Şimdi Ara

YENİ==OPDA.NET Sitesinden CER Dosyası Almak... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
30.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Setifikamı aldım Helloxumu da kurdum ve artık unsigned programları çok rahat kuruyorum. Herkese teşekkürler. Sertifikası olup da programları Xsign ile imzalayamayan arkadaşlar işin sırrı şu: Xsignın kurulu oldugu c\program files\xsign adlı klasörün içine cer, key ve signsis.exe dosyalarını da buraya kopyalayın ve buradan gösterin Xsign programında. Programda start dediğinizde signed klasörü burada açılacak kendiliğinden buraya atacak imzalanmış sisx uzantılı dosyanızı. Bu kadar. Sevgiyle kalın.
  • alabilsem bide
  • alıcaz şu sertifikaları az kaldı yeter ki erunc pm lerine baksın
  • aldım ama imzalama işlenmini yapamıyorum Route 66 Mobile 8 v8.0.18990.sis yüklemek istiyorum
    program açılmıyor hata raporu gönderilsin mi diyor delireceğim neden açılmıyor imzalama programı
    http://rapidshare.com/files/209247306/X-Sign_Setup.rar
    bu adrestekini indiriyorum progtram olarak ama olmuyor yardım bekliyorum

başka bir imzalama yöntemi yok mu route 66 kurmak istiyorum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 10 Nisan 2009; 12:11:18 >
  • işin acayip tarafı yüklediğim oyunları menğden silemiyorum nasıl olacak hiç nokia sybian kullanmadığım için bilmiyorum kusura bakmayın arkadaşlar
  • kablo tak sil
  • erunc kardeş pm attım banada müsait olduğunda sertifika alırmısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: notdream

Setifikamı aldım Helloxumu da kurdum ve artık unsigned programları çok rahat kuruyorum. Herkese teşekkürler. Sertifikası olup da programları Xsign ile imzalayamayan arkadaşlar işin sırrı şu: Xsignın kurulu oldugu c\program files\xsign adlı klasörün içine cer, key ve signsis.exe dosyalarını da buraya kopyalayın ve buradan gösterin Xsign programında. Programda start dediğinizde signed klasörü burada açılacak kendiliğinden buraya atacak imzalanmış sisx uzantılı dosyanızı. Bu kadar. Sevgiyle kalın.

bu yöntem de işe yaramıyor mesela kardeş rotateme ve magickey prolarını sertifikalayamıyorum.''...klasör kullanılamayan bi konuma karşılık geliyor falan diyor...'' orda klasörü oluşturunca da boş açılıyor

..key password'e ne yazacağz bu arada bilen var mı?*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 11 Nisan 2009; 17:17:56 >

• @nejaterol; Bu resimli ve son derece anlaşılır cer ve key edine anlatımın için
    @sawgent; programları nasıl cerlediğimizi güzel bir şekilde anlattığınız için çok teşekkürler...

Artık marble maze oynayabiliyorum... :))

Ellerinize sağlık....
  • İMEİ kodu vermek güvensiz değilmidir? Telefonlar klonlanmasın?
  • "erunc"

pm yolladım şimdiden saol

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

İMEİ kodu vermek güvensiz değilmidir? Telefonlar klonlanmasın?

Sanmam... Teknosa'ya git. Teşhir ürünlerinin barkod ve imeileri ortada. Al hepsini klonla... Ne biliim, olmaz sanki... :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

İMEİ kodu vermek güvensiz değilmidir? Telefonlar klonlanmasın?

Sanmam... Teknosa'ya git. Teşhir ürünlerinin barkod ve imeileri ortada. Al hepsini klonla... Ne biliim, olmaz sanki... :))

Öyle birşeyler vardı diye biliyorum ama...Çin malı telefonlarda kullanılıyor diye duymuştum..
  • erunc kardeşimiz hemen çıkarttı valla sertifikayı allah razı olsun burdaki sertifikalama yöntemiyle 10 sn sürmedi sertifikalamak bi uygulamayı ok basit bi işlem valla
  • erunc kardeş giremiyor galiba nete!!
    biz onu bekliyoruz.

aslında başka arkadaşlarda yardımcı olur ama !!
  • Wrong validation Email! opda sitesinde böyle bir uyarı alıyorum mail adresinde herhangi bir hata yok ve aktif olarak kullanıyorum neden olabilir ayrıca telefon numarası bölümüne 11 hane yazılabiliyor yani başına 13-15-18 gibi sayılar sığmıyor yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antbyotic -- 22 Nisan 2009; 9:06:06 >
  • dün işlemleri yaptım 10 saat oldu hala görünmedi cer ve key dosyaları
  • ben opda dan sertifikamı 7 gün once aldım imeim doğru, dediğiniz gibi hellox u imzaladım yüklemek isteyince süresi geçmiş sertifika yazıyor tarihi geri aldığımda sertifika henüz geçerli değil süresi dolmuş yada telefon ayarları yanlış diyor yardımcı olabilir misiniz?
    Cihaz 5800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kizilgri -- 1 Mayıs 2009; 1:21:33 >
  • "erunc"
    pm attım haber beklıyorum şımdıden teşekurler. başka yardım edebılecek arkadaş var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.