Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (1976. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.387
Cevap
301
Favori
2.393.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19741975197619771978
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende de benzer sorun oldu, servis ısrarlar normal bu ses diyordu. Israr edince en son araç kalsın komple alt takımı indireceğiz deyince bıraktım servisi.

ön takım ustasına gittim, z rot başları da olabilir dedi ve emin olmak için araç sabitken biraz salladı, aynı ses geliyordu.

ise z-rot başlarını toplamda 300TL ye değiştirdi ve ses kayboldu.

• Yağ durum kontrolü sonuçta yazılımsal bir durum, benim tahminim 12 ay veya 10000 km ile doğru orantılı olarak değerin düşeceği şekilde ayarlanmış ve uyarı sistemi öyle kurulmuş olabilir. Buda bizim ülkemizdeki yetkili servislerin yaptığı bir uygulama bence.

• Şöyle bir video buldum yağ yüzdesiyle alakalı da pek hesap kitap yok deniliyor. Aracı kullanmasanız bile günden güne yüzde düşer demiş eleman.

Oil Life - How is it calculated? // Vauxhall Astra K (Opel Astra) - YouTube

• tabiki araca konulan yağ 1 yıllık yada 15 bin km timer'i var aracın hangisini önce bitirirsen

• WizardArms kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ikisinide bitirmedim.
    9400km ve yag kalitesi %1‘e geldi. %0‘da malum degisimi yapicam o konuda sikinti yok fakat arkaplandaki algoritmayi merak ettim nedir yani kosullar. Ben araci soguk iklimde kullaniyorum ama buna ragmen servis 30.000/1 yil diyor arac ise 6 ayda lamba yakiyor. Bu durumu anlayamadim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blacksilicon kullanıcısına yanıt
    Cevabı bilmiyorum ama cevap verebilecek birini biliyorum Facebooktan robin hood var opellerin babası kendisi astra k team a da buyrun birde grupta sorun ama. Robin hood bu soruya net cevap vericektir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar LUTFEN YARDIMCI OLUN
    Benim bir problemim var . Arka tekerin arkasinda altta abs ye bagli oldugunu dusundugum bir jak kablosu var bazen tutukluk yapiyordu ve elektirikci onu jaktan cikarip direk bagladi cunku sorun surekli oluyordu. fakat birsure sonra tekrar sorun olmaya başladi.

Sorun şoyle kontak acinca (direksiyon hakimiyeti yavasladi lutfen dikkatli surun diyor ve ESC LAMBASI ve abs lambasi yanik duruyor. )) direksiyonu agirlastiriyor. Ama belli sure sonra bazen hemen düzeliyor... Bununla ilgii sorun yasayan varmi acaba ne yaplaliyim ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • husock H kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiginiz sorun cok genel gecer bir cozumu olan bir durum gibi durmuyor. ABS ve ESC onemli ikaz lambalari Bence servise gosterin.

Direksiyonu destekleyen hidrolik pompası ve elektrik motoru bulunuyor. Bunlarda bir problem olabilir, ama öncelikle aracın beyninden arızayı okutun derim. Buna paralel olarak direksiyon sistemindeki kablo ve soketler de kontrol edilebilir ilk aşamada.

• snurce kullanıcısına yanıt
    Ilginiz ve cevabiniz icin tesekkur ederim bu sorun ozellikle mesela karli yada yagmurlu havada veya alttan otlar gecerken falan oluyor. Suan mesela sorun yok o arka tekerin altindaki kablo eger sarsilmaz yada bisey degmezsse sorun olmuyor ama dediginiznyerlerede bir baktirmak gerekebilir

Tekerleğin oradaki soket biyere takılıp çıktıysa, kablolara da zarar vermiş olma ihtimali çok yüksek. Soketler kolay kolay çıkmaz, o kuvvetle kablolar içerden kırılmış ve hareket ettikçe temassızlık yapıyordur. Nasılsa kablonun yerini biliyorsunuz, araç çalışır haldeyken elinizle biraz hareket ettirince aynı hatayı alırsanız kablolar komple değiştirilmelidir.

Ama öncelikle sorunu beyinden okumak daha doğru bir başlangıç olacaktır.

• 2016 K kasa dynnamic paket bu araçta ayna ısıtıcı var mıdır ihtiyaç oldu bakındım ve göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfncskn kullanıcısına yanıt

Arka cam rezistansını açtığınızda aynaların da buğusunun çözülmesi gerekiyor, bu şekilde deneyebilir misiniz?

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bir dahaki sefere deneyeceğim.

• 2017 astra hb için paspas önerebilirmişsiniz? Benim aracın paspası yün gibi yağmur havalarda kötü oluyor.

• ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt

Kauçuk paspas seti almayı düşünürseniz Sahler marka alabilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla kendi sitesinde de bugün gün sonuna kadar süren bir kampanya var.

https://www.sahler.com.tr/opel-astra-k-hbst-2015-2020-4.5d-paspas-89

Baska bir siteden sahler vericektim kampanyadan haberim yoktu iyi oldu buradakini sipariş ettim teşekkürler

Hocam birde isofix kapağı nereden bulabilirim uygun olarak internette araştırdım ama çıkmıyor bilginiz varmı? Benim bir tanesi kayıp..

Opel çıkmacılarına sorup şansınızı deneyebilirsiniz hocam. Bir de yetkili servise sorup fiyat isteyin, çok yüksek bir rakam söylemezlerse uğraşmadan oradan alırsınız.

Kesinlikle sahler marka alın ben 300 küsur idi aldığımda bulunabilecek en kaliteli ürün (oem kalite) fiyatı da düşmüş..

• 
Sayfa: önceki 19741975197619771978
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.