Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (1797. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
41.266
Cevap
306
Favori
2.350.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17951796179717981799
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • android auto güncelleme istiyor en güncel sürüm düzgün çalışıyor mu veya hangi sürüm kullanıyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Engineer87

    37km ortalama hizla 6.8 lt ortalamam var, son 3200km'de. Benden onceki sahibi 15bin km'de 9.8 ortalama yapmis.

    Yaz aylarinda ayni surusle 6.5lt ile suruyordum, motorun isinmasi daha uzun surdugu icin ortalama degisti diye tahmin ediyorum.
    Not: sehir ankara

    Alıntıları Göster
    37 km şehir içi sayılmaz belli ki çevre yoluda var güzergahta 20km ortalama hız altındaki değerlere bakmak lazım şehir içi diyebilmek için
  • guida kullanıcısına yanıt
    Sehirici 7 lerde sehir disi 5.5

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6-7 litre ortalamaları nasıl yakalıyorsunuz Allah aşkına kocaeli de yaşıyorum ekseri şehir içi kullanıyorum 8 altını görmedim hatta sapmayı da sayrsak 9 a yakın diyebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adnn41

    6-7 litre ortalamaları nasıl yakalıyorsunuz Allah aşkına kocaeli de yaşıyorum ekseri şehir içi kullanıyorum 8 altını görmedim hatta sapmayı da sayrsak 9 a yakın diyebiliriz
    kendilerini kandırıyorlar :)
  • Dizelle 7 litre yakıyorum şehir içi, benzinli rahat 8-9 yakar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

    Dizelle 7 litre yakıyorum şehir içi, benzinli rahat 8-9 yakar.
    +1 ben de 6.5 yakıyorum, yokuşlu inişli çıkışlı yollar. yakmasın diye asla ayak altına yumurta koymam, dip gaz da gezmem. normal kullanıcıyım.

    özellikle sabah işe giderken akşam işten çıkınca ilk 10 dk motor soğukken hayli yakıyor araç, yokuşlarında etkisiyle hele 6.0 lt den aşağıya hiç düşüremedim bugüne kadar. 7 üzerine de çıkmadı ama genelde 6.2 6.5 arası gidip geliyor benim de.

    şu benzinli motorla 5-6 yakanlara hastayım.

    tsi motorla yakıt üretenlerle aynılar
  • Arkadaşlar merhaba. Asta K 2016 dizel otomatik dynamic paket aracımı satıyorum. Aracımın herhangi bir kusuru yoktur.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2016-model-opel-astra-dynamic-dizel-otomatik-656261522/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4t otomatik için gerçek zamanlı ölçülen tüketim 5.6lt/9.9lt olarak gözüküyor. wltp sürüş döngüsü olarak aratirsaniz ulaşabilirsiniz. 5.6 sehirdisi ekonomi odaklı sürüş, 9.9lt "gerçek" şehiriçi. ikisinide tutturmak mümkün. guzergahta eger yokuş oluyorsa yukarı dogruda cikabilir değerler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Trafiğinde 11 Litre. Shell Nitro farkı 2 litre olsun, 9 Litre. Daha aşağı yakıyorum diyen ya boşuna para vermiş arabanın hakkını vermiyor, yada hiç trafiğe çıkmıyor. Bana kimse inandıramaz. 7 ve aşağı yaktığına. Yukardaki sebeblerden dolayı kullanıyorsa diyecek bir şeyim yok. 35 Krş’dan bahsediyoruz. Dizelden daha az yakma ihtimali yok. Şu duruma bakılırsa tüplü bile külliyen zarar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aykutoz

    1.4t otomatik için gerçek zamanlı ölçülen tüketim 5.6lt/9.9lt olarak gözüküyor. wltp sürüş döngüsü olarak aratirsaniz ulaşabilirsiniz. 5.6 sehirdisi ekonomi odaklı sürüş, 9.9lt "gerçek" şehiriçi. ikisinide tutturmak mümkün. guzergahta eger yokuş oluyorsa yukarı dogruda cikabilir değerler
    Aykut ben şehir dışında CC ile bile 7’nin altına düşemedim. Yaw 150 hp Turbo arabayı niye aldın diye sorarlar adama. Hakkat niye aldık ????? Ben arabaya 75 bg yada 90 bg muamelesi yapacaksam, aracın beynini buna odaklatacaksam niye bi tomar para gömdüm bu araca. Bu arabayı aldıysam hakkını veririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. bir videoda değişen parçaların içten bakıldığında yada görünmeyen bir yeri kazınıp bakıldığında siyah alan çıkıyorsa o parça değişmiştir dedi.ben aracı sıfır aldım alırken hanım ayağını kağı eşiğine vurdu boya kalktı alttan siyah yer görünüyordu . aynı şekilde kaputu açıp kaput demirini yerine sokarken yanlışlıkla yan tarafına deydirdim deydirmemle boyanın kalkıp alttan siyah kaplamayı görmem bir oldu. şimdi ben bu zamana kadar o siyah boyanın korozyon önleyici kataforez kaplama olduğunu sanıyordum. kafam iyice karıştı. değişen söz konusu olabilir mi ? kapı eşiğinin değişmesinin mantığı olmaz zaten çok ağır bir kaza yapması lazım o kısımdan diye düşünüyorm kafma karıştı yardım eder misiniz
  • guida kullanıcısına yanıt
    dizelde öyle yakıyor. fullüyorum 650 km menzil gösteriyor ve o kadar gidiyor. liqui moly speedtec dizel katkısı alıp kullandım bu sefer baya uzun gitti tam bitmedi. ve araç süper hızlanıyor korkuyorm patlayacak diye.
  • aliof A kullanıcısına yanıt
    benimde çamurluk kısmındaki stopun iç kısmına denk gelen sacta çok kötü çapaklar var . öteki tarafta yopk
  • Üşenmedim gittim eşimin aracına baktım şimdi. Toyota Yaris 1.0 69hp benzinli ( buraya dikkat 69hp ) 7.5 Ltr. İstanbul trafiğinde. Bu elektrikli scooter diye adlandırdığım araç 7,5 Litre yakıyor. Eşim 100 km hızın üzerine çıkmaz. Ben 150 hp turbo araç kullanıyorum 9-10 litre benim için kötü değil. Ki ben kickdown’u kullanan biriyim. 10 litre sürüş tarzımıda bunun içine koyarsam benim için ballı kaymak. Arkadaşlarım ne kadar yaktığını bilmeden, sürüş tarzımı ve aracın motorunu bildikleri için 1 lira yakar diye söylüyorlar. Ben birde klimalar açık, koltuk, direksiyon ısıtmalar açık kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 20 Şubat 2019; 0:2:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar dostlar son mesajlara istinaden bende yazayım yakıt tüketimimi :) Araç 1.4 otomatik, istanbul da yaşıyorum ve sürekli sport modda kullanıyorum kışın ortalamam 9.5 litre yazın 8.7-9 litre arasında değişiyor. 32bin km de araç şuan.
  • Arkadaşlar günaydın. Usb ye attığımız müziklerin çoğu neden görünmez çözümünü bulan oldu mu acaba.
  • dizel araç 2000km 6.8 yakıt tüketimi 6.5 a bile indiremiyorum ben.
  • Şehir farklılığı, güzergahtaki ışık miktarı, aynı şehirde trafiğe çıkılan saat farklılığı bile çok değiştiriyor tüketim değerlerini.

    Ama yakıt tüketiminde motor yazılımının etkisini çok net gördüm. Stock halde sakin kullanımda 7.0 lt ile dolaşırken yazılımlı halde 5.8 lt'ye kadar düşmüştü Ankara içi. Hatta 2.4 dizel pick up'ımdan daha tasarruflu haldeydi kuruş hesabına vurunca :)
  • Merhaba İnternetten led xenon aldım taktırdım ama sonra sol far hüznesi diye servis hatası veriyor yani arıza ışığı yaktı bu bir problemmi led xenon u kullanmaya devam edersem bir sorun olurmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17951796179717981799
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.