Şimdi Ara

===> Yeni Nokia C5 | 2.2' - 3.2MP - GPS - 3.5mm <=== (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
43.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.forum.nokia.com/devices/C5-00/

Burada anlamadığım bir nokta var, cihazın bekleme sürelerine baktım GSM(2G)'de 26 gün WCDMA(3G)'da 28 gün yazıyor. GSM'de daha uzun olması gerekmiyor mu? Cihaz WCDMA'da daha çok enerji harcıyor bildiğim kadarıyla

Bu arada cihazın görünteleme özelliklerinde birşey dikkatimi çekti;

Tam odaklı EDOF (extended depth of field) teknolojisi yazıyor, ne anlama geliyor bu? N82'de olan bir özellik de değil galiba bu hiç duymadım böyle bir terim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 8 Nisan 2010; 0:46:14 >

• C5'de gsmarena'da çıkmış

http://www.gsmarena.com/nokia_c5-3122.php
  • Cihazda maalesef Carl Zeiss desteği yok, ayrıca çekim modları arasında makro modu da yazmıyordu. Sanırım görüntüleme yönünden aşırı derecede zayıf bir cihaz olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 8 Nisan 2010; 1:15:13 >
  • Cihazın kullanım kılavuzu. Merak eden indirip bakabilir.

http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_C5-00_UG_tr.pdf

Ayrıca cihazın sar değerini de bu sayede öğrenmiş olduk.

1,34 W/kg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Nisan 2010; 22:21:52 >
  • Baya yüksek bir sar değeri ayrıca Nokia'nin N serisinden başka hiçbir serisine adam gibi kamera bırakdığı pek görülmemiştir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Baya yüksek bir sar değeri ayrıca Nokia'nin N serisinden başka hiçbir serisine adam gibi kamera bırakdığı pek görülmemiştir :)

Evet, sar değerinin bu kadar yüksek olacağını düşünmüyordum açıkçası. N serisi multimedya özelliklerinin öne çıktığı bir seri olduğu için görüntüleme işi bu serinin üzerinde oluyor.
  • Şu sıralar tüm markalar üst düzeylere yönelmişken alt segmentte yeni modeller açısından boşluk oldu, nokia bu boşluğu bu modellerle doldurur ve alternatifi yokken bayağıda satacaktır.. Bu modelleri ne kadar ince ne kadar hafif ve şık yaptıkça satar..

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Başlıklara yeni diye eklemesen iyi olacak. Çünkü 2 yıl önceki konuda bile yeni diye ibare oluyor. Yeni demene gerek yok.
  • Gsmarena'dan inceleme gelmiş.

http://www.gsmarena.com/nokia_c5-review-474.php

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceBekcisi

http://www.hepsiburada.com/nokia-c5-00-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnokc500&categoryId=371946

Fiyat: 185,00 € + KDV = 423,50 TL

Yuhhhh! O paraya değmez bence bu cihaz. Tahminimin üzerinde çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Çıkış fiyatı bu, elbet düşecektir. Üstelikhttp://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?CategoryId=376241&sc=8&page=13 adreine baktığımızda bu fiyat aralığındaki cihazlardan pek bir eksiği yok, hatta yerine göre fazlası var.
  • quote:

quote:

Çıkış fiyatı bu, elbet düşecektir. Üstelikhttp://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?CategoryId=376241&sc=8&page=13 adreine baktığımızda bu fiyat aralığındaki cihazlardan pek bir eksiği yok, hatta yerine göre fazlası var.

Listeye baktım. Evet, listedeki cihazlardan bazı konularda üstün. Mesela işletim sistemi, 600MHz'lik işlemcisi, ücretsiz Ovi Maps gibi artılarına bakınca alınası bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Ama resmi olarak girmediği için yüksek olmalı belki de resmi olarak girdiğinde bu kadar yüksek fiyatlı olmayabilir.

• quote:

Ama resmi olarak girmediği için yüksek olmalı belki de resmi olarak girdiğinde bu kadar yüksek fiyatlı olmayabilir.

HepsiBurada kaçak/grey mal mı satıyor sence, nasıl resmi olarak girmedi yahu
  • quote:

quote:

Ama resmi olarak girmediği için yüksek olmalı belki de resmi olarak girdiğinde bu kadar yüksek fiyatlı olmayabilir.

