Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (2320. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ozcangoral , ozcangoral
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
65.078
Cevap
627
Favori
2.941.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
78 oy
Giriş

Ortalama süratiniz dönüşte artmış.Gidişte 5,3 yakaladığınız zamanki ort.sürat aklınızdamı ?

Rampa inişlerin baya etkisi oldu, otoyol gişelerine kadar 5.5 litre gösteriyordu.

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU
  • fy57 F kullanıcısına yanıt

Beni Nissan doğayı düşünüyor demedim zaten

bir bildiği var dedim...

Bildiği şey dizel tarih oluyor talep giderek azalıyor (ülkemizde de böyle) buna yatırım yapmanın manası yok.

Araç satışlarını son bir yıldır takip ederim...gördüğüm manzara periyodik bir şekilde benzinli satışlarının arttığı dizel satışlarının azaldığıdir...en son şubat ayında dizel satış oranı %27 benzinli satış oranı %59 ...geçen sene subat ayinda bu oran %43 ,%44 idi...dünyadaki trend turkiyede de etkisini gösteriyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanlı84 -- 2 Mart 2021; 16:53:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dizelin kurulabilmesi için tek şansı bir üreticinin fsrkli bir yöntem ile (adblue mantığı gibi) karbon emisyonu minimize etmesi lazım. Bunun için de arg lazım.

Buna para harcarlar mi bence çok umt yok. Parayı elektrikli ye harcıyorlar.

Delinin biri ben buldum bi boru taktım emisyon benzinli altına düştü derse, dünya da bir anda mevzu tersine döner o ayrı :)

Ama düşük olasılik

kesinlikle 1.2 benzinli motor yaş farkı şahsen benim için çok önemlidir ki 1.2 motor çok güzel bir ivmelenme ve yakıta sahip 3008 in paketleri çok karışık dediğniz pakette anahtarsız çalıştırma var mı acaba eğer var ise çok daha güzel olur YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU 

Bu arada bende tucson ve 3008 arasında gidip geliyorum şu anki aracım 2015 jetta tucsonun heybetli duruşu 3008 in iç kokpiti beni mest ediyor çok kararsızım ama 3008 alacak olsaydım kesinlikle 1.2 motor alırdım tucsonda ise 1.6 dizel alırdım YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensatar -- 2 Mart 2021; 17:35:31 >

Bakınız İngiltere de durum nasil.. Bazen sorunlarin çözümlerini kendimizde aramamiz gerek..

Orijinalden alıntı: falxcon

En kısa zamanda bende 3008 alarak aranıza katılmak niyetindeyim... Ama hangi model ve donanımla 3008 ci olacağıma bir türlü karar veremedim. Seçenekler şöyle;
    1) 2017 1.6 dizel allure elegance
    2) 2021 1.2 pure tech active prime
    Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
    Yardımlarınızı bekliyorum...

Bakıp geldim anahtarsız çalıştırma özelliği varmış bence 3008 niyetiniz var dediğiniz paket boş diye geçmesine rağmen bence gayet yeterli bir donanım seviyesi 330/340 bandında alacaksınız anladığım kadarı ile koltuk ısıtma hariç bir eksiklik görmüyorum ki o da pek önemli bir şey değil ama olunca güzel hissetiriyor tabi YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU 

• falxcon F kullanıcısına yanıt

O paraya passat alınır YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU 

• Herkese merhaba, bugün 1.6 Allure 2020 model aracımı teslim aldım. 1 serisinden geçiş yaptım. Test sürüşü yapamadım pandemi nedeniyle. İlk izlenimlerim çok sessiz motor sesini hiç duymadım içeri gelmiyor yalıtımı çok iyi. Lastik sesi, rüzgar seside almadım. Tırtıklı ve bozuk yolda biraz yol sesi geliyor gibi. Yüksekte olma hisse gerçekten güzel ferah ve geniş hissettirdi. Direksiyon ufak çok rahattım hemen alıştım göstergeyi perdelemeden kullandım. Boyum 1.84 birazda yukarda kaldım sanırım :) koltuk en alt konumdaydı. 47 km oldu zamanla keşfedeceğim, dikkat etmem gereken kontrol etmelisin dediğiniz bir durum var mıdır?

• es_mycar E kullanıcısına yanıt

Keyfini çıkartın. Sağlıklı günlerde, kazasız arızasız kullanım dilerim. YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU 

Hayırlı olsun YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU 

Hayırlı olsun.. ALLAH kaza bela vermesin. Renk seçiminiz de güzel olan aracı daha da güzelleştirmiş..Kendim almış kadar sevindim.. Deneyimlerinizi objektif olarak paylaşırsanız zamanla sevinirim.. Mutlu huzurlu günlerde kullanın..
  • Necdet_Pek kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim :) Amin cümlemize :)

2015 BMW 116d M Plus
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim hocam :)

2015 BMW 116d M Plus
  • SORMA_NEDEN S kullanıcısına yanıt

Amin cümlemize.. bu rengi çok istiyordum denk gelmeseydi ada mavi demiştim. plantinyum gri çok yakıştırıyorum 3008'e. deneyimledikçe aracı tanıdıkça paylaşım yapacağım.

2015 BMW 116d M Plus
  • es_mycar E kullanıcısına yanıt
    Maşallah
    birşey sormak istiyorum.
    Resimdeki şey nedir. Cahilliğime verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-53C85FC29

Maşallah
    birşey sormak istiyorum.
    Resimdeki şey nedir. Cahilliğime verin.
    Engelli aracındaki gaz fren tertibatı.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• quote:

Orijinalden alıntı: es_mycar

Herkese merhaba, bugün 1.6 Allure 2020 model aracımı teslim aldım. 1 serisinden geçiş yaptım. Test sürüşü yapamadım pandemi nedeniyle. İlk izlenimlerim çok sessiz motor sesini hiç duymadım içeri gelmiyor yalıtımı çok iyi. Lastik sesi, rüzgar seside almadım. Tırtıklı ve bozuk yolda biraz yol sesi geliyor gibi. Yüksekte olma hisse gerçekten güzel ferah ve geniş hissettirdi. Direksiyon ufak çok rahattım hemen alıştım göstergeyi perdelemeden kullandım. Boyum 1.84 birazda yukarda kaldım sanırım :) koltuk en alt konumdaydı. 47 km oldu zamanla keşfedeceğim, dikkat etmem gereken kontrol etmelisin dediğiniz bir durum var mıdır?

Hayırlı olsun.

Iyi günlerde sevdikleriniz ile kullanın

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.