Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (3076. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63.961
Cevap
645
Favori
2.658.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30743075307630773078
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 inch değil 0.5 inch .
    7.5 olması gerek,mevcut jant 7" genişliğinde.ve lakin oversizing olarak kabul edilebilir bir tolerans.
    Tabi kitaba göre ,bu riski kullanıcı alacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlaşılan 3008deki en ideal jant 18 inch hem estetik hem de lastik bulunabilirliği açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

Düzelttim  

• Kışlık lastik için 225 50 19 continental wintercontact ts830 almayı düşünüyorum sıkıntı yaşar mıyım bilemedim…orjinal taban 205 kış için daha avantajlı(yere uygulanan basınç artışı sebebiyle) bunu biliyoruz sorum şu kışlık lastik 225 235 ve hatta 255 kullanılan araçlar var onlarda neden taban dar tutulamıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trschumi -- 20 Kasım 2023; 19:19:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakanyargici kullanıcısına yanıt
    Bagaj kapağının araç çalışırken açılmama sorununu

• İyi günler,

2020 model 3008 aracımın balatalarından hiç hoş sesler gelmiyor sanırım bittiler. Yetkili serviste değişmek sizce mantıklı mı ? Muhtemelen fiyat olarak herhangi bir yerden daha pahalı olacak bu daha da güvenli olacağın anlamına gelir mi ?

Kısacası bunu nerede değiştirmek mantıklı :)

• Balatadan gelen her ses bittiği anlamına gelmez. Balatalar kirli olduğu zaman da ses yapar. Balata spreyı ile önce temizlemeye deneyin. Ayrıca 3008'lerde göz kontrolü ile kolayca balatının bitip bitmediğini anlamak mümkündür.

• serviste en az x.2 öndersiniz.

uygun gördüünüz markayı sanayi de taktırabilirsiniz çok zor bir işlem değil. illa orjinal olsun derseniz, orjnal parçayı kendiniz alıp taktırsanız yine servisten ucuza gelir.

bence gerek yok o aaayrı :)

balatayı gözle kontrol ediniz.

4mm altına geldiyse en hızlı şekilde değiştirmeniz gerekir. 5mm ye düşünce ben değiştiririm genelde.

baktığınızda, aşağıdaki gibi bir pah göreceksiniz. bu bitip kırmızı çizgi olan yere indiyse, değiştirmeniz gerekir. buraya yakınsa, çok son dakikaları beklemeden değişim planlaması yapabilrisiniz. balata biterse diski çizersiniz ve o daha büyük masraf.

• Merhaba, bu yaz aldığım 0 3008 im şuanda direksiyon tam orta, yani düz konumdayken araba sola çekiyor. Frenlemede, gazlamada artıp azalan bir şey değil. Her zaman sola çekiyor. Bunun için bayiye servise götürülür mü, ücret çıkar mı, yada götürmelimiyim? Neden olmuş olabilir? Sağ ön lasiğe yama yaptırmıştım, sök taktdan sonra olmuş olabilir mi? Lastin basınçlarımı kontrol ettim hepsi doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 21 Kasım 2023; 21:47:57 >
  • TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt

Bir ROT'çuya götürmenizi öneririm. İncelerler, sadece ayar hatası da olabilir, bir çarpılma vs de olabilir. Sonuca göre karar verirsiniz.

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt

yani yetkili servise değil özel rotçuya mı götürmemi tavsiye edersiniz ? Yetkili servis kendisi baksa daha iyi olmaz mı ?

Bana sorun rot gibi geldi. Yetkili servisler bu tip sorunlarda can sıkıcı olur. Elbette gidebilirsiniz.

• Peki sorun rot ise ve yetkili servise götürsem garantiden yararlanırmıyım yoksa rot ayarı yapıp ücret çıkarırlar mı ?

• Benim bildiğim servisler böyle bir durumda size rotçuya gidin der. Zorlarsanız ücret çıkaracaklarını düşünüyorum.

Neyse siz servise gidip bir konuşun, sonra gelişmeleri burada paylaşırsınız.

• Tamam tüm yanıtlarınız için teşekkürederim.

• Tekrardan merhaba, aracımda ki bagaj problemini bugün yetkili ve özel servise giderek ustalara baktırttım. Her iki serviste aracı inceleyen ustalar bu sorunu ilk defa gördüklerini ve aracın bir günden fazla inceleme altında tutmaları gerekebileceklerini söylediler. Buna ek +20.000TL'ye varan onarım ücreti çıkabileceğini de belirttiler.

Sorun şu ki motor kapalıyken sorunsuz bir şekilde çalışan elektrikli bagaj, motor çalışırken neden çalışmıyor anlamış değilim. Bagaj açma tuşuna bastığımda kilit kendini açıyor fakat motoru devreye sokmadan bir süre bekleyerek 3 kere bip sesi çıkartarak işlemi bitiriyor ve bagaj askıda hiç açılmamış olarak kalıyor.

Sorunun sigorta yada başka olması mümkün neyle ilgili olabilir?

Yetkili servis 2000 liranızı alır aracınızı arka sokaktaki rotçuya götürür 400 liraya yaptırır, siz aynı rotçuya 600 liraya yaptırırsınız. Rot yapan bir servis görmedim ben hep dışarıya götürüyorlar, garantiniz etkilenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 22 Kasım 2023; 19:1:48 >

Elektrikli bagaj zaten o civarda bir fiyata takılıyor, tamir etmeyip yenisi taktırırsınız.

Motor kapalıyken aküden bagaj motoru yeterli gücü çekebilirken, motor çalışırken yeterli gücü çekemiyor olabilir.

Akü takviyesi altında veya yeni bir akü ile test edilebilir gibime geldi. Sigortada sorun olsaydı iki türlüde çalışmazdı.

Bagajı AVM girişinde vs. elle zorlamış olabilirler mi? Elektrikli bagajlarda bagaj açıkken elle bir seviyeye getirip bagaj kapatma tuşuna basınca o kademede sabitleyebiliyor en üst açılma noktasını genelde. 3008 aracımda bunu denemedim ama sizinkini zorlayarak o noktada sabitlemiş olabilirler mi acaba diye sadece tahmin yürütüyorum.

Aynı durumu yaşadım. Martta aldığım araba hızlanırken halaya başladı. 15 bin bakımında hızlanırken tiriyor ve yolu iyi tutmuyor dediğimde tartışmadan düzelttiler. Mepa’da yaptırdım bakımı.

edit: arabadan değil, lastik değişimi/sök-tak’tan kaynaklı durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromedaxe -- 22 Kasım 2023; 19:15:22 >
  • 
Sayfa: önceki 30743075307630773078
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.