Şimdi Ara

YENİ==OPDA.NET Sitesinden CER Dosyası Almak... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
30.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: evrenz

ben opda dan sertifikamı aldım dediğiniz gibi hellox u imzaladım cebe atıp çalıştırınca sertifika tarafından kısıtlanıyor yazıyor tarihi geri aldığımda sertifika henüz geçerli değil süresi dolmuş yada telefon ayarları yanlış diyor
    telefonum n79 ve son sürüm yüklü
    şimdi ne yapmalıyım bu sorunun bir çözümü var mı güncelleştirmeden kaynaklı ise geri nasıl eski haline dönderebilirim yoksa n79 için hiç birşey yüklemek mümkün değil mi

EDİT: sorun reisin uyarısıyla çözüldü :D

nasıl çözüldüğünü de yazabilirsen sevinirim teşekkürler
  • erunc şuan buralarda değil isteyen arkadaşlar pm atsın sertifikalarını ben ayarlayabilirim yanlız yükleyeceğim dosyalar 10mb olucak şekilde programlarla doldurulup upload edilecektir
  • deimos------------------------>>>Beklmede
    teomans---------------------->>>Beklmede
    Sertifikalarınız En Kısa Sürede Hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m one -- 9 Mayıs 2009; 14:44:30 >
  • selam
    hocam bana cer ve key dosyası geldı bunları napıcam bunları dırek Bluetooth ıle n79 atsam olay tamammıdır
    yardımcı olursanız sevinirim
  • malesef öyle olmuyor yüklemek istediğin programı imzalama aracı ile imzalayacaksın forumda bi arat link bulursam ekleyeceğim
  • 3 saat degıl 10 saat oldu hala cıkmadı sertıfıka neden acaba.on kere kontrol ettım imei dogru yazmısım ama yok daha
  • register sayfasında kutuya yazmamız gereken resimli kod çıkmıyor ..
  • rarely009 *sertifika çekebilmek için en az 5 mesaj atmış olman azım opda ya
    kenya64 *expoler la dene firefoxla dene resimin üstüne tıklamayı dene mutlaka çıkıcaktır
  • sagol dostum ben sadece sabırsız davranmısım bıraz.bır gun surdu sonra geldı sertıfıka.kolay gelsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m one

rarely009 *sertifika çekebilmek için en az 5 mesaj atmış olman azım opda ya
    kenya64 *expoler la dene firefoxla dene resimin üstüne tıklamayı dene mutlaka çıkıcaktır

tşk.

Her iki ile de denedim olmadı ama işin sihri yazılacak kutuya tıklamakmış. Kayıt olduk yeşillenmesini bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenya64

quote:

Orjinalden alıntı: m one

rarely009 *sertifika çekebilmek için en az 5 mesaj atmış olman azım opda ya

tşk.

Her iki ile de denedim olmadı ama işin sihri yazılacak kutuya tıklamakmış. Kayıt olduk yeşillenmesini bekliyorum.

resmin üstüne tıkla derken kutuyu kastetmiştim ama tabir hatası işte olsun işini hallettiysen bekle en az 2-3 saat en fazla 1 gün beklersin
  • Aldım cer ve key dosyamı

Artık akşama birşeyler denerim.
  • Arkadaşlar cer ve key dosyalarını aldım. ancak aşağıdaki şekilde uygulamada ( kullanılamayan konuma karşılık geliyor diye hata veriyor. acaba çözüm nedir yardımcı olabilen varsa memnun olurum. teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: sawgent

quote:

Orjinalden alıntı: cperinaz

ben de bisi sormak istiyorum , ben de aldim cert ve key uzantili dosyalari fakat simdi onlari kullanarak imzalama isini nasil yapicam bilmiyorum bi yardim edebilirseniz cok sevinirim

http://rapidshare.com/files/209247306/X-Sign_Setup.rar

YENİ==OPDA.NET Sitesinden CER Dosyası Almak...

kullanımı;
    1. kurulumun yanına eklediğim exe dosyasını seçin
    2. cer uzantılı sertifika dosyanızı seçin
    3. key uzantılı sertifikanızla birlikte verilen key dosyanızı seçin
    4. key dosyanızın şifresini girin(genellikle 12345 olur)
    5. sertifikalamak istediğiniz uygulama yada tema dosyanızı sol kısımdaki boşluğa sürükleyip bırakın.isterseniz birden fazla dosya ekleyip hepsini birden de tek seferde sertifikalayabilirsiniz.START butonuna bastığınızda dosyanız sertifikalanacak ve konumu yeni pencerede açılacaktır.

• Hala bekliyorum yeşilll olcak diye... 10 saat oldu yok.. 7 tane yalandan thank you bastım konulara..

• quote:

Orjinalden alıntı: c_e_m22

Hala bekliyorum yeşilll olcak diye... 10 saat oldu yok.. 7 tane yalandan thank you bastım konulara..

az sabır bir 2 tanede konu aç arkadaşım
  • arkadaşlar ben cer ve key dosyalarımı aldım fakat key password yanlış diyor 123456 herşeyi denedim olmadı yardım lütfen
  • 15 saat oldu opda daki kirmizi yer yesil olmadi. daha beklemeyecekmiyim yoksa, tekrarmi basvurmak gerekecek?
  • hayır arkadasım bazen uzuyor hatta ıkı uc gun surdugude oluyor.sadece bıraz sabır hata yapmadıysan mutlaka gelıcektır merak etme
  • versinde, gerisi onemli degil, 1 hafta da beklerim,,
  • bede 10 tane msj attım konu bile açtım yalandan yakında japonca öğrencem
    :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.