kardeş senin gibi düşünürsen alıcaxın bi 337 kalıcaxın onda [krl]
yok arkadaşlar kullanılmaz bu telefon türkiyede efsanelere rivayetlere inanmayın.ama gelse türkiyeye alırım bozulana kadar kullanırım benim 6600 deki 2 eksiğide kapatmışlar bu telefonda.
geçiniz ya geçiniz alemin kralı bu telefon olcak tip desen tipin alası var özellik desen alası var mp3den tut 1.2mp kameraya kadar
çıksın borç harç alcam <b>7610</b>
bu telefonda işletim sistemi yok die biliyorum yani sis ler çalışmıycak.nokia.com da Nokia Software Market'tan Symbina uygulamaları demiş.(symbian ı yanlış yazmışlar:)paralı galiba symbian uygulamaları...yanılıyosam bende alırım bu telefonu.
bu telefonda işletim sistemi yok die biliyorum yani sis ler çalışmıycak.nokia.com da Nokia Software Market'tan Symbina uygulamaları demiş.(symbian ı yanlış yazmışlar:)paralı galiba symbian uygulamaları...yanılıyosam bende alırım bu telefonu.
bu postlarini bir tane altinda yazabilirdin.. sonradan aklima geldi dersen.... EDITLE KARDESHIM.... ayrica burasi chat diil forum.. oyle "GRUP mu??" bilmem ne gibi tek kelimeli postlarda girme oke?!?! :D tabe modlar ve adminler daha iyi bilir ben sadece dostca uyardim..
saygilar
araştırdım arada ne diosun.baktım yanlışmışım hatamı düzelttim özür diledim.anlayamıyorum seni.editleme konusuna gelince aklıma gelmedi çoğu insan gibi.o zaman her topic te her userın sadece 1 postu olsun onu editleyip editleyip duralım.adminler bişi demiyo sen çıkmış vıdı vıdı yapıyosun.grup konusuna gelince nitro grup indiriminden faydalanalım dedi bende grupmu? dedim nesi yanlış bunun.tek kelimeli post da girerim.nasıl konuşulması gerektiğinide iyi bilirim bu yaştan sonrada senden de öğrenicek değilim.mütabıkmıyız diyarbakırlı arkadaşım?saygılar...
Bosuna umutlanmayin 1 milyar bile olmaz bu tuzlu nesne, 1.100 için dua edin (GaranTili için konusuorum spot u bilemem)
ozaman bana artislik yapma tek kelimelik post giriyon diye.. bende bu huyuna uyuz oluyom bana yapma diyosun 2 dakka sonra bana papazlaniyosun sanane diye....
alla allaaa kimle ugrasiyoz ya...
herkesin bi postu olsun demiyom.. o zaman ben bu yazceklerimi 5e boluyum?!?! mantikli mi???? tartisma bitmishtir... saygilar topic sahibinden ozur.. (gerci zaten acilmishti)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by e365</i> <br />ozaman bana artislik yapma tek kelimelik post giriyon diye.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
yaa sana cevap yazmıycaktım ama yalan yazdığın için benim hakkımda cevap hakkım doğdu.ben sana öyle birşey demedim.bana hakaret ettiğin için ceza aldın die napıcağını şaşırdın.uğraşma benle diyorum dinlemiyorsun.nerde yazdım tek kelimelik post yazma die ?ben sana boş boş post yazıyosun dedim.
şimdi sevmiyorum bu muhabbetleri ayıpda biraz ama kusura bakmaaan hanii arkadaş suriyeye gidiyor fuar mı ne varmış (telefonla ilgili değil neyse) 7610 ısmarladım bir tane bakalım gelsin kesin topic yapacağım çektiği resimleri videoları paylaşır tartışırız saygılar (sakın banada getirsin felan demeyin ee ozaman niye yazdın bu topiği demeyin çünkü kişmse kimseyi tanımıyor burda sadece bilgi paylaşılıyor haber vereyim hani 7610 klas alet alcam hanii felan gibilerinden ulan amma uzattım ha bok ettik neyse gelsin 7610 da kurcalayalım şöleee güzel tarafından ha bide p900 gelecek ama oda eskidi dimi saygılaR
bana da getirsinnnnnn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme