Şimdi Ara

Yeni Özellikler | Yeni Profil | Kullanıcı Forumları |Bağlantı Paylaş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
3
Favori
13.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Suppose27now kullanıcısına yanıt

    hangi cihaz hangi tarayıcı hocam

  • Konularımizi silmek için bir seçenek ekleyebilirsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt

    Ben şahsen rahatça adapte oldum fakat sorun diğer üyelerin daha basit bir forum istemesi ki bence de daha basit forum olmalı. Yazılar, görseller ve reklamlar arasında kaybolmak oldukça yorucu.

  • Profilde hareket dökümünü veya mesajlarımız direk ortaya koyma seçeneği gelirse süper olur? Açtığımız konulardan daha önemlidir diye düşünüyorum.


    Ayrıca profilde eklediğimiz resimlerde gifler görünmüyor. Galiba hatalı.


    @Jeolog.

  • 1. Eksi(-) butonu gelecek mi? Eğer eksi(-) butonu gelmecek ise en azından artılanmış mesajı azaltma butonu gelsin. Yani bir mesaj artı 10 oy alıp öne çıkanlarda gözüküyorsa karşıt görüşlü birisi o oyu azaltabilmeli.


    2. Blockladığım üyeler neden benim mesajlarımı görebiliyor? Ama ben onun mesajlarını göremiyorum. Sanki o beni bloklamış gibi oluyor. Ya birbirimizin mesajlarını görmeyeceğiz yada o benim mesajlarımı göremeyecek. Yoksa bloklamanın bir anlamı kalmıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    hareket dökümünde başkalarının görebildiği hareketler sınırlı. önceden göremedikleri hiçbir şeyi hala göremiyorlar.

    türlerin yanındaki göz ikonu bu manaya geliyor.


    tasarımı bu kadar sert eleştirmenize katılmıyorum ben açıkçası. Diğer profilden data olarak eksiği yok, sadece görünümü değişti ve bir kaç özellik eklendi. herkesin profildeki kullanım önceliği farklı sonuçta, sizin kullanım amacınıza uymaması onu kötü yapmaz di mi ?

    Kullanıcı yorumlarına ve aylardır kullanan yöneticilerin yorumlarına bakarsak kimse memnun değil tasarımdan. Ben yöneticilerin bir süredir bu yeni profili kullandığını biliyordum ve memnun olmadıklarını da.


    Demek ki herkesin kullanım önceliği benimle 3 aşağı 5 yukarı aynı. Ki profil sayfasının nasıl bir kullanım önceliği olabilir allah aşkına? Adı üzerinde profil sayfası. Bir insanın profiline girince ilk görmek istediğin şeyler bellidir. 20 senedir bu şekildeydi, kimse size profil sayfanız çok kötü diye bir yorum yaptı mı? Tamam modern değildi ama gayet kullanışlıydı çünkü görmek istediğin pek çok şeyi tek bir sayfada, tek bir seferde görebiliyordun.


    Bir siz haklı, herkes haksız ya da tasarımdan anlamıyor olamaz değil mi? 12 yıldır bu üyeliğimle forumdayım, normalde de 15 sene falan olmuştur. (Knight Online oynadığım zamanlardan kullandığım eski üyeliğimi kaybettim) Hani bi laf vardır çocukluğunu bilirim diye, ben de DH'nin çocukluğunu, hatta emeklediği yılları bilirim. Müsaade edersen 15 yıllık DH tecrübemle bu kadar yorum yapma hakkım da olsun değil mi?


    Söylediğim gibi dost acı söyler. Duymak istedikleriniz ile gerçekler farklı şeyler. Kötü olan şey kötüdür, bunu söylediğimiz için de eleştirecekseniz, boşuna uğraşmışım o kadar yazı yazmakla.


    Ben zaten şu forumda özellikle son 6-7 yıldır kötü giden ya da yolunda gitmeyen, yönetilemeyen bir şeyin düzeldiğini görmedim. Kaç tane yöneticileyle görüştüm, yeri geldi Adminle görüştüm, ama değişen çok bir şey olmadı. O yüzden bu durumu da yadırgamıyorum ve şaşırmıyorum. Son 6-7 yıldır da olduğu gibi sanırım söylediklerimizin hiçbir faydası yok, yönetim (sizler) yine bildiğinizi okuyacaksınız. Sonuçta emek var değil mi? Kim bilir yazılım departmanı kaç aydır belki yıldır çalışıyor bunun için.. Emek olunca hiçbir şey sert eleştirilemez, kötüyse kötü denilemez.


    Siz bilirsiniz tabii, bu durumda diyebilecek çok bir lafım yok. Ben 15 yıllık bir üyeniz olarak, belki sert bir şekilde eleştirdim evet ama seven insan eleştirir, bir şeylerin düzelmesi için çaba sarf eder. Ki yorumlara üstün körü baktım, benim yorumum çoğu yorumdan daha hafif bile kalmış. Yorumumu da örneklerle pekiştirip, teknik bir şekilde açıklamışım üstelik, ama beyhude bir çabaymış. Neyse alıştım zaten ben bu duruma. Hatta hem iğneyi, hem çuvaldızı kendime batırayım, tüm bunları bile bile hala forumun iyi olması, bir şeylerin düzelmesi için çaba sarf ediyorum, oysaki daha önce de defalarca "aman bana ne artık uğraşmayacağım" dememe rağmen.





  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Evet, "yandaş" "taraflı" "iktidar partili" "çarkçı" anlamlarında.
  • Eski halinden daha kullanışsız, daha anlaşılmaz bir hale bürünmüş.


    Bu ise yeni özellik olmaz olsun eskiye dönülme imkanı sunulmalı..

