General Network GSM 850 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2004, 1Q Status Coming Soon Size Dimensions 109 x 58 x 24 mm, 113cc Weight 122 g Display Type TFT, 65k colors Size 176 x 208 pixels - 5-way joystick navigation - Selectable themes Optional Ringtones In shared memory Vibration In phone Languages Major Europe and Asia-Pacific - Polyphonic ringtones - Photo phonebook - Build-in handsfree - User groups - Pop-port Memory Numbers in phone 8 fields, in mem Call records Unlimited - 12 MB shared memory - MMC card slot, 32 Mb card included - 25 voice command slots - Voice memo Features GPRS Class 4 (3+1 slots) Data speed 118 kbps (EDGE) Messaging SMS, MMS, Email Clock Yes Alarm Yes Infrared port Yes Games Yes, downloadable Colors Light Gray - Digital camera (640x480) - EDGE - Video capture - Stereo MP3/AAC player - Bluetooth - Java - Series 60 UI - Symbian OS 7.0s - WAP 2.0 - xHTML browser - T9
arkadaşlar telefon yeni değil eski.türkiyeye gelmedi die yeni deniyorsa.türkiyeye gelmiycek.gelsede çalışmaz.ayrıca 6600 le arasındaki tek fark hafıza değil mp3 playerda var.bide radio vardı yanılıyorda olabilirim.
arkadaşlar edge diye bir olar var tlfda hoş tr için değil belki ama Data speed 118 kbps (EDGE) gibi bir olayı var telefonun. Ayrıca Türkiyede çalaışır Aria ve Aycell ile çalışır hemde canavar gibi :p
çalışabilir ama amerikadan getirtmen gerekir onun için
doğubanka gelir kesin
6600 varken bunu getirmek bence mantıksız. hafıza farkını önemsersen de hafıza kartı var sorunu giderirsin
arkadaşlar bide stereo ses veriyor bu alet 6600 den farklı olarak.
arkadaşlar bide stereo ses veriyor bu alet 6600 den farklı olarak.
bence renk süpper olmuş . Gsm 900 de çalışsa 6600'mı bu mu deseler kesinlikle bunu alırım ben
türkiye şebekelerinde kullanılmadığını bende duymuştum, 6600 a ek olarak radyo ve mp3 player entegre olması...
Daha ne bekliyorsunuzki bir telefondan bulaşık yıkayacak hali yok heralde[?]
Bir şehir efsanesine göre Turkcell'de de kullanabilenler varmış..Ama dedim ya şehir efsanesi..
yapamayın arkadaşlar gene aynı şeyleri diyeceğim ama ne farkı var bunun 6600dan (yeni ürün olarak) yok işte biraz makyaj var sadece birde kıl tüy. şimdi bu telefon telsim türkcell ile kullanılsa 6600 alan arkadaşlar direk içerde değilmi? bi düşünün 6600 çıkalı ne kadar oldu. yazık walla yazık[stmd]