Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (1383. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
65.078
Cevap
627
Favori
2.941.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
78 oy
Giriş
    2019 1.5 eat8 6000 km de. Bugün sahibinden de ilan girilmiş. Araçta hatasız yazıyor ama kontrol ettirmek lazım. Özellikle su ve sel hasarı için döşeme ve tabana bakmak lazım. Fiyat uygun yazılmış çünkü 184 tü yanılmıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea060606 -- 5 Ağustos 2019; 14:48:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aracında ambiyans aydınlatma olanlar,
    Rica etsem cam tavanın sağ ve solundaki mavi ışık li bölümdr, ışık nasıl geçirilmiş foto atabilir mi.
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: acquiles

3008 de bu özellik yok malesef.
    Bu durumda sadece anahtarsız giriş ve çalıştırma mevcut değil mi

Sadece güvenlik önlemi olarak, kilidi açıp kapıları acmazsaniz, bir süre sonra tekrar kendi otomatik kilitler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Ağustos 2019; 21:50:50 >
    Geçen hafta active prime edition 1.5 motor 130 hp ve eat8 ile aranıza katıldım. Daha önce çok araba aldım, sattım. Dsg, cvt, tam otomatik eski tip vitesler ve zf8 neredeyse hepsini kullanma şansım oldu. Bu aracı aldığımdan beri vites geçişlerini sevemedim, çok sarsıntılı geldi, özellikle ilk kalkışta silkeleme hissediyordum ama araba sıfır olduğu icin de pek anlamlandıramadım.
    751 km deki aracım dün akşam park ederken arıza verdi. Ekranda "vites kutusu arızası: aracı tamir ettiriniz." yazısı çıktı. Şok oldum. Böyle bir sorun yaşayan ya da duyan oldu mu daha once? Servise gidecegim ancak nasıl bir tutum izlemem lazım bilemedim. Servis normaldir deyip hafizayı sıfırlayıp gönderir mi? Ankara'da ikamet ediyorum, araç da Goral çıkışlı. Araç iadesi söz konusu olur mu sizce? Çok moralim bozuldu, arabadan çok soğudum, oysa gayet severek almıştım. Ayrıca 110 ile 125 km arası direksiyonda titreme gözlemledim. Balans vs kaynaklı olsa hız artinca kesilmez diye düşünüyorum. Özellikle düz ve temiz asfalt yolda çok daha hissedilir bir titreme bu. Tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum. Başta da dedigim gibi çok araç degiştirdim ama böyle bir şey ilk kez başıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKD33 -- 6 Ağustos 2019; 2:13:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EKD33

Selamlar
    Geçen hafta active prime edition 1.5 motor 130 hp ve eat8 ile aranıza katıldım. Daha önce çok araba aldım, sattım. Dsg, cvt, tam otomatik eski tip vitesler ve zf8 neredeyse hepsini kullanma şansım oldu. Bu aracı aldığımdan beri vites geçişlerini sevemedim, çok sarsıntılı geldi, özellikle ilk kalkışta silkeleme hissediyordum ama araba sıfır olduğu icin de pek anlamlandıramadım.
    751 km deki aracım dün akşam park ederken arıza verdi. Ekranda "vites kutusu arızası: aracı tamir ettiriniz." yazısı çıktı. Şok oldum. Böyle bir sorun yaşayan ya da duyan oldu mu daha once? Servise gidecegim ancak nasıl bir tutum izlemem lazım bilemedim. Servis normaldir deyip hafizayı sıfırlayıp gönderir mi? Ankara'da ikamet ediyorum, araç da Goral çıkışlı. Araç iadesi söz konusu olur mu sizce? Çok moralim bozuldu, arabadan çok soğudum, oysa gayet severek almıştım. Ayrıca 110 ile 125 km arası direksiyonda titreme gözlemledim. Balans vs kaynaklı olsa hız artinca kesilmez diye düşünüyorum. Özellikle düz ve temiz asfalt yolda çok daha hissedilir bir titreme bu. Tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum. Başta da dedigim gibi çok araç degiştirdim ama böyle bir şey ilk kez başıma geldi.
    sizin şanzımanda yada başka birşeyde sorun var eat şanzıman hissetirmiyor vites geçişlerini yani zor anlarsınız bir problem olduğu bariz belli.

• EKD33 E kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle geçmiş olsun. Vites kutusu arızası için geri gönderme şansları yok, çok üzücü gerçekten. Servise alacaklardır.
    Direksiyon titremesi için 4 lastik balansa alıyorlar aracı ve düzeliyor, onu kafaya takmayın.