  • Henüz pek kurcayalamadım yenilikleri, sonra bakacağım. Genelde yeniliklerden hoşlanan tarafta yer alırım sitelerde.

    Sadece forumun bir açığını bildirmek istiyorum. Belki açık değildir, bilerek öyle bırakılmış da olabilir. Daha önce birisi bir konuda yazmıştı bunu, ben de öyle farkettim.

    Profili kilitli bir üyenin açtığı konuları, yazdığı yorumları sayfasında göremiyoruz normal olarak ancak bunu aşmanın bir yolu var. Forumda Arama kısmına geldiğimizde oraya aşağıdaki gibi bir üyenin adını girersek forumdaki yazdığı tüm yorumlar meydana dökülüyor. Kilitli olan profillerin orada da aratılamaması lazım. Bir ayar çekilebilir mi acaba oraya?

    Saklayacak ne var diyenler olabilir. Profilleri kilitlemenin pek bir anlamı kalmıyor sanki böyle.

    Yeni Özellikler | Yeni Profil | Kullanıcı Forumları |Bağlantı Paylaş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    onlar çok klas bence ya  


      şunun yerini hiçbir şey tutmaz bence.



    Alıntıları Göster
    You rock gif nerede????

    #DirenYouRock!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Himurajutsu

    Profilde hareket dökümünü veya mesajlarımız direk ortaya koyma seçeneği gelirse süper olur? Açtığımız konulardan daha önemlidir diye düşünüyorum.


    Ayrıca profilde eklediğimiz resimlerde gifler görünmüyor. Galiba hatalı.


    @Jeolog.

    gifler hiç mi görünmüyor, yoksa sabit tek bir jpeg olarak mı gorunuyor ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marcus Glory

    1. Eksi(-) butonu gelecek mi? Eğer eksi(-) butonu gelmecek ise en azından artılanmış mesajı azaltma butonu gelsin. Yani bir mesaj artı 10 oy alıp öne çıkanlarda gözüküyorsa karşıt görüşlü birisi o oyu azaltabilmeli.


    2. Blockladığım üyeler neden benim mesajlarımı görebiliyor? Ama ben onun mesajlarını göremiyorum. Sanki o beni bloklamış gibi oluyor. Ya birbirimizin mesajlarını görmeyeceğiz yada o benim mesajlarımı göremeyecek. Yoksa bloklamanın bir anlamı kalmıyor.

    eksi butonu muhtemelen gelmeyecek.



    blokladığınız kullanıcıların sizin mesajlarınızı görememesi demek, sizin konularınızı da görememesi demek. bir konu açtınız konuda tartışınız ve adamı blokladınız ve bir daha konuyu göremedi bile. çok adil durmuyor bence.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: NT2L

    Evet, "yandaş" "taraflı" "iktidar partili" "çarkçı" anlamlarında.

    neyden yana olduğumuzu bilmiyordum, iktidar partili diye izah etmeniz iyi oldu. teşekkürler Yeni Özellikler | Yeni Profil | Kullanıcı Forumları |Bağlantı Paylaş 

  • profili kilitli olsa bile forum içerisinde açtığı konuları, konulara yazdığı yorumlara rastlayabilirsiniz. zaten gizli değiller yani :)

  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt

    yourock yine bizim (üyelerin) kurbanı oldu. amacının çok dışına çıkartmasaydık şuan yaşıyordu :(

  • Pi kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz da mavi olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni özellikler güzel olmuş beğendim

  • Hocam profili gizli olmayan üyelerin hareket dökümünü görebiliyor olunması bence bir Gizlilik İhlali taşıyor olabilir. Bakın, örneğin önceden üyelerin anketlere verdikleri oyları görmeyi bırakın, şimdi ise ankette hangi seçeneğe oy verdiği bile görünüyor.

    Profili açık başka bir üyenin hareket dökümünden alıntı, buyrun:
    Yeni Özellikler | Yeni Profil | Kullanıcı Forumları |Bağlantı Paylaş

    Bence bu bir Gizlilik Açığı niteliğindedir ve özellikle siyasi başlıklardaki anketlerde fişleme, ifşa etmek amacıyla çok sakıncalı amaçlarla kötüye kullanılabilir. Lütfen bunu ekibe bildirin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Şubat 2021; 18:57:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jeolog. kullanıcısına yanıt

    hocam anlıyorum ama alışılımış düzeni bozuyorsunuz. daha modern bir görünüm katsanız amenna ama tasarımı tamamen değiştiriyorsunuz.

  • Sevgili @John Sheppard ın yazdıklarına tüm kalbimle katılıyorum, 2005 ten beri takip ediyorum forumu

    yazdıklarımı ister dikkate alırısınız ister almazsınız...


    Profilim bir acaip olmuş


    Gönderilerim yok gözükmüyor açaMıyorum

    Hakkında solda küçük kutu - tıKLLıyorum birşey olmuyor!!!

    Resimler kutusu - Hakkında kutusundan daha küçük solda -tıKLLıyorum birşey olmuyor!!!

    Hareket Dökümü solda küçük kutu- tümünü görmek için tekrar tıkla yeni pencere açıldı süper olmuş kutlarım... bravo

    Mesajları solda küçük kutu - tıklıyorum kutu kutu aşağıya uzuyor uzuyor uzuyor uzuyor - benim Firefox browser mi bozuldu acaba :)

    diğerlerine bakmadım bile...

    bu solda ki küçük kutuların mantığı nedir? geriye kalan koca sayfa aLanı boş iken?

    Eski format tamam - alışmıştık iyi geliyor olabilir ama

    Bu kadar uğraşmaya gerek yoktu bu format "format" bile olmamış


    "Mümkünse eski formata görebilirimiyim kendimi" zahmet olmayacaksa


    Malesef tasarım kullanıcı dostu olmamış





  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.