Şimdi Ara

===> Yeni Nokia C5 | 2.2' - 3.2MP - GPS - 3.5mm <=== (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
435
Cevap
0
Favori
43.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar mesajla gelen bir telefonu nasıl kaydediyoruz? Eski telefonda arama tuşuna basınca direkt olarak seçenekler çıkıyordu mesaj içeriğindeki ayrıntılarla ilgili. Direkt kaydediliyordu. Bunda aynı yöntem işlemiyor. Var mı bilgisi olan?

Usta yön tuslarıyla rakamın uzerıne gelıyorsun sonra secenekler dedıgın zaman rehbere ekle var
  • Almak isteyen arkadaşlar kacırmasın fiyatı 351tl maximuma 6 taksit

http://www.bimeks.com.tr/urun/1103/112122/nokia-c5-warm-grey.aspx
  • Bu telefonu almak istiyorum fakat param yok, ooof ooofff bu borçlar yordu beni
  • 350 Tl net'e özel fiyattır, mağazaya gidip alayım demeyin.
  • bi yanlışlık olmasın bişey açılmıyor..
  • arkadaşlar yokmu cevap alıp inceleme yapan yok mu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_sefa

arkadaşlar yokmu cevap alıp inceleme yapan yok mu...

http://forum.donanimhaber.com/m_40798459/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40798459
  • İmkânım olsa 1 dakka düşünmem alırım tek eksiği wifi fakat ben laptopımı yanımdam ayırmadığım için oda problem olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

şu arka kapağın açma yerini pek beğenmedim televizyon kumandası gibi olmuş

arkadaşlar aklımı kurcalayan tek yer burası ön taraf güzel duruyor ama

birde ekran internete girmek için biraz küçük gibi hiç deneyen oldu mu

biraz beklesem mi 300 lere falan düşer heralde 4-5 aya

Ben girdim nete ancak benım gorusum zaten telefondan nete gırmenın mantıksız olması evımde netım varken mause gıbı guzel bırsey varken ıskence cekemem.Ancak dag basında netımın olmadıgı yerde 40 yılda bır ıhıtyacım olursa bakırım.O turu bır durumda da ekranın buyuklugunu dusuncek bır durum olmaz zaten
  • Arkadaşlar; dış hoparlör sesi nasıl; yüksek mi? Dış hoparlörden müzik dinlediğim falan yok. Alarm seslerinin ve zil seslerinin yüksekliği açısından soruyorum.

Reset atma, donma ve kendi kendine kapanma gibi sorunlar var mı?

Kulaklığın üzerinde ses ayar düğmeleri vb. var mı? Bu düğmelerle radyonun sesi azaltılıp çoğaltılabiliyor mu; kanal geçişi yapılabiliyor mu?

Teşekkür ederim.
    Alanlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 5 Temmuz 2010; 21:30:49 >
  • Zil sesi olarak beni son derece tatmin etti diyebilirim. Hatta bazen abartılı buluyorum son seviyedeki ses şiddetini. Kısılabilir bile. Ses ile ilgili yorumları inceleme başlığında detaylıca anlatmaya çalıştım. Oradan yararlanabilirsiniz.

Henüz resetlenme, donma, takılma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Bu açıdan çok memnunum.

Telefonun kulaklığını elime aldığım gibi rafa kaldırdım. Son derece kalitesiz bir set. O yüzden özellikleri hakkında yorum yapamıyorum. Kendi kulaklıklarımı kullanıyorum. Tatile çıktım ve yanıma da almadım herhangi bir aparatı. Çok gerekirse kullanan diğer arkadaşlar yorum yapacaklardır.

En önemli kısmına geleyim; 30 Haziran 2010 tarihinde boşken tamamen şarj ettiğim (akşam beş civarında tamamen dolmuştu) telefonu günde 3-5 dakikalık konuşmalarla ve arada 1-2 dakikalık kurcalamayla (rehber, hafıza kartı, navigasyon... vs) kullandım, 5 Temmuz 2010 saat 22:25 itibariyle şarj çubuğunda henüz bir eksilme olmadı. Tahminimce en az bir hafta daha kullanabilirim. İki haftayı geçme ihtimali çok yüksek. Telefonda tema kullanmıyorum. Siyah arkaplan var. Bluetooth, müzik, internet gibi şeyleri de henüz kullanmadım. Zoraki bir durum yok, normal kullanım şeklim bu. Merak edenler için not olsun istedim. Telefonu alış sebeplerimden ilki buydu çünkü.

Ayrıca internet bağlantımı henüz gerçekleştiremedi TTNet yetkilileri. O yüzden uğrayamıyorum bu günlerde. Geç cevaplar için kusura bakmayın arkadaşlar.