Ben de abc den skypack aldım geçen ay, şu an 26xx km deyim herhangi bir vites arızası veya geçiş sorunu yaşamadım çok şükür.

Bu arada eşim aracı kullanmakta çok zorlanıyor, bunu alırken 2. Alternatif Passat idi. Impression larda kampanya başlamış, bunu satıp onu mu alsak diye ciddi ciddi düşünüyoruz. İkinci araç olarak Polo ya niyetlendik ama 100küsür bin tl daha çıkacak durumumuz yok.
    Sarı siteye ilan açmadım henüz, buradan ilgilenen Ankara'lı forumdaşlar olursa görüşebiliriz.
    Renk kırmızı, yan basamak, krom kapı çıtaları, krom eksoz görünümü ve cam filmi yapıldı.

Öncelikle geçmiş olsun. Benim araçta da sıkıntı yok. Beni rahatsız eden tek şey yelken modunun olmaması. Ayak gazdan çekildiğinde vites bariz tutuyor aracı. Rampa aşağı hızlanmıyor sabit tutuyor hızı. Denemedim ama iniş modunun aktif olmasından da kaynaklı olabilir. Dsg şanzımanda eco modunda yelken modu vardı. Yine Dsg de normal_sport modlarında inişte aracı vites boşta gibi rampa inişlerde hızlanmıyordu. Yakıtı bariz etkiliyor bu durum. Diğer bir nokta start stop devredeyken kırmızı ışıkta beklerken vites N de olursa, hareket etmeden önce D ye aldığınızda tork konvertörün motor çalışır çalışmaz ileri hareket isteğinden kaynaklı sertliği hem önler hemde şanzımanı korumuş olursunuz.

• Android auto devredeyken tlf görüşmesi geldiğinde konuşurken arka planda müzik aynı anda çalmaya devam etmiyor. Veya Flash bellekten müzik dinlerken araçta tlf görüşmesinde müzik sessize dönüyor. Görüşme bitince dvm ediyor. Ben ikisini aynı anda kullanabiliyordum diğer aracım da. Sizde nasıl arkadaşlar. Sorun benim medya veya tlf da mı.

• blacksea060606 B kullanıcısına yanıt
    Media da bunun bir ayarı olması lazım. Biraz kurcalasanız bulabilirsiniz.
    Önceki aracımda (A3) öyleydi en azından, bunda da benzerdir diye tahmin ediyorum.

• Herkese kolay gelsin
    Bugün garip bir park yerinden çıkarken dikkatsizlik sonucu resimdeki hasar meydana geldi
    2 yan plastik ve nikelajlı plastikler değişecek herhalde
    Başına gelen varmı ne tutuyor?kaskoyu bozdurmak istemem açıkçası

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU
    YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esk-3008 -- 6 Ağustos 2019; 17:28:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Esk-3008

Herkese kolay gelsin
    Bugün garip bir park yerinden çıkarken dikkatsizlik sonucu resimdeki hasar meydana geldi
    2 yan plastik ve nikelajlı plastikler değişecek herhalde
    Başına gelen varmı ne tutuyor?kaskoyu bozdurmak istemem açıkçası

Beyaz kısımları temizlerseniz görünmez hale gelir.
    Krom sebebi ile 1000 ila 2500 civari masraf cikar.

Görünmez hale getirmemizi öneririm.

Bu vesile ile geçmiş olsun.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• melodramm kullanıcısına yanıt
    Orjinal krom parçalar 1000TL omsaline 250 civarı dediğiniz gibi siyah kısımları temizletip parçayı kendimde değiştirebilirim bakalım servis ne çıkaracak

Bende de aynı motor ve şanzumanlı model var ama bahsettiğiniz sorunların hiçbiri yok bende, kalkış pürüzsüz geçişler yağ gibi, ilk zamanlar motor sesi fazla gibi geliyordu şuan oda rahatsız etmiyor, sadece start stop sarsıntılı o kadar. Birde direksiyon ilk zaman ki yumuşak değil.

Sizin ki biraz şanssızlık olmuş garantiden değiştirirler çokta canınızı sıkmamaya çalışın.

• 2018 çıkışlı 2017 model 1.6 allure,25300km de tatil dönüşü(rizeden istanbul) tahmini 27 binlerde olucak..öndeki araca arkadan carpmadan dolayı tampon yarım boyalı,baska bi hasrda da manevra esnasinda sagdaki aracin lastige hasar vermesinden dolayı kaskodan lastik değisimi yapıldı 3500 ve 3400 tl.lik 2 hasarı var,sarı logolu siteye ilan vermedik,bakır(turuncu) renk..184 bintl ilgilenen olursa.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.