Şimdi Ara

Yeni patch kurulumunda sorun yaşayanlar için reg dosyası. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
20.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heh bu arad akardeş o evet yazısını çıkarttım saol ama lınk de dosyaya erişilemiyor fln dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

kardeş verdigin lınke giriyom şöle dio ya resim nasıl koycam koymayı bilsem göstericemde

Verdiğim link derken neyi ifade ettiğini anlmadım.Yukarıda bir link verdim evet doğru ama onun bu registry konusu ile alakası yok o ayrı bir konu.O linkteki dosyayı indirmek istiyorsan eğer 445mb lık o dosyaya sağ klik yapıp dosyayı kopyala diyeceksin ve diskine yapıştıracaksın.Ancak bunu yapmana gerek yok.Yukarıdaki yazdıklarımı uygularsan eğer (hatasız bir şekilde) sorunun çözülecektir.Hatta bir kaç kişi şu an itibariyle sorununu bu şekilde halletmiş durumda.

Eğer autopatch i yeniden indireceksen sanırım yoğunluktan dolayı şu an dosyaya erişim sağlanamıyor ve knightonline ın serverlerinde korkunç bir yüklenme durumu mevcut.

Mevcut Knightonline ın üzerine upgrade edilen 211mb lık patch i
    http://drake.knightonlineworld.com/upgrade/AutoPatch.exe
    bu adresten indirebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 3 Ağustos 2006; 2:48:46 >

• hee tmm kardeş gerçekden çok çok soal tmm anladım hallettimde o sölediign olayı Alalh razı olsun kardeş forumda çok yaralı bş topic açmışsın tekrar Allah razı olsun
  • Bu arada gece boyunca buradayım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sorun yaşayanlar hiç çekinmeden sorunlarını buraya yazabilirler.Kolay gelsin.
  • ya kardeş bende bu lınk e girmiyo ya kafayı yicem işte sorun bu lınke girmiyo!
  • o zamanhttp://www.knightonlineworld.com/ direk buraya yani anasayfaya gir ve ekrandaki yazıların üzerine tıkla download başlayacaktır şimdi denedim.Ayrıca eğer mozilla opera türü browser kullanıyorsan internet explorerla deneyerek gir anasayfaya ve ondan sonra tıkla yazıların üzerine....
  • http://drake.knightonlineworld.com/upgrade/AutoPatch.exe bu lınk e girmiyo ama auyho pach exe yi dowload ediyorum şuan
  • Zaten o linke girmeyeceksin oraya girmek gibi bi şansın yokki...orası girilecek bir sayfa değil yeni cıkan Fire Drake patch inin indirileceği adres.Orada herhangibir web sayfası mevcut değil...indirme linki.
  • tmm ama işte indirmiyo! sorun orada zaten
  • benim şöyle bi problemim var,oyun e'ye kurulu ve daha önce pc de c ye format attıktan sonra tekrar kurmadım yani şuan ekle kaldır listemde yok çünkü setpu yok elimde benim içinde bi çözüm varmı?
    eğer problem dierleriyle aynısıysa kusura bakma blue tüm gece burdaymışında ona dayanarak soruyorum
  • BlueCry teşekkürler kardeş ewde deli oluodum atacaktım pc yi 5. kattan aşağı çok sağolasın emeğe saygı
  • buda kim bilir ne zaman biter 10dk oldu 3mb indi
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

benim şöyle bi problemim var,oyun e'ye kurulu ve daha önce pc de c ye format attıktan sonra tekrar kurmadım yani şuan ekle kaldır listemde yok çünkü setpu yok elimde benim içinde bi çözüm varmı?
    eğer problem dierleriyle aynısıysa kusura bakma blue tüm gece burdaymışında ona dayanarak soruyorum

Estağfurullah kusur olurmu dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışıyorum kimsede silah dayamadı beynime sonucta...
    Dediğin gibi anlattıklarım senide kapsıyor.Sen patch i indirdikten sonra kurarken "Sistemde kinightonline bulunamıyor" hatasını alacaksın.O yüzden windows da registry ye yukarıda yazdığım gibi kayıt girdisi yapman gerek.İlk yazdığım bölümü okuyup resimlere de gözatarsan ne demek istediğimi anlayacaksın.Dediklerimi uygularsan eğer şu an download ettiğin autopatch.exe yi sorunsuzca mevcut KO nun üzerine update edebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bluecry

quote:

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

benim şöyle bi problemim var,oyun e'ye kurulu ve daha önce pc de c ye format attıktan sonra tekrar kurmadım yani şuan ekle kaldır listemde yok çünkü setpu yok elimde benim içinde bi çözüm varmı?

Estağfurullah kusur olurmu dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışıyorum kimsede silah dayamadı beynime sonucta...
    Dediğin gibi anlattıklarım senide kapsıyor.Sen patch i indirdikten sonra kurarken "Sistemde kinightonline bulunamıyor" hatasını alacaksın.O yüzden windows da registry ye yukarıda yazdığım gibi kayıt girdisi yapman gerek.İlk yazdığım bölümü okuyup resimlere de gözatarsan ne demek istediğimi anlayacaksın.Dediklerimi uygularsan eğer şu an download ettiğin autopatch.exe yi sorunsuzca mevcut KO nun üzerine update edebilirsin.

anladım çok tşkkür ederim

• s.a kardeşim ben patchi yükledim ve kurdum herhangi bir sorun yaşamadım şu an oyunu çalıştırıyorum ama açılmıyor login server connection failed yazıyor acaba serverdamı sorun var sizler oyuna girebiliyormusunuz onu soracaktım cevabınız için şimdiden tşk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockkaos

s.a kardeşim ben patchi yükledim ve kurdum herhangi bir sorun yaşamadım şu an oyunu çalıştırıyorum ama açılmıyor login server connection failed yazıyor acaba serverdamı sorun var sizler oyuna girebiliyormusunuz onu soracaktım cevabınız için şimdiden tşk ederim

Burdan sonra yapman gereken sabah itibariyle K2 Network'un vaat ettiği saatte serverlerin açılmasını beklemek olacak arkadaşım.
  • drakeyimi yükledin ne çabuk benim daha %7
  • up yararlı topic
  • ya beyler bende çok geç iniyo şu fıre drake millet flash getle indirin diyoda lınk e girince direk indiriyo flas get le indirmek için ne yapmam gerek (topicle pek alakası olmadı ama kusura baklayın)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.