Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (3079. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
63.902
Cevap
644
Favori
2.652.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30773078307930803081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekim ayı ortasında ön balataları yetkili sersivste değiştirdim. Tüm bakım 7460 TL tuttu. 1 ayda fiyatlar ne kadar değişmiştir bilemiyorum. Bilgi için paylaşıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Peugeot ailesine yeni katılacağım. Birkaç hafta sonra 3008 1.2 aktive prime aracım bana teslim edilecek. Forumlarda, videolarda, gruplarda araçla ilgili olumlu olumsuz birçok yorum okudum. Aile üyelerine sormak istediğim 3008 aldığım için pişmanlık yaşar mıyım, skoda karoq u feda edip 3008 i tercih ettim. Kullananıcı arkadaşların yorumlarını sabırsızlıkla bekleyecepim. 🙂

• Sinan252525 S kullanıcısına yanıt
    Olumsuz ne yorum okudunuz bilmiyorum da ben Nisan ayından beri kullanıyorum; kaliteli, güvenli ve çok keyifli diyebilirim. Aracım 2020 1.5 BlueHDi Allure Selection. Bir de direksiyon ısıtması olsaydı diyorum bu soğuk günlerde, önceki aracım Opel Astra J 2015 1.4T Sport’ta vardı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Keyfini çıkarın hocam hayırlı uğurlu olsun fiyat performans aracı sorunlu bir araç da değil daha iyisi elbette var ama ona göre de fiyatı var en azından dsg gibi elinizde ne zaman patlayacağı belli olmayan saatli bomba gibi bir şanzıman yok mis gibi tam otomatik şanzımanlı bir araç

hazirandan beri 1.2 kullanıcısıyım. genel olarak memnunum. aldığınız zorunlu seçmeli paket üzerine söyleyebileceğim şerit takip var ama konumlama olmayışı biraz eski aracımın o yönlü konforunu aratıyor. Onun dışında uzun yolda direksiyon simidi bana çok sert ve köşeli hatlı geliyor. elimi ağrıtmıştı ilk uzun yolda, el değiştire değiştire kullanmıştım. bunların hepsi ufak detaylar genel olarak güzel araç.

• ozcangoral kullanıcısına yanıt
    selamlar, bir kaç gündür carlinkit 5.0 2air kullanıyorum. bende android eşimde iphone var ve ikisi ilede düzgün bağlanıyor. türkiyedeki fiyatı biraz yüksek diye aliexpress den aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vdtdogn V kullanıcısına yanıt

Bende Carlinkit Mini 2 olan küçük modele takıldım. Türkiye'de yok, Amazon'dan sipariş geçeceğim, yurt dışından gelecek

android ve apple aynı anda destekleyen modeli kovalamanızı öneririm, bu arada 2air in boyutları da çok küçük tabiri caizse kibrit kutusu kadar.

Teşekkürler, şimdi fark ettim mini sadece ios desteği varmış android desteği yok. o zaman 5 modeli daha mantıklı olur. Bunlarda youtube oynatılamıyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcangoral -- 1 Aralık 2023; 8:22:48 >
    youtube oynatma kısmını denemedim açıkçası, ama bir video izlemiştim telefona kurulan bir uygulama ile kablolu olarakta izlenebiliyordu. video nun başlığı "2023 rootsuz araba ekranında video". spotify yetiyor :)

boyutu şu kadar :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdtdogn -- 1 Aralık 2023; 9:22:51 >
  • Araç 20 bin km de, ne dersiniz değer mi? Servisin verdiği fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antabi78 -- 1 Aralık 2023; 9:43:49 >

Resim için teşekkürler. çok güzel referans oldunuz benim için. izlediğim bir çok videoda çift taraflı bantla yapıştırmışlar cihazı ama yapışkanı sökmesi zor olur diye yapıştırmayı düşünmüyorum açıkçası.

