Şimdi Ara

Yeni Knight Online Sorunları ve Çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
17.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Öncelikler birkaç genel bilgiden bahsedeyim.

Yeni Knight Online World resmi Facebook sayfası:
    http://www.facebook.com/pages/KnightOnlineWorld/362397760484902

Yeni site:
    http://knightonlineworld.com ,http://knightonline.mgame.com

Yeni client download:
    http://knightonline.mgame.com/download/

Manuel patch download:
    http://patch.nttgame.com/GCS/usupgrade/patch1891.zip

patch1891 yazısını indirmek istediğiniz patche göre değiştirin.

Neden NTT Game'in serverına yüklediler bende bilmiyorum.

Oyundaki bir takım olumlu değişiklikler:
    ● Power Up Store MGame sistemine göre değiştirildi.
    ● Sunucuların Türkiye'de bulunmasından dolayı gecikme süresi azaldı.
    ● 2.Serverlardaki CZ kaldırılmış.
    ● Bazı görev bugları giderilmiş.

● Yeni siteye giriş yapamıyorum, üyelik alamıyorum.

Oyun şu an için yeni üyelik alımına kapalı, siteye giriş yapmaya ve yeni üyelik almaya çalıştığınızda; Please, wait during service transition. (Sistem geçiş aşamasında, lütfen bekleyin) uyarısı alırsınız.

● Server seçtikten sonra Connecting Please Wait yazısında donma sorunu.

Sunucu kaynaklı bir sorun, bir kaç saat sonra düzeltilmiş olacak. *( Aldığım bilgiye göre, bu sorun sunuculardaki problemlerden dolayı giderilemiyor hafta sonuna kadar çözümlenmesi bekleniyor. )

● ESN yükledim, Cashlerim gelmedi.

Perşembe günü saat 17:00'ye kadar ESN yüklemesi yaptıysanız, aldığınız ürün cuma günü saat 18:00'e kadar eklenecektir.
    Eğer cuma günü saat 18:00'e kadar ESN yuklemesi yaptıysanız, aldığınız ürün cumartesi saat 19:00'a kadar eklenecektir.

● Eski ESN kodlarımı nasıl kullanacağım?

Power Up Store'u açın, sağ taraftan Rechance N Points butonuna tıklayın, kullanıcı adınızı ve şifrenzi girin, ardından ESN seçeneğini seçtikten sonra Proceed butonuna tıklayın ve açılan pencerede Please enter K2 ESN code and Passcode. seçeneğini işaretleyin, ESN VE Passcode'u girdikten sonra Proceed butonuna tıklayın.

● Cash bakiyem azaldı.

MGame'in yaptığı açıklamaya göre teknik bir sorun, bu hafta sonuna kadar giderilemsi planlanıyor.

● Durduk yer 48 saat ban yedim.

Bunun nedeni bilgisayardaki eski koxp dosyaları, Anti-Virus veya herhangi program olabilir. Umarım düzeltilir.

● Oyun etkinikleri zamanında yapılmıyor.

Sunucu saatleri avrupa merkezi saatine (CET) göre değiştirildi.
    Geçerli Saat 2012/05/15 09:09 PDT = 2012/05/16 06:09 CET olarak değiştirildi.
    Yeni oyun içi etkinlik saatleri;http://forum.donanimhaber.com/m_60919580/tm.htm

Karşılaştığınız farklı sorunları konu altına cevap atabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S -- 18 Mayıs 2012; 18:45:58 >

• İyi çalışıyorsun , eline sağlık güzel konu olmuş .
  • Server seçtikten sonra giriş sıkıntısı giderildi.
  • merhaba

uzun süre ara verdiğim oyuna geri dönmek istedim ve giremedim hatta mail adresim bile silinmiş, oyunu oynadığım dönem 2006-2008 yılları arası ve acc lerim artık yok, bunun sebebi uzun süre online olmadığımdan mı kaynaklanıyor? yoksa farklı bir yerden mi giriş yapmam gerekiyor?

tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@nuni

merhaba

uzun süre ara verdiğim oyuna geri dönmek istedim ve giremedim hatta mail adresim bile silinmiş, oyunu oynadığım dönem 2006-2008 yılları arası ve acc lerim artık yok, bunun sebebi uzun süre online olmadığımdan mı kaynaklanıyor? yoksa farklı bir yerden mi giriş yapmam gerekiyor?

tşkler.

