Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (1160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
65.078
Cevap
627
Favori
2.941.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
78 oy
Giriş
    Gönüller öyle istesede bir software e o yada bu nedenle her müdahale kişiselleştirme veri yükleme riskler taşır
    Tesla bile bu tip işleri on the air olarak kendi yapıyor çokta güzel yapıyor o ayrı
    Karşı değilim yeni dünya satış stratejisi bir miktar kişiselleştirilmiş ürünlerden geçiyor ancak riskli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isobay İ kullanıcısına yanıt
    Kendimce haklı sebeplerim var bir yılda 10 dan fazla servise gittim. İlk 3 servisim direksiyonda titreme ve ön takımdan gelen ses üzerineydi sorun çözülmedi olabilir dedim. İkinci sorun ses sisteminde çıktı onun içinde en az bir 4 kez servise gitmişimdir. Sorun çözülemedi aractam flaşla bazı bilgiler alıp Fransa ya gönderdiler sol arka hoparlör patlak dediler parça istedik gelince takacağız dediler o geldi gittim taktılar uzun süre ses gitmedi dün ses yine gitti ne olursa olsun artık seni servise götürmem işine gelirse kendin düzel dedim sabah baktım ses var 😀 inşallah bir daha gitmez. Diğer bir servis maceramız sürücü koltuğundan gelen sesle ilgiliydi 4 seferde onunla ilgili gittim. İlk seferinde altı tane plastik parça istedik dediler o gelince cağıracağız. Çağırdılar taktılar bu seferde koltuk frende virajlarda altta oynama yapıyordu. Yine gittim farklı bir parça istediler o gelince tekrar gittim. Madem böyle bir şey var neden baştan taknadınız durmadan koltuğu söktünüz. Ama bu konu daha yeni sıkıntı çözüldü umarım geçiçi bir çözüm değildir. Arabanın kasislerde darbeyi aşırı içeri vermesinden gittim aracın rahatlığında sıkıtı vardı. Arka amartisörler sıkıntılı değiştirmemiz gerek dediler araç daha 20.000 de şaka gibi. Neyse istediler o da geldi gittim ama faydası oldu mu kısmen. Artık kimseye servise aracı bıraktım diyemiyorum bu ne diyenlerden 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler android cihazlar icin rootsuz youtube ve bir cok uygulamayi oynatma yontemi varmis ben de yeni kesfettim. Rootsuz adroidlerde calisan bir yontem.Uygulamamiz mirrorlink uzerinden calisiyor oncelikle google play storedan flooting app ve rockscout indiriyoruz. Telefondan floatin app calistirin.Daha sonra telefonu araca bagliyoruz ve mirror linki calistiriyoruz Bu asamada rockscout uygulamasini tiklayin (bu sadece araci bi program mirror screen calistirmasi icin )sonrasinda uygulama ekranin kenarinda ekte gosterdigim ikonu goreceksiniz onu tikladiginizda bir suru uygulamanin aracta calistigini goreceksiniz.ben youtube calistirdim digerlerine bakmaya firsatim olmadi. Sadece tam ekran yapamadim onun disinda sorun yok. SURUCU ARKADASLAR LUTFEN ARAC KULLANIRKEN TV IZLEMEYIN BUNUN YASAK OLMASININ BIR SEBEBI VAR UZUN YOLDA BEBELERINIZI EGLENDIRMEK DISINDA LUTFEN KULLANMAYALIM.
    YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukisin -- 23 Ekim 2018; 21:26:59 >

• Adblue miktarı toplam kaç litre bizim araçlarda acaba ilk bakımda 1 lt eklenmiş görünüyor bugün baktığımda 2400 km kaldığını gördüm bakımdan sonra 7000 km olmuş

Denemekte fayda var tabi tekrae

• quote:

Orijinalden alıntı: ecza77

Adblue miktarı toplam kaç litre bizim araçlarda acaba ilk bakımda 1 lt eklenmiş görünüyor bugün baktığımda 2400 km kaldığını gördüm bakımdan sonra 7000 km olmuş
    Adblue deposu 17 lt

