Şimdi Ara

Yeni Patch ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar geneL bakım deyil bu . Genel bakım Salıdan Ç.rşamba bağlıyan gecede yapılıyor. Czde kosp çıktı falan kosperler yine azdı . Sizce yeni patch gelebilir mi ??

• İnş yeni patch tir
    Koxp biter yeni şeyler çıkar
  • Büyük ihtimal gelir koxperlar sınırı aştı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 15 Mart 2007; 8:04:58 >
  • maalesef genel bakım. server kapanmadan önce yazı gecti. bu hafta biraz geciktirmisler bakımı. haa belki hazır elleri degmişken yeni patch te getirebilir. neden olmasın ^^
  • Olabilir. Ama bu Şerefsiz K2 RONARK açıldıgı için koxp a bile bile izin veriyor.

Yoksa playerlar lvl kasamıyor ve sıkılıyor. lvl 60 olan direk pre. alıyor zaten.

Yeni Server = Yeni Koxp = Yeni Bug'lar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: BartrobeL

maalesef genel bakım. server kapanmadan önce yazı gecti. bu hafta biraz geciktirmisler bakımı. haa belki hazır elleri degmişken yeni patch te getirebilir. neden olmasın ^^

inş. yeni patch de gelir heryer koxper
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

Yeni Server = Yeni Koxp = Yeni Bug'lar.....

maalesef +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cz de eline +8 horn alan 3 lü oku olan bütün nooblar adam kovalıyo artık dur denilmesi lazım...eskiden ne güzel 40 kişi birden ban lıyodular şimdi ne değşti anlamıyorum...nerde bu gm uyuyomu
  • Hello Knight Online Players,

Our regular Tuesday maintenance for this week has been rescheduled for Wednesday, March 14th at 5:00pm PST. All servers that have 6:00pm PST Lunar or Dark Lunar Wars will have them rescheduled to Friday, March 16th at 6:00pm PST. This change will be for this week only and will only affect the 6:00pm PST Wars. Thank you for your understanding and support of Knight Online!

-The Knight Online Team

burda salıdan carsambaya ertelendigi yazıyo ve her zamanki gibi özür dileniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leocoaster -- 15 Mart 2007; 8:06:49 >
  • Yeni bir patch geliyorsa burdan öğrenebilirsinizftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/
  • İnsallah Yeni Patch Gelir Ywasssss
  • (AMİN ) burdan da bütün kosperlara seslenelim seviyoruz mother ınızı.bırakın şu kospu
  • quote:

Hello Knight Online Players,

Our rescheduled server maintenance for tonight is slated to be from 5:00pm - 10:00pm PST as we will be resolving technical issues that were experienced the last couple of days. We thank you for your patience and support of Knight Online!

-The Knight Online Team

bu da bu gece yayınlanan biri sunu daha iyi bir tercüme edebilirmi _
  • Serverlar onarılacak

CZ koxp gidecek

bu 2si büyük ihtimalle oloacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Serverlar onarılacak

CZ koxp gidecek

bu 2si büyük ihtimalle oloacak

İnşallah.
  • yaw cz koxp gitsinde normal lwl kastıkları kalsın ona bişi demiyom artık ya
    cz ye girdim adam 5 li beşli benmi onu kovalıyom omu beni belli değil ben kovalıyodum başladı koşarak 5 li koymaya bu sefer ben taban yağladım town çekmeyide sevmiyom bana göre town çekmek eziqlik eskiden çekerdim bi kankam eziq olma ben spıke town harici town çekmem dedi ağırıma gidince artık town çekmiyom kendiside bu forumda
    eski charıyla oyuna girsede gene ikimiz ardream yapsak keske
  • pardon bu olacaktı

Hello Knight Online Players,

Our regular Tuesday maintenance for this week has been rescheduled for Wednesday, March 14th at 5:00pm PST. All servers that have 6:00pm PST Lunar or Dark Lunar Wars will have them rescheduled to Friday, March 16th at 6:00pm PST. This change will be for this week only and will only affect the 6:00pm PST Wars. Thank you for your understanding and support of Knight Online!

-The Knight Online Team

duzenli olarak yaptıgımız servis bakımları carsamba gunune ertelendi. butun serverlardaki lunar ve dark lunar var savaslarıda cuma gunu aynı saate ertelendi(o gun savas olan serverlar).ve bu degisiklik sadece 6:00pm pst savaslerı icin ve sadece bu haftalık.
  • beyler yeni patch gelsede hiç sevinmeyin tam 1304 patchinden itibaren her patchde koxp vardı

düşünün KE nin ilk patchinden itibaren
  • quote:

Orjinalden alıntı: bılalyılmaz

cz de eline +8 horn alan 3 lü oku olan bütün nooblar adam kovalıyo artık dur denilmesi lazım...eskiden ne güzel 40 kişi birden ban lıyodular şimdi ne değşti anlamıyorum...nerde bu gm uyuyomu

Ben Cz de koxper gordugum zaman nerde olursa olsun yanına gıderım Gorunmez olup Sonra bı spıke Yeterlı Anlarsın ya :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: P0SeiD0N

quote:

Orjinalden alıntı: bılalyılmaz

cz de eline +8 horn alan 3 lü oku olan bütün nooblar adam kovalıyo artık dur denilmesi lazım...eskiden ne güzel 40 kişi birden ban lıyodular şimdi ne değşti anlamıyorum...nerde bu gm uyuyomu

Ben Cz de koxper gordugum zaman nerde olursa olsun yanına gıderım Gorunmez olup Sonra bı spıke Yeterlı Anlarsın ya :P

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.