Benim 2004'te alınmış üyeliğim hala sapasağlam duruyor . Üyelikleri karıştırıyor olmayasınız ? Knight ta banlanmış üyelikler bile silinmiyor , kaldı ki normal üyelik silinsin .
  • oyun iyiye gidiyor gibi inşallah böle ise bende dönebilirim oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

merhaba

tşkler.

Benim 2004'te alınmış üyeliğim hala sapasağlam duruyor . Üyelikleri karıştırıyor olmayasınız ? Knight ta banlanmış üyelikler bile silinmiyor , kaldı ki normal üyelik silinsin .

nasıl karıştırabilirim sence! şifre sorgulamasında mail adresimi yazınca neden kayıtlı kayıtlı değil diyor o zaman?

ancak şöyle olabilir sen ara vermemiş olabilirsin o yüzden hala acc duruyor. ben bahsettiğim yıllar arasında oynadım ve 2008 yılından sonra hiç giriş yapmadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

merhaba

tşkler.

nasıl karıştırabilirim sence! şifre sorgulamasında mail adresimi yazınca neden kayıtlı kayıtlı değil diyor o zaman?

ancak şöyle olabilir sen ara vermemiş olabilirsin o yüzden hala acc duruyor. ben bahsettiğim yıllar arasında oynadım ve 2008 yılından sonra hiç giriş yapmadım.

Sinirlenmenize gerek yok ben sadece yaşadığım olayı yazdım . Ara verme gibi bir durum olmadı , zaten boşta duran acc'larım dan biriydi ve geçenlerde aklıma esti denedim , bir sorun yok girebiliyor . Bu sorgulamayı yeni siteden mi yaptınız eski siteden mi ? Yeni sitede benim bazı accountlar da gözükmüyor , galiba bug var .

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba

tşkler.

Sinirlenmenize gerek yok ben sadece yaşadığım olayı yazdım . Ara verme gibi bir durum olmadı , zaten boşta duran acc'larım dan biriydi ve geçenlerde aklıma esti denedim , bir sorun yok girebiliyor . Bu sorgulamayı yeni siteden mi yaptınız eski siteden mi ? Yeni sitede benim bazı accountlar da gözükmüyor , galiba bug var .

yok sinirlenmedim tepkim sadece bu durumda neler yapılır bilirim.

eski ve yeni sitelerden baktım sonuç alamadım.

en iyisi ben bir süre daha bekleyip oyunun bu geciş sürecinin sona ermesi bekleyeyim.

• Süper konu dostum sağol
  • Güzel ve yararlı bir konu
  • eline sağlık S
  • Zar zor oyuna giriyorum. Girdikten 1 dk sonra dc oluyorum. Bi kac kisiye pm atıyrum o esnada lag varmı sende dıye lag 0 dıyolar. Sorun bende olabılırmı? Sizdede varmı ?
  • Server Helios
  • Sunuculara girme problemimide çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 17 Mayıs 2012; 14:25:50 >
  • güzel konu
  • Sabahtan berı hiç dc olmayan arkadaslarım var oyunda. Nasıl oluyoda ben girer girmez dc oluyorum sabahtan berı anlamadım. Yerel bisey mı genel mi benım ınternette yda pc de bir sorun mu var anlamadım.
  • Eline sağlık, faydalı bir konu
  • ben hiç bir servera giremiyorum server seçim ekranı geliyor diez e tıklıyorum ve ölece kalıyor. zaten server çizgiside 1 tane garip. herkes halinden memnun nasıl oluyor anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Server seçtikten sonra giriş sıkıntısı giderildi.

abi downloader ı indirdim, yüklemeye başlayınca .dll hatası veriyo sürekli.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.