Şimdi Ara

Yeni PC Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pcmi alalı birkaç ay oldu fakat pc son zamanlarda internette gezinirken bile kasadan pancar motoru gibi sesler gelmeye başladı.Oyun eya herhangi bir program açık değilken bile çok fazla ses gelmeye başladı.Ayrıca pek sistem gerektirmeyen oyunlarda bile aşırı derecede ısınıyor ve bugün şöyle bir hata aldım crysis 2 oynarken "memory allocation for 4394752 bytes failed" tekrar girdim yine aynı sorun tüm bu sorunlarıma çare bulabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
    Windows 7 Ultimate 32 bit
    i3 2100 3.1 ghz işlemci
    8 gb kingston 1600 mhz ram
    GTX 570 1280 mb 320 bit ekran kartı
    Asus P8P67 LE 2200 mhz anakart
    Kasa ise şu:http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-692-kka3-rc-690-ii-80plus-gx-650w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55679

• sistemin iyiymiş.

Kasanın hava akışı nasıl koblo düzeni filan engelleyebilir hava akışını
  • bence ilk olarak 8gb ram'i tam olarak kullanabilmek için windows 7 64bit kurun bide kasa temizliği yapın ondan sonra bu sorun bakalım devam ediyomu
  • yaw yardım edin kafayı yedim size anlatayım bi bakın pc açıyorum daha ekran gelmeden üst üste reset atıyor bende kapatıyorum sonra açıyorum açılıyor ama ne zaman pc açsam üst üste reset atıyor parçaları söküp temizledim geçmedi format attım geçmedi bios pilini çıkardım 10 dk sonra felan taktım geçedi yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edinn
  • bide denetim masasından performans ve bakım aygıtlara felan girdim hiç birinde sorun yok hepsi saglam ünlem işareti felan yok benim aklıma birtek power geliyor yardımınızı beklşiyorum
  • kardeşlerim bana yardımı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim pc sonunda halloldu sorunum harddisk aldım bide bir format çektim pc tmdır
  • Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda Windows 8.1 yüklü şuan. Yaklaşık bir hafta on gündür bilgisayarımda durup dururken aşağıdaki ekran beliriyor 3-5 saniye kadar kaldıktan sonra masaüstüne geçiş yapıyor kendiliğinden. Her yere baktım çözüm bulamadım sizlere sormaya karar verdim.

Windows 8'i 8.1'e güncelledikten sonra belim doğrulmadı. Bilgisayarım kafayı yedi de diyebiliriz. Sistem geri yükleme yaptım kendine geldi. Bu mavi ekran olayı da kendiliğinden başlayınca yine sistem geri yükleme yapayım dedim ama değişen bir şey olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

SONY VAIO SVE1513Y1ESI
    Intel Core i7 2.40 GHz - 3.40 GHz (64 Bit)
    AMD Radeon 2 GB Paylaşımsız Ekran Kartı (128 Bit)
    8 GB Ram

Yeni PC Sorunları
     Yeni PC Sorunları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc de ses sorunu
    19 yıl önce açıldı
    PC'de ses sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim aldığın hata mavi ekran hatası değil onu bir düzeltelim. Windows 8.1'de çok sorunlar oldu aynı problem bende de vardı bilgisayar açılınca metroya geçmiyor. Driverları sil yeniden yükle bende öyle geçmişti.
  • Bilgisayarların bu sistem hatalarından çok fazla anlamam. Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misin ?
  • Bilgisayarımı normal bir şekilde kullanırken birden güncelleştrmeler oldugunu gördüm kabul edip yükledim fakat bilgisayarımın sağ alt kenarında söyle bir yazı geldi
    https://store.donanimhaber.com/c4/e6/57/c4e6570684a99cc669477ee74a022287.PNG ben bu yazının gitmesini istiyorum nasıl gidecek yardımcı olrmusunuz bilgisayarımdan memnunum ama bu yazıyı istemiyorum yardım ederseniz sevinirim :)
     Yeni PC Sorunları

• Merhaba arkadaslar ben sony vaio model PCG-71811M kullaniyorum bugun pc actigmda beyaz bir ekran geldi hicbir sekilde masaüstü gorunmuyor sadece bembeyaz bir ekran var ne yapmaliyim ?
    Bir gun oncesine kadar calisiodu vindows orginal deil die sag altta yazi vardi ondan olabilirmi ? Lutfen yardimci olun :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistemle valo,cs ve LoL sıkıntısız oynanirmı sizce?

Yeni PC Sorunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.