Rehberden farklı olarak 1 yıllık 60 Euro olanı değil, 3 yıl 130 Euroluk paketi aldım. O günden beridir de internetimi yayarak sorunsuz kullanıyorum. Dün peugeot.fr sitesine girdiğimde kontrat bitiş tarihimin 26/04/2019 olduğunu gördüm. Oysa aynı sayfada önceden 2021 olarak gözüküyordu. YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONUYani sanki 1 yıllık paket almışım gibi duruyor. Bana gelen abonelik bilgilerimi içeren maili saklamadım ancak 130 Euro ödediğimi gösteren kredi kartı ekstrem mevcut. Bu sorun neden kaynaklanmış olabilir? O tarih gelince acaba otomatik olarak uzayacak mı? Bilgi almak için Peugeot Türkiye'ye yazdım cevap vermediler. Rehberinden faydalandığım siteye ve buraya da yazıyorum belki bir bilen çıkabilir diye. Sonuç alamazsam Peugeot Fransa'ya bir mail atacağım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocano -- 24 Ekim 2018; 9:51:7 >

• sakura71 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Otomotiv firmasında çalışan arkadaşlarımdan duyduğum, lastik etiketinde yazan en/yükseklik yük/hız endeksi neyse birebir muayenede bu aranıyormuş, kafasına göre lastik değiştiren müşteriler yardım almak için otomotiv firmalarını arıyormuş.

Orijinalden alıntı: melodramm

Ben 215 50 17 yerine 225 50 17 ile muayeneden iki defa geçtim.

İyi forumlar...

Alıntıları Göster
    Tüv'ün göz yumduğu marjları bilemiyorum ama otomotiv firmasında çalışan arkadaşlarım ve araba gruplarındaki arkadaşlarımızın başına birden çok kere geldi, belki göz yumdukları bir oran vardır. (Tüv ile konuşan arkadaşlarımız lastik etiketindeki ebat olmadığı için geçemediklerini belirtmişlerdi, tüv için emanet jant lastik ile geçebildiler.)

Orijinalden alıntı: emrehanci

Mrb.

Servis bu parçatı 450 tl gibi bir rakam a teöin ediyor. Özellikle belirteyim o paröa ktom değildir. Gri rente boyanmış bir parçadır. Bana pahalımgeldi ben almaktan vazgeçmiştim.
    Merhaba

Parçayı kendim söküp boyama yapıcam isterseniz sizede resimlerini atarım yakın zamanda
    Yaşadığınız problemler için gerçekten üzüldüm,inşallah bir daha nüksetmez, koltukdan gelen ses den bahsettiğiniz için bende başımdan geçenleri yazmak istedim, bu sorun için yaklaşık 5 kere servise giden biri olarak başta şunu söyleyeyim servislerin bu problemden ve çözümünden haberi yok, servise bıraktığım sürece koltuğun sökülmeyen ve tornavida değmeyen yeri kalmadı,her seferinde ses gidiyor maximum 3-4 gün sonra yeniden her tümsekte virajda karyola gıcırtısı gibi ses gelmeye başlıyordu,forumda da bu sorundan çok muzdarip olan olmayınca bende google da bir aratayım dedim ve şikayetvar sitesinde aynı sorunu yaşayan birinin şikayetini gördüm, en son mayıs ayında yazdığı güncellemesinde istanbul dan biri gelip soruna bakacak diye yazmış ve sonrasında herhangi birşey yazmamıştı.Servis olarak Mersin Öğütlere gidiyormuş, bende telefonla Mersin Öğütleri aradım, servis danışmanına konuyu izah ettim, sorunu nasıl çözdünüz diye sordum, çözümü için bilgi vermedi ama İstanbul Peugeot teknik servisinden bir isim verdi ve konunun çözümünü kendisinin bildiğini ,servise gittiğiniz de, merkezden onu ararlarsa ne yapması gerektiğini söyler dedi.Ben de İstanbul da ikamet ediyorum bu arada , servis danışmanı arkadaşa hatta , çözemezlerse Mersin'e bile gelirim dedim. Servise gidip bu konuştuklarımı aktardım ve peugeot merkezden ismini verdikleri beyi ararsanız ne yapmanız gerektiğini söyleyecek dedim. 1 hafta sonra koltuğunuzun iskeleti değiştirildi alabilirsiniz diye aradılar. 1 aydır kullanıyorum inanın arabanın keyfini daha yeni almaya başladım diyebilirim,inadına bütün tümseklere hızlı giriyorum tek ses yok, inşallah böyle devam eder :) bu sorunu az da olsa yaşayan birileri varsa hiç uğraşmadan ve garanti bitmeden bu işi yaptırmasın da fayda var.

