Şimdi Ara

Yeni patch kurulumunda sorun yaşayanlar için reg dosyası. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
20.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @D_A_V_E kafayı yiyecek bişey yok sadece serverlerin açılmasını bekleyeceksin.

@::UnKnown:: topiği bastan dikkatlice oku..Bu arada benimle aynı clandasın ben sana pm atar kim oldugumu soylerim...

@r3spect seninde çektitğin patch çoğu kişide oldugu gibi bozuk gelmiş sanıyorum eğer hata iletisini buraya daha net yazarsan daha iyi olur ama sanırım dosyayı yeniden cekmen gerekecek.
  • Çok soal gerçekten bende k.o yu yeniden indiriodum :D ama reg dosyasını oluşturdum ve auto patch i kurdum indirmeyide kestim artık ne gerek war :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: asd654321

"C:\Program Files\Knight Online\Launcher.exe" aynen böle bluecry

Ben sanırım hatayı buldum reg dosyasına sen Knightonline diye giriyosun....ama sende Knight Online yani arada boşluk var...Bunu nasıl görmezsin hayret ???
  • YAZDIM HEDEFİ İŞTE BLUECRY DOGRUMUYMUS ???
  • gnaydın bluecry kardeşim bende yazan yazı aynen şu
    the contents of this file has been corrupted ........ dio
    sen bu sorun çıkarsa ttekrar indirin demişsin
    başka bi yolu yoqmu benim adsl kotalımı bilmiyorum ama her ay fatura29 YTL gelio
  • yok abi dosya sorunlu geldi 2. kez hemde olamaz böle bişi 600 mb kotam doldu geçti kendini aştı olamaz ya 3. kezgeliyor patch bakalım nolcak işin kötüsü eski wersiyonuda kaldırıdm tekrar sifirdan kurdum yani şimdi tekrar upgradelermi yapcam sonra kruucam patchi?????
  • BlueCry benim Knight C/Program Files/KnightOnline de.Sorun yok.Ama patchleri cekemiyorum.Yardım edebilirmisin ?
  • BLUECRY ZATEN BOSLUGU GORDUM YANİ BENDEN KAÇMAZ ONU DA DENEDİM O DA OLMADI ŞİMDİ TEKRAR DENEDİM YİNE OLMADI
  • beyler kurma işlemi tmm da serverlar ne zaman acılacak onu soruyoruz yaa bi cvp verın
  • Kardeş 29 sa malsef kotalı we dosyan bozuk gelmıs 1. sayfaya bakarsan orda linkler werildi saglam calısan linkler ordan tekrar cekmen lazım üzgünüm bende öyle yaptim :(
    quote:

Orjinalden alıntı: onur1992

gnaydın bluecry kardeşim bende yazan yazı aynen şu
    the contents of this file has been corrupted ........ dio
    başka bi yolu yoqmu benim adsl kotalımı bilmiyorum ama her ay fatura29 YTL gelio
  • Benim sorunda diyorki;
    The version on your PC outdated and cannot be patched.
    Please install a full client.
    Ne yapmam gerekli ?Patchleri nereden cekebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styscher -- 3 Ağustos 2006; 9:55:05 >
  • kimse bilmiyor demekkki ne zaman açılacağını serverların
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styscher

BlueCry benim Knight C/Program Files/KnightOnline de.Sorun yok.Ama patchleri cekemiyorum.Yardım edebilirmisin ?

Knightonline ın ana serverleri aktif olunca yani herkes oyuna girdiği vakit ancak update edebilirsin diğer patchleri.Çünkü patchleri update edebilmen için login serverin açık olması gerekiyor.

@asd654321 eğer resimlerle bana göstermeyi denersen daha fazla yardımcı olabilirim sanıyorum.Çünkü şu anda senin yaşadıgın gibi bir sorun yaşayan yok.Mutlaka eksik bişeyler var daha öncede dediğim gibi olmaması imkansız.
  • ya flashget den inmiyo :S
    cıldırıcam ...res attım pc ye yine denedım yine olmadı...
    flash get de de hayır yok
  • http://www.resimload.com/141020/Adk_sdfdsf.JPG

kardes bnde böle bi sorun çıkıo yaw bi yardım et
  • Cok tesekkürler kardes.Baska cekme yolu yoksa bekliyecez artık.
  • üst konu yapsak bu konuyu sürekli yeni patchin indirilmesiyle ilgili topicler açılıo da
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj_sAkfA

http://www.resimload.com/141020/Adk_sdfdsf.JPG

kardes bnde böle bi sorun çıkıo yaw bi yardım et

Arkadasım keşke önce topiği baştan okusan zaten sorunun cevabı var.Çektiğin update dosyası bozuk gelmiş ve yeniden indirmen gerekiyor.

• patrone bi daha indirmek için link verirmisn öndekiler sayfa görüntülenemiyo dio

bluecry the contents of this file has been corrupted ........ dio
    ön sayfadaki 211mb lık linkte sayfa görüntülenemiyo dio acaba yeniden link verebilirmisn
  • ya kardes iyi yazmısın hos yazmısında sen yuklerken sorun olustugunda benim yaptıgımı yapın diosun millet sana su sorun cıktı dior tekrar indirmen gerek diosun 1.cisi sende hangi sorun cıktı ve kayıt dosyasından duzelttin 2,cisi "Knight online is not installed on your computer.please downlond and installed full game client" su hata tammen kayıt dosyasıyla ilgili bendede bu hata cıkıyor ama senin dedigini yaptım genede duzelmiyor ve bunu duzletmenin tek yolu sanırım knight onlineyi bastan kurmak ben basladım %26:(
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.