Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (1974. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41.388
Cevap
301
Favori
2.393.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19721973197419751976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Doğrudur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cedde33 C kullanıcısına yanıt

Kilit açma düğmesinin altındaki switchin arızalanmış olması ihtimali dışında aklıma bir şey gelmedi ancak en kesin sonuç için aracı yetkili servise gösterin isterseniz.

• sarppy kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevabınız için

• selami_hatipoglu kullanıcısına yanıt

geçenlerde akşam yolculuk yapıyoruz arkadaşım farların yanmıyor mu diye sordu, aydınlatma konusunda istekli fakat elinden bu kadar geliyor dedim :))

uzun zaman önce philips led almıştım, sığmama problemi vardı sağ tarafın ve arıza lambası yakıyordu bende sattım. satma sebebim arıza vermesi değil far kapağının topal durup içeri toz alabilmesi ihtimali tiksindirdi beni. philips yeni ürün çıkarmış boyu biraz daha küçük belki bundan düşünebilirim tekrar.

• Sarı sitede özel seri 145hp araçları 310binin üzerine çıkarmışlar. daha geçen ay 230-240bin civarıydı. Herkes elindekine sahip çıksın  

• snurce kullanıcısına yanıt

Evet, fiyatlar her geçen gün daha da yukarı çıkıyor. O ilanlar arasında aracına air taktıran ve aracın P12 özel seri olduğunu yazan bir kişi var, araç 2020 donanım seviyesinde değil aslında. Maalesef yanlış bilgilerle açılan ilanlar var ve sahibinden'e bunları şikayet etmeme rağmen hiçbir işlem yapılmıyor.

• Sadece 145hp olan bendekinin muadillerine baktım da, misal birisi "özel seriler sadece 145hp olur, diğerleri sahte" yazmış. Diğeri ort. 36 kuruş (4.3lt/100km) yakıyor yazmış.

Ayrıca aracın özel seri olup olmadığı alıcıyı çok da ilgilendirmez bana kalırsa. Edition veya GSline olsa ne farkeder, önemli olan sahip olduğu donanımlar değil midir?

Özel falan yazınca daha pahalıya gider diye düşünüyorlar herhalde hocam  

Ortalama yakıt tüketimi olarak ben de geçen ay Bolu-İstanbul yolunda (yaklaşık 250 km) o civarda tüketim yakaladım çoğunlukla sakin kullanım ve çok az trafikle. Olmuyor değil ama genel tüketim için deniliyorsa çok zor tabi. Ben aracı aldığımdan beri çoğu şehirler arası 5500 km falan yaptım ortalama tüketimim 5.9-6 arası gidip geliyor.

Her zaman yazdığım gibi Opel çok kötü bir satış politikası izledi ve geçen sene standart Edition donanım seviyesi özellikleri dışında satılan tüm Astra'lara özel seri adını koydu, buna jant kapaklı ve manuel klimalı araçlar da dahildi.

P8, P9, P10, P11 ve P12 paketleri 2020 isimli ayrı bir donanım seviyesine aitti fakat Opel Türkiye bunları da Edition'mış gibi sattı. Asıl özel seri olan araçlar bunlardı.

"özel seriler sadece 145hp olur, diğerleri sahte" gibi bir şey yazmışsa eğer kendisi P8 paketten habersiz demektir. P8 pakette daha fazla donanım vardı ancak motor gücü 110 beygirdi.

• Çok kasarsam, gece trafiksiz ve dümdüz şehiriçi yollarda(<82km/h) tek marşta 3 küsürlü tüketimler bile görebiliyorum ancak, genel ortalamada bizim araçları 5 litrenin altına düşürebilmek bence mümkün değil. @cenk_6161

Araç İtalyadan geldi diyen var bi tane, belki görmüşsünüzdür. Bi hayli güldürdü beni :) @sarppy

Gördüm hocam maalesef, araç 2020 donanımlı P serilerinden biri olsa yine tamam ama 2021 model ve donanım içeriği boşaltılan Edition'lardan. Otomatik kararan iç dikiz aynası yok, şerit takip asistanı yok, ön koltuk sırtlarında cep dahi yok. Açıklama kısmına "Özel Matrix Ön Led Farlar" yazmış bir de araç sahibi...

Araçlarımızın piyasası artsın bunu ben de isterim ancak ilanlara yalan yanlış bilgiler yazıp alıcıyı kandırmaya çalışmak çok başka bir olay.

Ben bu degeri manuel 1.5D ile yakaliyorum, ayni güzergahta turbo benzinlilerin bu degerlere düsecegini düsünmüyorum. Kesinlikle az yakiyorlar fakat benzinli icin sanki biraz iddiali, yaniliyorsam affola.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blacksilicon kullanıcısına yanıt

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Şüphesiz ki, hepimizin yaptığı ekonomiden gurur duyduğu zamanlar olmuştur.

Buda sıradan bir uzun yol (100-130km/h hızlarda). Ancak uzun dönem (3-5bin km'nin) ortalaması bunlardan biraz daha yukarılarda seyreder diye düşünüyorum.

• Selam arkadaşlar astra k 2016 model dizel otomatik 68 bindeki aracı 215 bin tlye alarak aranıza katıldım. Aracı alalı 1 ay oluyor.

Önerebileceğiniz cam suyu var mıdır acaba?

Ekleme: Ankara’da yaşıyorum malum gece ısı çok düşüyor. Ona göre tavsiye ederseniz memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 16 Kasım 2021; 18:16:14 >
  • Harika degerler arkadaslar bu benzinli motor olmus 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Shell kışlık cam suyu kullanıyorum. 1 lt doldurup üstüne saf su ya da hazır su ekliyorum. Komple cam suyu da doldurabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam -30 °C donma noktası seyreltmezseniz. Araba açık alandaysa komple cam suyu doldururdum ben sizin yerinizde olsam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Setsa kullanıcısına yanıt

Hocam araba açık alanda malesef. Kapalı otopark yok. Bu durumda komple cam suyu kullanmış olsam -20, -30 °C donma noktasına ulaşabilir miyim? Yoksa Saf su+cam suyu şeklinde mi kullanmam mantıklı olur? Bu konu hakkında pek fazla fikrim yok kusura bakmayın öncelikle.

• Arkadaşlar bende 2021 model var. Trim sesi çok rahatsız ediyor. Nereden geliyor bu sesin kaynağı? Çözüm bulunabiliyor mu?

• Herkese merhabalar,

2017 Astra K HB aracımın camına taş gelmiş ve ufak kılcak çatlaklar oluşmuş. Kaskom seneye haziranda yenileniyor. Bu sebepten cam değişim hakkımı seneye mayıs gibi kullanmak istiyorum, yine taş gelir bir şey vs. diye. Sorum ise bu taş izinin ilerlemesini Ankara nerede durdurtabilirm, bildiğiniz güvenilir iyi çalışan bir cam ustası var mıdır?

Taş izi toplu iğne kadar ve derin. Camın iç ve dışında ufak kılcal çatlaklar da oluşturmuş.

Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 19721973197419751976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.