Şimdi Ara

Yeni patch kurulumunda sorun yaşayanlar için reg dosyası. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
20.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biede patch 1453 falan varmış onudamı yükleyeceğiz
  • arkadaşlar şimdi bir resim göstermiştim hata veriyor diye ben düzelttim reg dosyasını yaptım ayrıca eski ko dan optiona girdim ve orda ki patch 1299 du 1332 yaptım save yapıp tekrar indirdiğim 211 mb lık patchı tıkladım ve sorunum düzeldi bluecry arkadaşımada çok teşekkür ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: worldugly

ya beyler ben yukledım sımdı movıes flnda cıktı ama yenı bır lınk tarzı bı seey cıkmadı eskı launcherdan mı calıstırcazzzz????

kardes su soruya bı cvp yassana launchera basıorum faıled fln dıo beklııcezmı yoksa patchı yukledıktan sora baska bı ıslem warmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: edana

quote:

Orjinalden alıntı: Bluecry

quote:

Orjinalden alıntı: Quiksilver2001

the contents of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again..... msj ı alıyoruz. ne yapmamız gerekiyor... .Reg dosyasını yükledim fakat halen daha aynı hata mesajını veriyor...

Sanırım çektiğin dosya sorunlu gelmiş.Umarım bu çok kişinin başına gelmez özelliklede kotalı adsl kullananların çünkü bunun anlamı autopatch.exe yi yeniden çekmeniz gerektiği anlamına geliyor...

işte aynı hata ustelık kotalı ADSl peki bi daha cektıgımde sorunlu gelmemesi için ne yapablırım :S
    üstelık sitede onerılen free download mannager la cektm

bi de bişey sorucam..
    dediklerını yaptım tesekkurler..
    bunlardan sonra program ekle/kaldır da gorunmesi falan gerekıyo mu ..

Program ekle kaldırda görünmeyecek hayır.
    Flashget kullanarakhttp://drake.knightonlineworld.com/upgrade/AutoPatch.exe burdan indirmeyi dene.

• quote:

quote:

ya beyler ben yukledım sımdı movıes flnda cıktı ama yenı bır lınk tarzı bı seey cıkmadı eskı launcherdan mı calıstırcazzzz????

kardes su soruya bı cvp yassana launchera basıorum faıled fln dıo beklııcezmı yoksa patchı yukledıktan sora baska bı ıslem warmı

Herzaman kullandıgınız launcher i kullanacaksınız evet ama şimdi değil çünkü serverlar açık değil ve login servere ulasamayacagınız içinde sadece şu an yapılması gereken beklemek.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: edana

aynı dziine yuklıceksın..

anlaşılan yenıden ındırıcem arkadaşlar..
    flash get vb. bişey kullansam bi zararı olur mu ..

Autopatch i flashget ilehttp://drake.knightonlineworld.com/upgrade/AutoPatch.exe adresinden indirirsen hiçbir sorun yaşamazsın.

indirmıyo ...bilmıyorum .neden ama :S

>>>>>>
    Thu Aug 03 09:29:14 2006 Connecting drake.knightonlineworld.com:80
    Thu Aug 03 09:29:14 2006 Connecting drake.knightonlineworld.com [IP=207.38.26.30:80]
    Thu Aug 03 09:29:35 2006 Error occured! Socket Error=10060 Connection refused. Please read user manual for more information.
    Thu Aug 03 09:29:35 2006 Wait 2 second for retry
    Thu Aug 03 09:29:37 2006 Connecting drake.knightonlineworld.com [IP=207.38.26.30:80]
    Thu Aug 03 09:29:59 2006 Error occured! Socket Error=10060 Connection refused. Please read user manual for more information.
    Thu Aug 03 09:29:59 2006 Wait 2 second for retry
    Thu Aug 03 09:30:01 2006 Connecting drake.knightonlineworld.com [IP=207.38.26.30:80]
    Thu Aug 03 09:30:04 2006 Connected.
    Thu Aug 03 09:30:04 2006 GET /upgrade/AutoPatch.exe HTTP/1.1
    Thu Aug 03 09:30:04 2006 Host: drake.knightonlineworld.com
    Thu Aug 03 09:30:04 2006 Accept: */*
    Thu Aug 03 09:30:04 2006 Referer:http://drake.knightonlineworld.com/upgrade
    Thu Aug 03 09:30:04 2006 User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.00; Windows 98)
    Thu Aug 03 09:30:04 2006 Pragma: no-cache
    Thu Aug 03 09:30:04 2006 Cache-Control: no-cache
    Thu Aug 03 09:30:04 2006 Connection: close

• yaw yukleme tmm da nıye açmadılar serverları daha cook beklıyecekmıyız

• Yau program files ta işte knight online diye eminim yazılarda filan hata varsa yani bakın oyunun klasörünün adı Knight Online daha napiiiiiiiim

• quote:

quote:

quote:

Herzaman kullandıgınız launcher i kullanacaksınız evet ama şimdi değil çünkü serverlar açık değil ve login servere ulasamayacagınız içinde sadece şu an yapılması gereken beklemek.

tmm cok tesekkur ederım beklııcez artık

• quote:

peki serverlar ne zqaman açılacak bir bilginiz varmı
  • ya Ben sitedeki AutoPatch.exe yi dün indirdim
    ama kurmadım
    şimdi kursam
    herşey hallediliyomu Lütfen cvp verirmisiniz ?

AutoPatch.exe masaüstümde şuan bi yardım Lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: cocaine_19206

quote:

eet bi bilgisi olan warmı bu konuda beyyler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cocaine_19206

quote:

eet bi bilgisi olan warmı bu konuda beyyler

bende 1 saat dir bunu soruyorum kımse cvp vermıyo sinir oldum yaaa saat 8 demışlerdı kaç oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: ::UnKnown::

ya Ben sitedeki AutoPatch.exe yi dün indirdim
    ama kurmadım
    şimdi kursam
    herşey hallediliyomu Lütfen cvp verirmisiniz ?

AutoPatch.exe masaüstümde şuan bi yardım Lütfen

LÜTFEN YARDIM BÖYLECE HERKESİN SORUNLARI HALLEDİLCEK KOLAYCA
    MİLLET BUNU İNDİRDİ
    ama ne yapıcazzZ ?
  • ben bu \\ olayını anlamadım.şimdi bunu iki tane yapıorum sona kapatınca bida tek hale dönüo. kapatmadan tıklıorum fire darke setup ına yine olmuo(bende yüklü deil demio sadece ........,try again dio) yardım
  • indi incek %96 indirince sorun yaaşarmıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: D_A_V_E

Bluecry kardeş ben yeni patch i kurdum.Ondan sonra ne yapmam lazım

???????????? cvp lütfen kafayı yicem yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: asd654321

Yau program files ta işte knight online diye eminim yazılarda filan hata varsa yani bakın oyunun klasörünün adı Knight Online daha napiiiiiiiim

Masaüstündeki Knightonline ın kısayoluna sağ klik yapıp özellikler deyip karsına cıkan pencerede HEDEF kısmında ne yazdıgını buraya yazabilirmisin ?

• BlueCRY

Masaüstümde AutoPatch.exe var
    onu şimdi kursam
    herşey halledilcekmi ?????

kurduğumda başka neler yapmam lazım ayrıca !?

LÜTFEN CVP
  • "C:\Program Files\Knight Online\Launcher.exe" aynen böle bluecry
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.