Şimdi Ara

===> Yeni Nokia C5 | 2.2' - 3.2MP - GPS - 3.5mm <=== (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
43.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: medicus07

Ornek resım koyayım.Bızım burada hava kapalıydı onun ıcın bırraz soluk olabılır resımler

Fotoğraflar için teşekkürler. Yazılım sürümünüz nedir? (Bekleme ekranında *#0000# tuşlayarak öğrenebilirsiniz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Ornek resım koyayım.Bızım burada hava kapalıydı onun ıcın bırraz soluk olabılır resımler

Fotoğraflar için teşekkürler. Yazılım sürümünüz nedir? (Bekleme ekranında *#0000# tuşlayarak öğrenebilirsiniz)

031.022
    ozel surum olarakta su yazıyor 031.022.c00.01
    28 mart tarihli
    Nokia software uptade ıle yukseltmek ıstedım yenı bır surum olmadıgını soyledı

031.022 v1.09 var ınternette en son numara olarak.Bunlar baska ulkelerın fırmware lerı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MedicuS_ -- 26 Haziran 2010; 18:00:17 >
  • Güzel bir telefon birine alacağız bende inceleme yapabilirim elime geçerse

Alan herkese hayırlı olsun.
  • v1.09 olayına bulaşma. ileriki versiyon bile olsa çok küçük güncellemelerdir. nokia phoenix ile yüklenebiliyordu. Ben olsam ovi suite 2.2 nin kendi yazılım güncellemesi programı bana yeni yazılım var diyene kadar bu tele firmware atmazdım.
  • fotoların netlik seçimi "yüksek" miydi?
  • iyi akşamlar arkadaşlar, telefonu uygun fiyatlı nereden alabilirim ? fotograflar içinde teşekkürler ve daha fazla bekliyorum arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

fotoların netlik seçimi "yüksek" miydi?

üç secenek var
    Yumusak
    Normal
    Keskın

Benım ayar normaldeydi
  • medicus07, fotoğrafları inceleme başlığına ekliyorum
  • pil ömrü nasıl arkadaşlar babama alacağım yeterince uzun gidiyorsa şarjı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

pil ömrü nasıl arkadaşlar babama alacağım yeterince uzun gidiyorsa şarjı

Sunu soylıyım usta gecen sarzımda navıgasyonu acmıstım ve ılk doldurmamdı cok kurcalamıstım 2 gunde bıtmıstı.

Ancak ıkıncı sarjı dun oglen yapmıstım.Suan 1.5 gun oldu hala kurcalıyorum eskı sıklıkta olmasada 2 gun ıcınde 3 saat te konusma yaptım hala sarj fullde.

Tahmınım su kurcalam olayları bıtıp rutıne gırdıgımde
    gunluk 1 saat konusma ve bırazda mesajlasma ıle rahat 1 hafta gıdecegını dusunuyorum.Ancak babana alacaksan teknolojıye fazla ılgısı yoksa symbıan bır tel alma s40 serısı bırsey al.Bıraz daha bekle sarzı super cıft sım kartlı nokıa c1-00 gelcek onu al.Yukarda bır arkdas ozellıklrını resmını koymustu ona bak ıstersen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

pil ömrü nasıl arkadaşlar babama alacağım yeterince uzun gidiyorsa şarjı

Sunu soylıyım usta gecen sarzımda navıgasyonu acmıstım ve ılk doldurmamdı cok kurcalamıstım 2 gunde bıtmıstı.

Ancak ıkıncı sarjı dun oglen yapmıstım.Suan 1.5 gun oldu hala kurcalıyorum eskı sıklıkta olmasada 2 gun ıcınde 3 saat te konusma yaptım hala sarj fullde.

Tahmınım su kurcalam olayları bıtıp rutıne gırdıgımde
    gunluk 1 saat konusma ve bırazda mesajlasma ıle rahat 1 hafta gıdecegını dusunuyorum.Ancak babana alacaksan teknolojıye fazla ılgısı yoksa symbıan bır tel alma s40 serısı bırsey al.Bıraz daha bekle sarzı super cıft sım kartlı nokıa c1-00 gelcek onu al.Yukarda bır arkdas ozellıklrını resmını koymustu ona bak ıstersen

teknolojiyle pek ilgisi yok uzun şarj gitsin birde kameralı olsun tamam c1-00 ne zaman gelecek acaba benim 2 haftaya almam lazım

• 3. çeyrekte gelecekti C1 fakat farklı versiyonları var. 4. çeyrekte de gelecek bazı modeller. Acele yoksa beklenmesinde fayda var. Bu telefonu almasaydım kesinlikle alacağım model C1 olacaktı.
  • Arkadaşlar az önce invisibleSHIELD sipariş ettim. Çizilmez komple koruyucu. Kılıf alacaktım fakat müzikçalarımda da kullandığım bu koruyucunun C5 için de mevcut olduğunu gördüm. 5 dolar indirimim vardı, onu kullanınca kargo dahil 38 liraya mal oldu. Daha önce defalarca alışveriş yaptığım site. Ürünü resmi sitesi zaten. Dileyen satın alabilir, PayPal ile ödeme yapılabiliyor.

http://www.zagg.com/invisibleshield/nokia-c5-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php
  • E52 için gerek zil sesiyle gerekse konuşma esnasında karşıdakinin sesiyle alakalı sorun yaşayanlar olmuştu.
    Acaba C5'in ses kalitesi nasıldır?
  • Suana kadar karsıdakının duyması veya bıze gelen seste bır sorun yasamadım
  • E52'nin yazılım güncellemesiyle ya da ilgili bir ayarla gayet temiz bir ses kavuşturulabildiği yazıyordu GSMArena'da. Pek sorun olmasa gerek. Ben de C5'te böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  • Arkadaşlar mesajla gelen bir telefonu nasıl kaydediyoruz? Eski telefonda arama tuşuna basınca direkt olarak seçenekler çıkıyordu mesaj içeriğindeki ayrıntılarla ilgili. Direkt kaydediliyordu. Bunda aynı yöntem işlemiyor. Var mı bilgisi olan?
  • herkese iyi forumlar uzun zamandır beklenen c 5 çıktı ama beklenen in biraz üstünde bir fiyatla
    telefonu almayı bende düşünüyorum batarya ömrü küçük oluşu ilgimi çekiyor merak ettiğim
    telefonu alan arkadaşlardan hoparlör ve kulaklıkla müzik sesi nasıl bu performans benim içi önemli
    cevap için şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.