Yüzbaşı
09 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 73 (Bu ay: 2)
Gönderileri
1 tb wd hdd den 1 tb ssd(wd blue sata 3 series)ye geçmek istiyorum 2. Hdd felan uğraşmak istemiyorum sadece ssd olsun istiyorum nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum , 1 tb yeterli olur sanırım??birde format atarken ssd yi direkt sata 3 uyumlu porta takıp normal format atar gibi mi işlem yapıyoruz yoksa başka işlemler oluyo mu biosda zaten ahci mod ayarlı anakartım z77 gd 65 win 7 pro kuracağım kurulum yaparken dikkat etmem gereken veya kurulum sonrasında dikkat etmem gerekn bir şey var mı teşekkürler
https://m.n11.com/gigabyte-rx580-aorus-8gb-256bit-gddr5-ekran-karti-P189044768?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIh62b4Y_Q1wIVQqwYCh3tewdZEAQYASABEgKfPfD_BwE&gclsrc=aw.ds

Arkadaşlar freesyncli 144 hzbi monitör aldım ekran kartı olarak aslında bu modelin xtr versiyonunu alacaktım ama stok kalmadığı için yine aorus ama xtr olmayan linkteki versiyonu alayım diyorum sizce bu fiyata değer mi kart nasıldır teşekkürler
arkadaşlar ekran kartım msi lightning 7970 modeli ve 4 tane mini displayport girişi var şimdi 144hz monitör için mini dp to dp kablo mu daha iyi olur yoksa elimde mevcut olan normal dp to dp kabloyu ekran kartımla beraber gelen mini dp to dp dönüştürücü kablo ile kulanmak mı daha iyi olur yani ek olarak dönüştürücü kablo kullanmam(mini dp to dp dönüştürücü)stabilite ve görüntü sorunu yaratır mı?teşekkürler.
sony kdl 55w805c model android tv aldım çok memnunum yalnız playstation video uygulamasına sign in dediğim zaman hiç bir tepki yok network hesabım var cihazımıda etkinleştirdim sony network sitesinde ama ne yaptıysam giriş yapamıyorum bilgisi olan varsa bi zahmet el atsın:))
arkadaşlar elimde bi direksiyon var ve ben bu direksiyonun çıkışını usbden almak istiyorum...internette yapan arkadaşlar var ama nasıl olduğunu dememişler...şimdi direksiyonunun içindeki pcb de 8 çıkışlı bi soket var dişi ve erkek türde bu iki yapı sayesinde güç alıyor sorum şu pcb deki erkek sokete başka dişi bi soket yapsam usb den olur mu olursa nasıl:) resimler aşağıda bilen beni aydınlatırsa sevinirim.

https://imagizer.imageshack.us/v2/1168x719q90/901/X0OTEd.jpg

https://imagizer.imageshack.us/v2/1031x719q50/746/H9Qyez.jpg (bu bölüm usb kablo olacak)

https://imagizer.imageshack.us/v2/1078x719q50/537/KljOBb.jpg pcb deki 8 li soket... usb kablosunun içindeki 4 kabloyu (siyah kırmızı yeşil beyaz) 8 pine naıl çevirecez?

bu resimde adam alttan bi delik açmış ve kablo çıkarmış tam yapmak istediğimde bu

https://www.flickr.com/photos/89928288@N08/12151613954/in/photostream/

bilenler buyrulur....teşekkürler
arkadaşlar i7 3770k stok hızında h100 ile (push/pull)4 adet akasa viper fanlı iken bu havalarda idle 36-38 arasında idi yülte ise 50 yi geçmiyodu h100i taktım idle 42 oldu yükte 60 ı gördüm....sonra tekrar eski h100 taktım sıfır macun sürdüm yine 36-38 idle oldu...bu arada backplate sorunum yoktur macunlar silinip yeni olarak aynı standartta tekrar sürülmüştür(zalman zm stg 2 macunu kullandım)...işlemcim costa rika ürünüdür....BARİZ Bİ ŞEKİLDE H100İ kötü sonuç verdi forumda okuyorum o.c li halde idle 27 olanlar var sizce h100i mi bozuk.corsair link felan hepsini kurdum tüm parametreleri gösteriyor doğru olarak firmware güncellemeside yaptım ama sonuç yine aynı....yorumlarınızı bekliyorum
2 gün önce corsair h100 aldım ve sisteme kurdum.kendi orjinal fanlarını taktım ve havayı içerden dışarı üfleyecek şekilde monte ettim.sorun şu fan hızı ayar düğmesine basıp kademe artırınca fanlar yine aynı devirde dönüo hiç hızlanmıor.hw monitör programında cpu fan 2300 devir gösterio sürekli...kademe 1 ile kademe 3 arasında hiç fark hissetmiyorum ve 2300 gösterio hep...bilgisi olan varsa yrdım ederse sevinirim.
arkadaşlar ankaraya taşınıyorum ve memleketteyken babamın üzerine olan adsl i taşımak için telekoma gittim bugün...bana bu paketin kablosuz olduğu için taahhütümde ekimde biteceği için modem ücreti vermeniz gerekir taşımak için dendi...dondurmak istedim hattı ama taahhüt yine uzayacakmış bu seferde.bunun üzerine hazırnete geçirelim sizi dediler bende ankaraya gidince buradaki adsl hatdan kimse internete girmeyeceği için her ay 60 tl(netlimitsiz paket bu arada) taahütü doldurana kadar boşuna para vermemek için kabul ettim bu teklifi...şimdi sorum şu; bu internet hiç kullanılmayacak modem hiç açılmayacak fatura gelecekmi sabit vs felan birde modemin her açılışı için mi 2 tl yoksa 24 saat içinde kaç kere açarsan aç yine 2 tl mi....teşekkürler....
arkadaşlar şu an ki adsl hattım babamın üstüne kayıtlı ve ben başka şehre taşınıyorum orada ilk işim kendi adıma yeni telefon hattı almak olacak peki bu babamın üzerine olan adsl hattı(telefonu değil) nasıl üzerime olan sabit telefon hattına geçirecem kafamı karıştıran adsl hattını taşıyacağın kişi ile abone aynı kişi olmalı kuralı...bu iş nasıl olacak bilen bi yardım etsin....
arkadaşlar g27 için f1 direksiyon yapacam hatta direksiyonu yaptımda sadece g27 ye takacam yeri yapamadım çünki elimde g27 yok ve ölçüleri bilmiyorum...sizden istediğim(tabiki daha önceden direksiyon simdini açmış ve mod yapmış birisi için söylüyorum yoksa kimsenin garantisini bozmak istemem)mod olayı ile ilgilenen arkadaşlar varsa bana şu resimlerdeki ölçüleri mm'sine kadar net söyleyebilirmi....biliyorum uzun iş ama eğer ben gibi mod yapmak isteyen varsa onada yardımım olabilir f1 simidi için....resimlerdeki ölçü yerlerinden birine metre koyarak foto yollanırsa hewm çok işime yarar hemde diğer ölçüleri ölçmenize gerek kalmaz oradan orantılı olarak diğer ölçüler bilinebilir...teşekkürler....

not:yapınca direksiyonun bitmiş boyanmış resimlerimi koyacam isteyenlere ölçüleride veririm böylece zroso(meşhur modçu 630 eurocuk istiyo f1 direksiyon için) ya gerek kalmadan f1 simidi olur herkesin...

Hakkında
Forum İmzası:
the measure of a man is what he does with power...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 737
İkinci El Bölümü Mesajları: 100
Konularının görüntülenme sayısı: 6.001 (Bu ay: 167)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 103 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Markalar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.