YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (2319. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: acquilesDaha derin dediğini noktaya geldiysek o zaman film bitmiş yazıları izliyoruz demektir.
o kadar umudumu kaybetmek istemiyorum açıkçası :)
Aslında absürt şeyler bile ortaya atılsa "kesinlikle olamaz" diyememek kötü.
Eskilerin deyimi var, "Şüyuu, vukuundan beter"* bunu yaşıyoruz ne yazık ki.
---> * Söylentisi, gerçekleşmesinden kötüdür
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Arakzugo
Herkese merhabalar. Yakın zamanda 1.6 benzinli 3008 sahibi oldum. Araca dair geçtiğimiz haftalarda şans eseri bir hıza göre yakıt tüketim grafiği görmüştüm. Aralıklar şeklinde verilmişti. Örneğin: 70-90 km/s aralığı 8Lt 110-130km/s aralığı 6lt gibi. Hoşuma gitmişti ama inceleyemeden ve kaydetmeden bu grafiği kaybettim ve merak edip bulmaya çalıştığımda bulamadım. Forumda gördüğümğ sanmıyorum, birazda geçmişe bakmaya çalıştım fakat bulamadım. Eğer elinde bu grafiğe sahip olan veya bilen varsa paylaşabilir mi rica etsem? Ayrıca yakın zamanda uzun yola da çıkacağım. 1.6 benzinli motor için tavsiye yakıt tüketim odaklı hızınız nedir? Şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar 👍Geçen cuma depoyu fulleyip yalova adana seyehatim oldu.3 kişi ve bagaj dolu idi..km yi sıfırladim.ortalama hizim 105...110 arasi idi.890 km yol yaptim, depo ikaz yanmadı daha.zaten ikaz yansa 70 km yol gider bildigim kadariyla.80 km yol yapar gösterdi yol bilgisayarı.yani 1 depo 53 lt ile en az 970 km kesin yol yaptim.ortalamam 5.3lt 100 km gibi.ara ara 150..170 km bastim.cok sessiz .rahat guzel bir yolculuk yaptim.müthiş zevk aldim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Clio 1.5 dci Icon
- Ford Courier
-Nissan Patrol
-Karavan
.GALATASARAY...
-
5,3 benzinli bir crossover araç için çok iyi değer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fy57 -- 1 Mart 2021; 18:8:49 >_____________________________ -
Dizel benzin arasındaki fark giderek kapanıyor zaten.
Qashqai bile artık dizel motor sunmuyor.. Herhalde yılların Nissan i bizden iyi biliyordur :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: müdürGeçen cuma depoyu fulleyip yalova adana seyehatim oldu.3 kişi ve bagaj dolu idi..km yi sıfırladim.ortalama hizim 105...110 arasi idi.890 km yol yaptim, depo ikaz yanmadı daha.zaten ikaz yansa 70 km yol gider bildigim kadariyla.80 km yol yapar gösterdi yol bilgisayarı.yani 1 depo 53 lt ile en az 970 km kesin yol yaptim.ortalamam 5.3lt 100 km gibi.ara ara 150..170 km bastim.cok sessiz .rahat guzel bir yolculuk yaptim.müthiş zevk aldim...
Alıntıları GösterÇok güzel sonuç. Bence sadece araç değil sürücü de çok başarılı.. Tebrikler..
_____________________________ -
En kısa zamanda bende 3008 alarak aranıza katılmak niyetindeyim... Ama hangi model ve donanımla 3008 ci olacağıma bir türlü karar veremedim. Seçenekler şöyle;
1) 2017 1.6 dizel allure elegance
2) 2021 1.2 pure tech active prime
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
Yardımlarınızı bekliyorum... -
Hocam sizin yakıtlar harika gözüküyor şuan. Ben kırıkkaleden-kmaraşa gittim bugün iki kişi ve hafif bir bagajla. 115 e sabitledim ama 125-130 yaptığım zamanlarda oldu ortalama yakıtım 6.4 olarak gösteriyor bi yerde benim sürüşümde hata var sanırım ya da araç yeni 1600 km oldu belkide zamanla azalacak öyle söyleyenler vardı. Ama sanmıyorum maksimum 0.2 falan oynar öyle bi durum söz konusuysa. Bakalım birde dönüşte deneyeyim bende 105-110 arasına sabitleyip -
Konfor ve yorulma olarak harika hiç yorulmadan vardım ve dinlenerek seyahat ettim gerçekten -
Yol durumu, eğim, kullanım alışkanlıkları 1 litre kadar rahat fark yaratır. Birebir kıyaslama yapmayın.
10 kişiden 8-9u bu paylaşılan veriyi tutturamadigini söyler ve hatta inanmaz :)
1.6 dizel eat6 aracım ile İstanbul Eskişehir seyahatimi 4.5 ile bitirmiştim..
Tersine bir örnek de, 1.6 Puretech ds7 225hp eat8 aracım ile Gebze İzmir gişeler arasını ortalama hız 150-160 km/h olacak şekilde 8.5 litre ile bitirmişim (ilk açıldığında otoban bomboş tu sabah çok erken saat)..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 1 Mart 2021; 21:22:18 >
Sanırsam bu iki araç fiyatları yakın olsa gerek
Biri 5 yaşına girmiş diğeri sıfır makyajlı
Biri Dizel ama diğeri de 3 silindirli bir araç
Birinın donanımı yüksek diğeri baz plus
İlla ikisinden biriyse sıfırı tercih ederdim.
Ama 3008 tercih eder miydim?
Valla 2 aydan beri kullanıyorum (1.2 prime) , şu an için düşüncem orta durumunda %50,
Biraz daha uzun süre kullanırsan net cevap verebilirim.
Hakkınızda hayırlısı olsun. -
Güzel bilgilendirmeler hocam teşekkür ederim. Ben yine dönünce haftasonu yakıt tüketimimi paylaşırım hayırlısıyla -
quote:
Orijinalden alıntı: falxcon
En kısa zamanda bende 3008 alarak aranıza katılmak niyetindeyim... Ama hangi model ve donanımla 3008 ci olacağıma bir türlü karar veremedim. Seçenekler şöyle;
Yardımlarınızı bekliyorum...0 alın kafanız rahat eder. Donanım bazda bile yeterli zaten. Makyajlı kasa üstüne
Teşekkürler yanıt için -
Merhaba arkadaşlar,
Aralık ayında aldığım 0 km araç bu gün itibariyle 2000 km oldu. Bayide sanki 2000 ya da 3000 km sonra yağ değişimi için gelmelisiniz dediler ama emin olamadım. Böyle birşey var mı? -
Hayir yok. Yağ değişimi 15 binde.
Bazı bayiler şirinlik olsun diye gelin bir bakalım derler. 5 dk gözle bakarlar çay içer çıkarsınız :)
2017 allure elegance tavsiyem olur.quote:
Orijinalden alıntı: falxcon
Yardımlarınızı bekliyorum...
3008 allure elegance ile başlar.
Iyi forumlar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki