Şimdi Ara

YENİ==OPDA.NET Sitesinden CER Dosyası Almak... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
30.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende e-mail hatası veriyor ne yapmam lazım?
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar.Cer dosyasının yüklenmesini bekleyeceğim.Birde biz buraya İMEİ noları verdik ama ne kadar güvenli?.Bugüne kadar bir sorun çıkmış mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kl_emre_1905

Arkadaşlar bende e-mail hatası veriyor ne yapmam lazım?

Sayın arkadaşım bi önceki sayfada nasıl hallolacağını yazmıştım buraya tekrar yazıyorum bu şekilde yaptım ve 1 gün sonra Cer ve Key Dosyam geldi, unutulmaması gereken şey ise 5-10 tane mesaj yazın foruma...

quote:

Orjinalden alıntı: brknsmnc

Arkadaşlar 'wrong e-mail' hatasını çözümü şöyle: sağ alt köşeden "clear cookies" diyoruz, sonra tekrar giriş yapıyoruz ama ingilizce yapmıyoruz sayfayı ve yukarda anlatılanların hepsini yapıyoruz . 15 veya 17 ile başlayan 11 haneli bir telefon giriyoruz ve bize imei numarası vermek için sıraya koyuyor, benim halloldu herkeze kolay gelsin..

• bana sertifika edinebilecek bir arkadaş versa çok sevinirim...

dün sabah almaya çalıştım fakat e mail hatası veriyor...

imei no'sunu pm ile gönderebilirim...
  • banada lazım...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY

banada lazım...!

ARKADAŞLAR IMEI NO, TEL NO VERIYORUZ. KİMSE BABASININ HAYRINA İŞ YAPMAZ. BUNLARIN DATA BASE İNDE MİLYONLARCA TELEFON BİRİKMİŞTİR. SAKATA GELMEYELİM.

BİLİYORSUNUZ KİMLİK HIRSIZLIĞI ÇOK ÇEŞİTLİ YAPILIYOR.

-- PROGRAMLAR SİZİN TÜM BİLGİNİZİ SİZ FARKETMEDEN İNTERNETE BAĞLIYKEN ATABİLİR.
    -- DAYINIZIN SOYADI=ANNENİZİN KIZLIK SOYADIDIR.
    -- IMEI NUMARALARI KAÇAK TELEFONLARA KOPYALAMA YÖNTEMİYLE YAPIŞTIRILIYOR OLABİLİR
    -- SİZ VE TELEFON LİSTENİZDEKİ HERKEZ TEHDİT ALTINDA OLUR.
    -- İNTERNET BİLE BU KADAR BÜYÜK BİR GÜVENLİK AÇIĞI İÇERMEZ.
    -- CEP TELEFONU NUMARASI İLE YAPILAN TÜM GÜVENLİK (BANKA HESP. VS) RİSK ALTINDADIR.

BUNLARI KAÇ KİŞİ HESAP EDİYOR ACABA??

• farklı imeil verdim yemez mi?
  • kimsenin soyadını vermedim.gsm numaramı da vermedim sadece imei..bence bu kadar da korkmamak lazım imei o kadar önemli olsaydı mesela #06# ile basit bi şekiilde öğrenilemezdi. arkadaşınız eline alıp bakabilir gizlice , yada telefonu aldığınız bayi (2.el veya sıfır) çoktaaan imei sini bi yere not etmiş ileride satacaktır.yada telefoncuda incelemek bahanesiyle elinize alıp imeisini kopyalayabilirsiniz...para ile resmi yollarda sertifika alacaksanız bile sizden imei nizi isteyecektir çünkü sertifikanın temeli zaten imei yani sadece o telefonda geçerli olan bişey.
  • arkadaşlar benim bir sorunum var...

şimdi ben 2. el olarak bir n79 aldım, benden daha önce kullanan arkadaş bu siteden bir sertifika almış, fakat bu arkadaşa da bir başkası onun adına almış, bu sebeple o sertifikaya ulaşmak biraz sorunlu...

ben de şu anda sanırım bu sebepten bir sertifika daha alamıyorum maalesef...

velhasıl kelam, ben bu telefona nasıl sertifika alabilirim???
  • gerhey iyi guzel ama bu anlatımdaki imei no giriyoz yaa oraya tel no yaz demişsin ama e mail yazıyo mail yazdım ama yanlık mail adresi cıkıyo telefon da yazdım yok ne yaparsam yanlış mail adresi diyor.

halletim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilonemsi -- 4 Haziran 2009; 0:20:11 >
  • Şu sıralar başım biiraz kalabalıkdı sertifika talebinde bulunup bekleyen arkadaşlardan özür diliyorum en kısa sürede sertifikaları ellerine ulaşacaktır teşekkürler.
  • @kl_emre_1905
    Bir mesaj at eğer müsait ise alabilir ben bekliyorum.
    quote:

banada lazım...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: asbircan

@kl_emre_1905
    quote:

banada lazım...!

@asbircan:Opda bugün işlem yapmadı nedense seninki yarına kalabilir.
  • arkadaşlar opda email adresi kısmına 135.........le başlayan 11 sayı yazacaksınız.ayrıca en az 3 tane başlık atıp bir şeyler yazmanız gerekiyor yoksa gelen sertifikayı indiremenize izin vermez opda OPD puan sistemini forum daha fazla hareketlenme saglaması için çıkarmış MAALESEF.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat288

arkadaşlar opda email adresi kısmına 135.........le başlayan 11 sayı yazacaksınız.ayrıca en az 3 tane başlık atıp bir şeyler yazmanız gerekiyor yoksa gelen sertifikayı indiremenize izin vermez opda OPD puan sistemini forum daha fazla hareketlenme saglaması için çıkarmış MAALESEF.

ona buna teşekkür ettik başlıkta mı açmak lazım?benim serifikalarda daha gelmedi.24 saati geçti.
  • Hocam benim için zaman sorun değil yeterki şu sertifika işini çözeyim telefona bir program yükleyemiyorum
    beklemek beklenecek şeye ulaşmaksa değer

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asbircan

@kl_emre_1905
    quote:

banada lazım...!

@asbircan:Opda bugün işlem yapmadı nedense seninki yarına kalabilir.

• net ne yapılması gerektiğini tercüme eden var mı? sertifika verdiler indiremiyorum.iki farklı yer var hangi taraftakini indireceğim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DHinferno

net ne yapılması gerektiğini tercüme eden var mı? sertifika verdiler indiremiyorum.iki farklı yer var hangi taraftakini indireceğim?

Kırmızı taraftakini.Cer ve keyi tek tek indir.İnmeleri uzun sürebilir sakın iptal etme ve bekle
  • quote:

quote:

net ne yapılması gerektiğini tercüme eden var mı? sertifika verdiler indiremiyorum.iki farklı yer var hangi taraftakini indireceğim?

Kırmızı taraftakini.Cer ve keyi tek tek indir.İnmeleri uzun sürebilir sakın iptal etme ve bekle

xsing programı ((((the uncompleted files are still in the list ))) uyarı veriyor hata nerdeacaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHinferno -- 5 Haziran 2009; 20:03:05 >
  • quote:

quote:

quote:

kırmızı taraftakini indirdim 1 kb lik key dosyası ve opda-28828 diye cer dosyası geldi sanırım.cer geldide keyden emin değilim.hangi program kullanacağım şimdi?

Signsis le yapabilirsin.Key dosyasının boyutu o kadar zaten.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.