• Phalai P kullanıcısına yanıt
    Takıldığım nokta koltuğun iskeleti derken neresi değişti?

Zira servisin koltuğun döşemesi ile iskeleti i ayırıp değişim yapması bana pek olası gelmedi, fazla işçilik ve risk var çünkü..

Hele elektrikli koltukta sistem daha da karmaşık hale geliyor..

Acaba iskelet deyip daha basit bir parça veya parçalar değişmiş olabilir mi?

• Selamlar. Arkadaşlar 2017 model 3008 için kış lastiği alacağım. 215/65/17 ebatlarında hangi kış lastiğini önerirsiniz ? Çok fazla kilometre yapmadığım için çabuk aşınan modeller fazla sorun olmaz. Yol tutuşu iyi olsun yeterli.
    aynı soruyu bende sordum fakat kesinlikle ayrıntılı bilgi vermiyorlar, bundan önce koltuğun sırt ve oturulan kısmıyla ilgili zaten bir sürü parça değiştirmişlerdi, en azından ben öyle olduğunu zannediyorum çünkü her servise gittiğinde 3-5 gün ses gelmiyordu, tahminime göre oturma kısmıyla şase ye monte edilen yer arasında ki profil aksam da bir değişiklik yaptılar.En son görüşmemizde beni yine servise davet edip bakalım dediklerinde, gelmeyeceğimi ve bana bugüne kadar yapılan işlemlerle ilgili ayrıntılı servis formu vermelerini ve tüketici mahkemesine başvuracağımı söylemiştim, şimdilik buna gerek kalmadı gibi gözüküyor, yine nüksederse en azından raporları alıp neler yapıldığını belki görebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anomalii

Selamlar. Arkadaşlar 2017 model 3008 için kış lastiği alacağım. 215/65/17 ebatlarında hangi kış lastiğini önerirsiniz ? Çok fazla kilometre yapmadığım için çabuk aşınan modeller fazla sorun olmaz. Yol tutuşu iyi olsun yeterli.
    Hocam bende bakıyorum 2 gündür kafayı yiycem
    benim ki 225/55/18" niye böyle bir ebat seçmişler bilemiyorum
    her markada 1 model de var
    siz şanslısınız goodyear g1 var fiyat /kalite olarak en uygunu bu
    edindiğim bilgiler sonucu goodyear,continental, nokian, ,michelin dışında almak birazcık
    ucuz etin yahnisine döner görünüyor

Orijinalden alıntı: farukisin

hocam hangi servise yaptırdınız, bende de aynı sorun var.
    Kartal Öztek, servis danışmanı Hatice hn. konuya vakıf ve en azından artık ne yapılması gerektiğini biliyor.

Orijinalden alıntı: Anomalii

Selamlar. Arkadaşlar 2017 model 3008 için kış lastiği alacağım. 215/65/17 ebatlarında hangi kış lastiğini önerirsiniz ? Çok fazla kilometre yapmadığım için çabuk aşınan modeller fazla sorun olmaz. Yol tutuşu iyi olsun yeterli.
    Kesinlikle Michelin Alpin 5. Aynı ebatlarda olanını geçen sene almıştım yol tutuşu çok iyi çok da sessiz. Ayrıca kış lastikleri mevsiminin dışında kullanılmadığı sürece zaten kullanım periyodu az olduğu için çok da kolay aşınmaz.

Ben aldığım zaman bu ebatlarda nokian ve petlas da vardı.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.