Şimdi Ara

Yeni Pc alacagim Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart : MBA-ASUS M2A-VM AMD 690G S940 ATHLON64/DDR2 Express 16

İşlemci : CPU-AMD-ATHLON AM2 5200 A64 X2 940P BOX

RAm : PC KINGSTON 2x2 (4gb) GB 800Mhz DDR2 PC6400

Ekran karti : VGA-ASUS EAH3870 512MB DDR4 (256Bit) 16X

Arkdaslar bu pc de bi uyumsuzluk varmi merak ettigim su DDR 4 ekran kartim Anakartima uyarmi ?

• ekran kartı ram i ve anakart arasında uyumluluk problemi yok

alınacak parçalar neler hepsini yaz
    o fiyata en iyi sistemi kuralım
    bide hangi mayazadan yada siteden alacaksın
  • 1 fiyat verirmisiniz, ona göre daha düzenli ve sağlıklı liste yapabiliriz.
  • Arkadaslar yorumlariniz için sağolun Herkesin Kandili ilk olarka mübarek olsun Ben Suan pc me

Anakart,İşlemci(amd),Ekrankartı(ATi),ve ram alicam birde Yukartta belirttigim ekran karti Anakartima olur mu

Fiyatta MAx 600 ytl ye Sizde Bana Göre olucak Bir liste yaparsaniz (Yukarda Belirddigim 4 parca) ii olur Parentez içinde belirtiklerimden vazgec miyecegimi belirtiyim (amd and Ati) Şimdiden sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwolf2396 -- 26 Eylül 2008; 16:16:48 >
  • bütün parçalar uyumlu ama phenomları destekleyen bir anakart almanı öneririm ilerleyen dönemde işlemcini deiştirmek istersen anakaertını deiştirmek zorunda kalmazsın böylece. e peki anakart kötü mü fiyatına göre bi anakart ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı ramlerin mhz ve zamanlama ayarlarını otomatik yapıyo oc yapıyorsan sıkıntı bu.
  • CPU AMD Athlon X2 5000+ AM2 2.6GHz, 1024K, AM2 BOX İşlemci 67 $
    ANAKART ASUS M3A AMD770, AMD 770, DDR2, PCIExp, Socket 940 AM2 92 $
    RAM KINGSTON 4 GB (2x 2GB ) DDR2 800 MHZ RAM 82 $
    EKRAN KARTI XpertVision HD4850 SONIC, 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, HDTV uyumlu, Direct X10, DDR3, 256 bit, 675/2000 199 $
    TOPLAM : 440 $
    KDV : 79,2 $
    TOPLAM FİYAT - PEŞİN : 519,2 $
    NAKİT / HAVALE : 646,40 YTL
  • parçalar arası sorun yok teknofiyat.comdan kendin en uygun fiyatı sanal ortam için belirleyebilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun arkadaslar
  • arkadaslar Peki bu anakarta DDR4 ekran kartı olurmu Bütün Parçalar suan elimde ekran kartını almadım hala aklımda sorular var Sizce Ati nin hangi ekran kartını almalıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.