekte gönderdiğiniz akü mevcut piyasada şu an. Agm akü frenleme enerjisini geri kazanan araçlarda kullanılıyor şeklinde bir yazı okudum o yüzden bende efb aküye bakıyorum şu an.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X