• Bu telefonu Teknolojix.com'dan sipariş ettim, yarın havaleyi yapacağım ve bunla birlikte bir de radyasyon emici almayı düşünüyorum. Sar değeri bence de yüksek.
  • Tercihin ne yönde bilmiyorum fakat genel olarak telefon gösteriş için ideal bir telefon değil diyebilirim. Önden -bana göre- bir eksiklik yok. Arkada ise birbirinden bariz biçimde ayrılan renkler belki rahatsız edici olabilir. Ayrıca o kapak kısmına elimi sürttüğümde kalan kısma oranla çok kötü bir his uyandırıyor :) Belki bana özel bir durumdur fakat çok kalitesiz gibi geldi kapak kaplaması. Fakat takıp çıkarma işi son derece kolay ve kapağın kendisi sağlam duruyor. Mekanizma çengellerle oluşturulmuş. Üstten çengelleri yerine oturttuğunuzda tırnak kısmı da tık diye oturuyor. Çıkarmak içinse tırnağı aşağı ittirip çengelleri çıkarıyorsunuz. Bir rahatsızlık görmedim. Hani altı-üstü kapak diyebilirim yani en nihayetinde :) Çok takılacak bir durum yok.
  • Kulaklıkla ilgili bir sorum vardı. Cevaplarsanız memnun olurum. Radyonun sesini kulaklığın üzerindeki tuşlardan azaltıp çoğaltabiliyor muyuz? Ayrıca radyo kanallarını kulaklığın üzerindeki tuşlarla değiştirebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 6 Temmuz 2010; 0:29:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Kulaklıkla ilgili bir sorum vardı. Cevaplarsanız memnun olurum. Radyonun sesini kulaklığın üzerindeki tuşlardan azaltıp çoğaltabiliyor muyuz? Ayrıca radyo kanallarını kulaklığın üzerindeki tuşlarla değiştirebiliyor muyuz?

Cevap yok mu arkadaşlar?
  • Kulaklık sorusuna cevap verecek arkadaşlar yok mu? Kulaklık yanımda değil. Bir defa müzikçalara takıp geri poşetine koyup kaldırdım, o yüzden yorum yapamıyorum. Yanımda değil ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Kulaklık sorusuna cevap verecek arkadaşlar yok mu? Kulaklık yanımda değil. Bir defa müzikçalara takıp geri poşetine koyup kaldırdım, o yüzden yorum yapamıyorum. Yanımda değil ayrıca.

İlgin için teşekkür ederim.
    Kulaklığın resimlerine baktım. Üzerinde sadece kare şeklinde bir tuş görünüyor. Ayrıca yabancı sitelerden de araştırdım. Eğer yanlış anlamdıysam kulaklığın üzerinde sadece bir tuş var. O tuş çağrıları cevaplamak için kullanılıyor. Sesi azaltmak-çoğaltmak ve radyo kanallarını değiştirmek için tuş yok malesef.
    Yine de forumdan bir arkadaş konuyu netleştirirse iyi olur.
  • Doğrudur. Çünkü benim de hatırladığım kadarıyla aynı durum söz konusuydu. En azından ses açıp kapatmaya yönelik herhangi bir düğme ya da ona benzer bir şey görmedim. Hatta o tek tuşun olması bile iyi sayılır çünkü şeklinden ötürü ben o tuşu göremedim :) Sanırım kaplamayla aynı renkteydi, parlak siyah bir kaplama, arada kaçmış sanırım. Zaten kulaklığın göreceği en iyi iş çağrılara cevap vermek olurdu.
  • http://www.akakce.com/cep-telefonlari/en-ucuz-nokia-c5-td-scdma-fiyati,157861.html

BURDA C5-TD SCDMA adında bu modelin farklı özellikli olanı var

2.4 inç, 122 gr, buraya dikkat 5 MP daha iyi özellikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helvetica

http://www.akakce.com/cep-telefonlari/en-ucuz-nokia-c5-td-scdma-fiyati,157861.html

BURDA C5-TD SCDMA adında bu modelin farklı özellikli olanı var

2.4 inç, 122 gr, buraya dikkat 5 MP daha iyi özellikli

Ekran bıraz buyuk ve 5 MP bunlar artıları ancak kalın ve beklme suresı berbat gunluk sarz edersın artık. 190 saat de ne oyle. normal nokıa c5 630 saat bana 5 gun gıdıyor.konusma suresı 4 saat normal c5 ın kı 12 saat.ozellıklerı ısterse ıkıye katlasa bıle bu batarya ıle bu ısten cacık bıle olmaz

Bu da karsılastırma lınkı

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3122&idPhone2=3285

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MedicuS_ -- 7 Temmuz 2010; 0:53:13 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.