Şimdi Ara

YENİ==OPDA.NET Sitesinden CER Dosyası Almak... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
30.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanırım Opda'ya başvurup 24 saat dolmadan sertifika edinebilen şanslı kişilerdenim. Lâkin yine de takıldığım bir yer oluştu. Şöyle ki:

http://img40.imageshack.us/img40/8463/opda2.png 
    http://img190.imageshack.us/img190/5686/opda1.png

Linklerde görüldüğü üzere normalde cer ve key yazması gereken yerde mavi ve kırmızı iki link çıktı. Her iki linkin üzerine gelince de ayrı ayrı cer ve key var. Hangisini indireceğimi bilemediğim için hiç birine dokunmadan sorayım dedim. Var mı bir bilginiz size zahmet ?
  • Güncel.
  • Buldum. Şu Youtube videosundan yararlanabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=U3fRV9MJrao
  • bu gece 00 gibi girdim bilgilerimi
    bekliyorum hala 12 saat geçti yazı kırmızı
  • 3 gün sonra geldi
  • bende bu gün girdim bilgileri bakalım ne zaman gelecek
  • arkadaşlar ben sertifika aldım doysyaları imzalayıp attıgım zaman tel yüklenemedi sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor. imei numaram dogru opdada ki ile kontrol ettim. Tarihi geri de aldım fakat hiçbirşekilde program yükleyemiyorum yardım ederseniz cok sevinirim kafayı yemek üzeriyim....... tel 5800
  • bende almaya calıştım beceremedım maıl adresı yanlıs dedı baska bır tane verdım sımdıde gırıs yapamıyorum sıteye :) varmı yardımcı olacak bırı
  • dosyayi download ederken %99da hata verdi sonra bastan baslat downloadi diyince dosyalar silindi ve bastan baslatma hakkim yok diyor site ne yapmam gerekiyor ?
  • 24 saat dolmadan geldi sertifikam emeği geçen herkese teşekkürler
  • bende bugun öğlen verdim bilgileri bakalım bizimkisi ne zaman düşecek
  • dosyayi download ederken %99da hata verdi sonra bastan baslat downloadi diyince dosyalar silindi ve bastan baslatma hakkim yok diyor site ne yapmam gerekiyor ?
  • sertifikam geldı biri 25 kb biri 1 kb şimdi deneyeceğim
    quote:

Orjinalden alıntı: cizbudak

bende bugun öğlen verdim bilgileri bakalım bizimkisi ne zaman düşecek
  • yeşil oldu cer dosyasını indirdim 12 mesajım olmasına ragmen key dosyasını indiremiyorum OP paranız yok diyor bu parayı nasıl arttıracaz?
  • ya siteden imei no yu kaldırdım tekrar yapmak icin belki gelir ümidiyle bu sefer daha kabul etmiyor başka üyelikle de denedim olmıyor bu işe bi çözümü olan varmı?

not=cer dosyasını alabildim key yok yardımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 11 Temmuz 2009; 23:24:22 >
  • benımde 7 mesajım var hepsı abuk sabuk ama ındırdım sorun yasamadım key dosyası zaten 1 kb lık bişi
    quote:

Orjinalden alıntı: K4TL14M

yeşil oldu cer dosyasını indirdim 12 mesajım olmasına ragmen key dosyasını indiremiyorum OP paranız yok diyor bu parayı nasıl arttıracaz?
  • op paranız yok diyordu bende silip tekrar istekte buluniyim dedim ama bu sefer de kabul etmiyor
  • bilen arkadaslar yardımcı olur, bi fikrim yok :/ ama bir yolu vardır
  • Bu OPDA sertifika dağıtmasa daha iyi. Tam bir eziyete dönüştürmüşler işi.
    Benim merak ettiğim OPDA' nın sertfika dağıtması yasal bir olay mı?
    Doğru mu bilmiyorum ama benim duyduğuma göre sertifika dağıtma işini OPDA' ya Nokia şirketi vermiş. OPDA' da Symbian şirketine belli bir bedel ödüyormuş. OPDA' da bu durumda çok ziyeret edilen bir site olduğu için çok reklam alıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 13 Temmuz 2009; 0:35:39 >
  • Çözüm olayı arkadaşlar bi forumda gördümmm........OP paranız bitince yeni bir üyelik aalıyorsunuz ımei search bölümünden kendi imeinizi arıyorsunuz ve yeni üyelikte 4 OP para oldugu icin indirebiliyorsunuz ben bu yöntemle indirdim sertifika ve keyimi programları imzalayabiliyorum bu arada power mp3 ün 2.41 sürümünün N85 uyumlu haline sahip olan paylaşabilir mi bizle
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.