Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (1384. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ozcangoral , ozcangoral
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
65.078
Cevap
627
Favori
2.941.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
78 oy
Giriş
    Hocam bendeki hafif titreme balanstan sonra düzeldi, nasıl bir geri dönüş alıyorsunuz serviste?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahefendi -- 7 Ağustos 2019; 0:11:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fırtına333 F kullanıcısına yanıt
    "Yok abi yavvv ben hissedemedim ara sıra olur lastik ten kaynaklı" dedi ameleden bozma sözde usta. İyi bir rot balans ı bulacağım ikitelli tarafında.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahefendi

"Yok abi yavvv ben hissedemedim ara sıra olur lastik ten kaynaklı" dedi ameleden bozma sözde usta. İyi bir rot balans ı bulacağım ikitelli tarafında.
    Esenyurt Evren Oto Sanayi sitesinde Denge Rot BAlans var. Finish balans yapıyor ve böylece tekerin dönen bütün parçalarının balansı giderilmiş oluyor. Öneririm.

• emrahefendi E kullanıcısına yanıt
    Serviste bu titremeyle ilgili nasıl bir işlem yapıldı aracınıza, rot ya da balans kontrolü yapıldı mı?

• Medya yazılımını servis güncellenmişti. Android Autoyu açıldığında güncelle uyarısı varmış hiç dikkat etmemiştim. Bu yazıya dokundum. Güncelleme başladı ve kabloyu tekrar tak çıkar yapmam istendi ve bu işlemden sonra yeni arayüz etkin oldu.
    Ancak hem araç ayarlarına ve Android oto ayarlarına bakmama rağmen ( tlf na and.autonun son sürümünüde yükledim) müzik dinlerken tlf geldiğinde otomatik müzik sesini kapatıyor. Çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea060606 -- 7 Ağustos 2019; 1:6:23 >
  • Temmuz ayında gelen araç sürüş ekranı güncellemesini iki gün önce fırsat bulup yapabildim, güncelleme sonrası iPhone ile MyPeugeot uygulamasına bağlanmama sorunu ortadan kalktı ve programı sorunsuz kullanmaya başladım.

Sürüş ekranı güncellemesini nereden buldunuz? programı nasıl yüklediniz? MyPeugeot uygulaması kaçıncı sürüm? Konu hakkında detay verebilir misiniz? Zira uzun zaman oldu MyPeugeot dan ümidimi keseli
    Burada programın nasıl yükleneceğine dair talimatlar mevcut buraya da ekliyorum:
    https://media.peugeot.com.tr/file/39/6/en-notice-use-rcc-softv3-pdf.503396.pdf
    Şu an dokunmatik ekranın sistem versiyonu 063C olarak gözüküyor.
    Güncellemeyi pdf içerisindeki talimatlara göre yapıyorsunuz. En az 16 gb boyutunda bir taşınabilir bellek içerisine indirdiğiniz güncelleme dosyalarını çıkarıp atıyorsunuz daha sonra usb’yi araca taktığınızda zaten uyarı geliyor ve kabul ettiğinizde yüklemeye başlıyor. Bu esnada start&stop devre dışı olmalı ve araç çalışır durumda olmalı, süre tutmadım ama çok kısa sürede olmuyor bu işlem.
    Nasıl yapılacağı pdf içerisinde ayrıntılı şekilde mevcut ve hata alınması durumunda yapılması gerekenlerde anlatılmış aklınıza takılan bir soru olursa bildiğim ölçüde yardımcı olmaya çalışırım.

• civilengineer23 C kullanıcısına yanıt
    İlk fırsatta deneyeceğim paylaşım için teşekkürler
  • Ek olarak geçen hafta Google Haritalar kullanırken 'Aracınızı buraya park ettiniz' uyarısı geldi telefonuma, ilk defa böyle birşey oldu çok hoşuma gitti telefonda konum açıkken aracı nereye park ettiğimi hatırlamak zorunda değilim ancak ilk defa karşıma çıktığı için rastlantısal mı oldu? bilmeden bir özellik mi açtım bilemiyorum. Bu özelliği kullanan var mı? Açıkcası devamlı kullanmak isterim bu özelliği

Orijinalden alıntı: r2mert

Ek olarak geçen hafta Google Haritalar kullanırken 'Aracınızı buraya park ettiniz' uyarısı geldi telefonuma, ilk defa böyle birşey oldu çok hoşuma gitti telefonda konum açıkken aracı nereye park ettiğimi hatırlamak zorunda değilim ancak ilk defa karşıma çıktığı için rastlantısal mı oldu? bilmeden bir özellik mi açtım bilemiyorum. Bu özelliği kullanan var mı? Açıkcası devamlı kullanmak isterim bu özelliği
    Park yeri bilgilendirmesi bastan beri vardı.
    Ancak mesaj olarak bilgi verilmesi yeni sanırım.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• EKD33 E kullanıcısına yanıt
    Yapıldı normal dedi

• r2mert kullanıcısına yanıt
    Çok uzun suredir var bu özellik. my Peugeot app te ayrıca bu bilgiyi gösteriyor.

Orijinalden alıntı: emrahefendi

110-120 arası titreme bende de var ama çözüm bulamadık. Servisteki ustalar devekuşu gibi başını toprağa gömüyor bu konuda
    Maalesef çözüm olmayacak; ben bu yüzden aracı satmıştım.

Peugeot resmen kabul etmişti sorunu ve belirli modellerde tespit ettiklerini söylemişlerdi...

(Fransa'dan uzman dahi gelmişti aracım için; bizzat beraber test ettik)

Görmezden gelmeye çalışın; rot-balans ile ne para ne zaman kaybetmeyin...

Kimi araçta minimal düzeyde, kimi araçta daha belirgin oluyor. Ailede yer alan diğer 3008'de daha minimal mevcut mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 7 Ağustos 2019; 22:18:0 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea060606 -- 8 Ağustos 2019; 1:44:46 >
  • emrahefendi E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Benim aracımda da 120 nin üzerindeki hızlarda giderken frene basınca titreme oluyordu.
    Bunun için fren diskleri ve balatalar değişti balance ayarı yapıldı.
    Bir de sizin söylediğiniz gibi yüksek hızda genel titreme ile ilgili salıncakları değiştirdiklerini söyledi servis.
    Şimdi asıl yarın uzun yola çıkınca test edeceğim. Ama istanbul içinde test ettiğimde titreme problemi göremedim.

Bilginize...
  • Zamanında bizim şirkette hala kullandığımız partner aracın ön aks indaki sorundan dolayı titreme yapıyordu.En sonunda 60000 de iken garanti den on akslar değişti ve titreme sorunu çözüldü. Bu arada araca yapılan rot balans sayısının haddi hesabı yoktur. Sayin Ekd 33 bu sanzimanlar yeni olmakla beraber eat 6 ile sorunsuzluklari ispatlamistir.insallah basit bir çözümü vardır.Servis gerekli tamir ve bakımı yapacaktır

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.