HepsiBurada kaçak/grey mal mı satıyor sence, nasıl resmi olarak girmedi yahu

Kaçak değilde belki de yurtdışı garantili getirtmiş olabilir, o yüzden öyle dedim. Grey ürün geitirten siteler var.

• wi-fi yok, pil gücü 850 mah ve buna rağmen sar değeri 1.34!

iyice tadını kaçırdı bu nokia artık...
  • SAR müthişşş
  • Elimdeki telefonları satabilirsem (bu ara amma çok şey satıyorum yahu) bu cihazdan alacağım.

Benim için en önemli olan noktalar uzun konuşma süresi ve hafifliği
  • ürün hb stoğa girdi 398 tl 12 taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

wi-fi yok, pil gücü 850 mah ve buna rağmen sar değeri 1.34!

iyice tadını kaçırdı bu nokia artık...

Bekleme Süresi ? Maksimum 630 saat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 1050 mAh
    Konuşma Süresi ? Maksimum 12 saat

Bu batarya surelerı
    İŞLEMCİSİ
    3G
    GPS
    WİFİ kullanmayan( gercı elınde wifi olsa bıle kullancak kesımın TR de %10 bıle gecmeyecegını dusunuyorum.Evınde rahatca nete gırecekken sıfresız bı kac yerde gırebılmek bana hala mantıklı gelmıyor.Ne zaman her yerde sıfresız aglar olur o zman wifi nın bır anlamı olur bence.)
    İNCELİĞİ düşünülünce suan kı fıyatı ile bıle bence alınabılecek bir telefon

Bence tek kotu tarafı Sar degerı onun dısında f/p sı cok ıyı bır cıhaz

Bu ozlelıklerle bu fıyattan daha ucuza alınabılecek bır telefon yok henuz ki bu fıyat bıle 2-3 aya 350 cıvarlarına rahat ıner
    Edit:Suanda 360 cıvarına ınmiş

WİFİ yi eklersen ve bıraz ınceltırsen ve konusma suesını 12 den 8 e dusurursen nokia e52 olur.Onunda fıyatı 489 cıvarı
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3122&idPhone2=2792

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MedicuS_ -- 20 Haziran 2010; 0:45:39 >

• Fiyatına göre kıyaslanacak olursak harika bir telefon ve pda.Tek eksiği bana göre wi fi olmayışı.Batarya süresi muhteşem,nokia bir ilke imza atmış.sar değerinin 1,34 olmasını da pek problem yapmazsanız (avrupada sar değeri üst sınırı 2,00 dır)alınabilecek telefonların en başında gelir.şu anki fiyatı 380-420 arası değişiyor.ayrıva bu fiyatların pekte altına düşeceğini tahmin etmiyorum.çünkü nokianın bu özellikteki telefonlarının ortalam fiyatı 500-550 tl.c5 niçin bu fiyata onu da bilemiyorum.

bu arada c serisi çıkmaya devam edecek. daha özelliksiz ve ucuz telefonlar isteyenler 1-2 ay sonra çıkacak olan c1 00 ı beklesinler. fiyatı 100 120 tl arası.ayrıca çift simkartlı ve 13 saat konuşmasüresi,1152 saat (48 gün) bekleme süresine sahip c1 00 ı tercih edebilirler

Ağırlık 72.9 Gr
    Genişlik 45 mm
    3238
    Yükseklik 107.1 mm
    3238
    Kalınlık 15 mm
    Şebeke frekansı GSM900 - GSM1800
    3238
    Titreşim Var
    Handsfree Var
    3238
    Pil Tipi Li-Ion
    3238
    Bekleme süresi 1152 saat
    Konuşma süresi 13 saat
    Renkler Mavi, Gri, Kırmızı, Yeşil
    3238
    Çift SIM kart desteği Var
    İşlemci sayısı Tek

Ekran Özellikleri

Renkli Ekran Var
    3238
    Renk Sayısı 65536
    Ekran Boyutları 1.8 inç
    3238
    Ekran Çözünürlüğü 128 x 160 px

Hafıza Özellikleri

Telefon rehberi 500 kayıt

Multimedya Özellikleri

Polifonik melodiler Var
    Radyo çalar Var
    3238
    Eksta multimedya özellikleri Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm)
    3238

Yazılım Özellikleri

Kullanıcı profilleri Var
    Hesap makinesi Var
    3238

Aksesuarlar

Şarj Aleti Var
    3238
    Mikrofonlu Kulaklık Var

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.