reg olarak kaydettim 2 kere tıkladım tekrar denedim olmadı yaw bi yardım eli uzat plsss
su an başladım ..flashgetle ama normalde 207mb olmasında ragmen flasget de 211.790 olarak gorunuyo ... sebep nedir.. yani kotalı ADSL kullanıorm ...belki cok detaya grdm ama hatalı bişey indrirsem hiç iyi olmaz
ok hocam saolasın beni iyi aydınlattın bi de şu server ı acsalar artık sabırsızlanmaya basladım senin bu konuda yapabileceğin bişi var mı mesela şu serverin bakımından sorumlu herifi cepten arayarak, yeni patch icin serverin hazırlanmasını ve daha erken acılmasını sağlamak gibi
quote:
Orjinalden alıntı: yığarım
günaydın arkadaslar bu dosyayı yüklerken sizin oyun dizininiz D:\Oyunlar\Knights Online bu şekilde varsayalım yani aradaki slac 1 tanedir oysa her dosya arsındaki geçiş slaç ı 2 adet olmalıdır yani D:\\Oyunlar\\Knights Online
gibi
Burdaki yazana dikkat edin arkadaslar @yığarım çok önemli bir konuya değinmiş...oradaki slash işareti yani \ bu işaret iki tane olmalı tek olmayacak.Ufak ayrıntılar çok önemlidir bu tarz işlemlerde dikkat edin atladığınız bir kısım olmasın.
Yukarıdaki yazanlar Knightonline 1299 patch ini setup yaptıktan sonra registry ye atadığı kayıttır.Siz bunu bir metin belgesine kaydedip uzantısını .reg olarak değiştirin ve kayıt defterinize ekleyin ancak öncelikle oyununuzun bilgisayarınızda nerde olduğunu yani path ini kırmızı renkle yazdığım yere yazın.Örneğin bende D sürücüsünde Game klasörü içersinde Knightonline.Sizde kendinize uygun olarak bu kısmı değişip dediğim yöntemi uygulayın.Yeni patch PC nizde Knightonline ın bu yolunun var olup olmadığına bakıyor.Forumdan bazı arkadaşlardan bu konu ile ilgili PM aldığım için bu topiği açma gereği hissettim..Kolay gelsin.
Elinde Knightonline1299 un kurulumu olmayanlar için verilmiş bilgidir.Tekrar çekmemeniz için registry ye girilecek 5 satırla bu sorunu halledebilirsiniz anlatılanlar bu sorunun çözümü içindir.
çok sağol güzel anlatmışın.yaptım bende kurdum.ama serverlar kapalı
yaa beyler ii de bu serverlar ne zaman acılacak sinir oldum
quote:
Orjinalden alıntı: asd654321
BLUECRY BEN BÖYLE YAZDIM ÇİFT TIKLADIM GENE AYNI HATAYI VERDİ
BlueCry Allahtan sana sabır diliorum... Ayrıcadiorum...
senin indiridiğin patch hatalı olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: Yusuf Karaca
ama yüklemiyor knight online is not installed on your computer. please download and install a full game client.
nedir bu ne yapmam lazım
günaydın arkadaslar bu dosyayı yüklerken sizin oyun dizininiz D:\Oyunlar\Knights Online bu şekilde varsayalım yani aradaki slac 1 tanedir oysa her dosya arsındaki geçiş slaç ı 2 adet olmalıdır yani D:\\Oyunlar\\Knights Online
gibi
arkadasım yukarda da anlattığım gibi buna dikkat et sorun bu
quote:
Orjinalden alıntı: Bluecry
quote:
Orjinalden alıntı: yığarım
gibi
Burdaki yazana dikkat edin arkadaslar @yığarım çok önemli bir konuya değinmiş...oradaki slash işareti yani \ bu işaret iki tane olmalı tek olmayacak.Ufak ayrıntılar çok önemlidir bu tarz işlemlerde dikkat edin atladığınız bir kısım olmasın.
beyyler ewt burası cok onemlı ıste ıkıtane \ olacak bundan denedım oldu yasasııın cok mutluyum
Yau bunu knight ının versiyonu 1332 olanlar yapıyo dimi sakata gelmiyelim olmuyo yani dedigini yaptım bluecry napıcaz bi yardım et
blue cry kanka benim kinayt c de p.fileste
Bluecry kardeş ben yeni patch i kurdum.Ondan sonra ne yapmam lazım
kanka benimde c de p.fileste
arkadaşlar bende böyle birşey çıkıyor ne yapmam gerekli bana acil yardımcı olursanız sevinirim
ewet bendede olmuyordu aralardaki \ işaretini 2 şer tane yaptım oldu ve yükleniyor
ya beyler ben yukledım sımdı movıes flnda cıktı ama yenı bır lınk tarzı bı seey cıkmadı eskı launcherdan mı calıstırcazzzz????
quote:
Orjinalden alıntı: worldugly
quote:
Orjinalden alıntı: asd654321
BLUECRY BEN BÖYLE YAZDIM ÇİFT TIKLADIM GENE AYNI HATAYI VERDİ
reg olarak kaydettim 2 kere tıkladım tekrar denedim olmadı yaw bi yardım eli uzat plsss
Sendeki oyunun yeri gercekten Program Files ın oldugu yerdemi bundan emin ol çünkü oyunun sistemdeki adresini doğru yazdıktan sonra o hata iletisini alman imkansız.Dosyayı reg olarak kaydettiğinden emin ol çünkü 2 kere tıkladıktan sonra bu bilgiyi kayıt defterine ekleyeyimmi Tamam/İptal şeklinde bir pencere daha gelecek karsına.
Sendeki oyunun yeri gercekten Program Files ın oldugu yerdemi bundan emin ol çünkü oyunun sistemdeki adresini doğru yazdıktan sonra o hata iletisini alman imkansız.Dosyayı reg olarak kaydettiğinden emin ol çünkü 2 kere tıkladıktan sonra bu bilgiyi kayıt defterine ekleyeyimmi Tamam/İptal şeklinde bir pencere daha gelecek karsına.