• Ben de amazondan geçen hafta carlink 5.0 aldım. Şuana kadar memnunum işini yapıyor cihaz. Yalnız youtube veya başka bir video oynatmıyor eğer video oynatmasını istiyorsanız SMARTBOX  adı verilen cihazlardan almanız lazım bende myway marka var ama günlük hayatta kullanmıyorum sadece uzun yolda araçta çocuk izlesin vs diye açıyorum

• Merhaba Arkadaşlar,

2018 yılı 3008 aracımın aküsü hata mesajları verdiği için haziran ayında değiştirmiştim.  Birkaç gün kullandıktan sonra tekrar akü arızası verdi.

Düzelir diye bir iki ay böyle gezdim. Bazen yapıp bazen yapmıyordu. Ancak sorun devam edince Eurorepar servisinden destek aldığım için oraya götürüp kontrol ettirdim.Testler yapıldığında aldığım akünün arızalı olduğunu tespit ettiler. Aldığım yerle görüştüm onlarda onayladı ve Aküyü geçen ayın 6.sında yeniden değiştirdim. Birkaç gün rahattım ancak geçen hafta, dün ve bugün kontağı her açıp kapattığımda yaklaşık 2-3 dakika videodaki arızaları bekleyip sonra kontağı açık kapattığımda aşağıdaki arızaları veriyor.

Akü iki kez değişmesine rağmen sorun başka ne olabilir?  

Aşağıda sırası ile verilen hataları tekrar yazıyorum.

akü şarj arızası

motor arızası

elektrik devresi arızası

düşük hava kontrolü arızası

park freni arızası

vites kutusu arızası

• Selamlar, kayınvalidenin 2021 1.6 Puretech aracını 2.bakıma götüreceğim fakat servis buji de değişiyor dedi, araç daha 2000 km'de o nedenle bujiyi çıkarttıracağım, hatta hava filtresi ve polen filtresini de çıkarttırayım diyorum çünkü geçen bakımdan bu yana 1000 km anca yaptı araba. Ek olarak da fren hidroliğini değiştirsem mi diyorum.

Konu hakkında sizin de yorumunuzu merak ettim.

• gorkemert kullanıcısına yanıt
    Para bol galiba, 😃 siz olmadı motoru değiştirin 🤣
    Şakası bir yana illaki bir şey değiştirmek istiyorsanız sadece polen ve motor hava filtresini değiştirin yeter , yok garanti için mecbursanız olabilecek en az değişimi talep edin…
    Servis bıdı bıdı ederse ; eskiden 11 -16 ay bekleyen ( imalat - müşteri teslim arası geçen zaman ) araçlar oluyordu, onların motor yağı , filtreleri değişiyormuydu diyin?
    2000 km araç neredeyse hiç kullanılmamış sayılır (1,5 depo benzin zor yakmış)
    Belki bakım kitapçığında bu konuda bir şeyler vardır önce bir sorun

• izeck İ kullanıcısına yanıt
    Akü şarj dinamosu yada ilgili diğer ekipmanlar ??? Kablojda bir sıkıntı olabiilir bence ….

• Bakalım pazartesi günü servise gideceğim. Umarım büyük sorun yoktur.

• arkadaşlar aranıza 2023 1.5 allure ile katıldım.bilgi bulamadım bir türlü.yokuşa park ettiim zaman park freni sürekli yanıp sönüyor..hata veriyormuş devre dısıymıs gıbı..ama duz yola ınınce duzeliyor..uyarı mı arıza mı cozemedım:)

• gorkemert kullanıcısına yanıt
    Ben dün kronik ön camda çıt çıt sesi için gerekli tamiri yaptırttım. Bakıma 1 ay vardı, yapalım mı dediler, neler yapılacak dediğimde hava, polen, yağ ve yağ filtresi ile fren hidroliği değişecek bujiye gerek yok bir sonraki bakımda değişiriz dediler. Araç 2021 (30 kasım çıkışlı) 1.6 Allure makyajlı kasa. 19.500 km de. Fiyat olarak da 7 bin civarı bir şey tutar dediler.

Bu arada 50 bin ya da 5 yıl olacak şekilde (30 bin ya da 3 yıl daha aslında) 13.800 TL ye garantiyi uzattım. Evde çarşı pazar için ikinci araç olduğunda yılda 10 bin km yi geçmeyeceğimixi düşünerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antabi78 -- 2 Aralık 2023; 14:18:40 >
  • 
Sayfa: önceki 30773078307930803081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.