Şimdi Ara

Yeni Patch ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunu koxp için yapıyorlarsa hiç yapmasınlar boşuna gider çünkü gene çıkacakkoxp ewet ben 2 kere koxpluya yattım kurtulmak zor koper
  • arkadaşlar olimpiada beni kasacak olan varsa kassın lwl 51 im 59a kadar kasana md +1 rebirth vercem harbi diyorum ama kasana tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: adream33

arkadaşlar olimpiada beni kasacak olan varsa kassın lwl 51 im 59a kadar kasana md +1 rebirth vercem harbi diyorum ama kasana tabi

hiç kimse bi md için 4-5 gününü harcamaz bundan emin ol olyde 550m
  • Dusunmek lazım bu kadar koxper oldukdan sonra GM nıe patch getırmesınkı (ama genel bakımda ola bılır %50 )
  • İnş pacht gelmez Ya açıkca söleyim burda yalan sölemenin alemi yok bende ronarka geçtim ve koxp kullanıyorum ama np için değil ex için şuan lvl 48 oldum ve 62ye kadar koxpla kasmayı düşüüyorum sonra şifremi değiştirecem bilgisayara format atıp normal şekilde oyunumu oynucam
  • coxp ex kasmaya benım lafım yok kasın.ya ban yada 60 veya uzerı olursunuz.sonucta bu rıskı alıyosunuz.
    amaaaa..cz de asla ama asla olmamalı.
    ben 70+ wrr um.dun diez de orc town a kadar gırdık bır adam bana damage yagdırıyo ezık bellı ama..adamıda goremıyom.
    cıktık cz den sonra.
    sıkıntı verıyo oyundan zaten bu aralar yeterınce sogumuzken bı de bu tuz bıber ektı.
    satacaz bu gıdısle carı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.