Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
56
Favori
184.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakay2015

    quote:

    Orijinalden alinti: eric cartman

    Hocam aracinizi satmadiniz mi? Ayrica Honda CRV reklamlariniz için herhangi bir ücret aliyor musunuz?

    hocam, aracı satmadım, crv reklamı yapmıyorum, karşilaştırma yapıyorum, tüm mesajlarımı okumadan, direk ön yargılı yazma.

    Forumun bu sayfadan itibaren önceki 30-40 sayfasını okudum lakin yanlış anlamayın hocam ama okuduğum sayfaların çok büyük bir bölümünü ses fren sorununuz ve aracın kendinizce CRV'den geri olan kısımlarının vurgulanması oluşturuyor. Amiyane tabirle ses sorununuzu okumaktan baydım.

    Keşke kronik arıza olduğunu belirttiğiniz husus için ayrı başlık açıp oradan devam etme ve bulduğunuz çözümü oradan paylaşma yoluna gitseymişsiniz. Böylelikle bundan sonraki süreçte bu konuda sorun yaşayanlar, bu konuya özel yazışma ve çözümleri de takip edebilirdi.

    Şuanda araçla ilgilenen ve almayı düşünen biri olarak forumu okumaya kalktığımda bir kullanıcının sayfalarca aynı konu hakkındaki takıntı haline gelmiş sorunu dile getirişini okumak zorunda kaldım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: johnkoot


    quote:

    Orijinalden alıntı: RoLaN

    Su aracin eski kasasini yeniden cikarip yanyana koysalar inanin kimse guncel kasanin yuzune bakmaz.arac tek kelime ile hormonlu qq olmis.guzelim araci mahfettiler.

    Hormonlu derken nispeten doğru, zaten eski kasadaki Qashqai+2 nin yerine çıktı X-trail.

    Qashqai +2 kullanıcısı olarak aracımda olup xtrail de de olmalı dediğim; kapıların otomatik kilitlenmesi, son sıra koltukların yanındaki en arka camların daha büyük olması, orta sıra koltukta 12v çıkışı, kol dayananın ileri geri hareket ermesi. Mevcut özelliklerin yanında bunlar da olsa çok iyi olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xx34. -- 27 Nisan 2017; 12:36:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sormak istedikleriniz hakkında ben yardımcı olayım size. 2016 Platinum premium otomatik sahibiyim.
  • FAtEisdEAtH kullanıcısına yanıt
    facebook'ta organizeyiz,
    buraya buyrun:

    https://www.facebook.com/groups/yeninissanxtrail
  • Arkadaşlar elimde aşağıdaki krom tamamlayıcı aksesuardan son 1 tane kaldı elimde isteyen varsa ulaşabilir

    Sahibinden.comda 120 tl den ilan açtım buradan ulaşana 90Tl


     yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-

     yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarbarosTUGRUL -- 5 Mayıs 2017; 16:27:17 >




  • yeni x-trail deneme şansı olan oldumu.

    çok büyük bir değişiklik yok. 4 x 4 versiyonu olmayacakmış galiba. Bence çok yanlış bir karar

    benim asıl merak ettiğim ses izolasyonu konusunu çözmüşler mi?

    cidden arabanın bence tek eksisi..
  • Ben de makyajlı kasayı merakla bekliyorum. Önümüzdeki sene temmuz gibi makyajlı kasaya geçiş düşünüyorum. Merak ettiğim en büyük konu süspansiyonların sertliği ve ses yalıtımı. 4x4 olmaması beni çok üzmedi çünkü mevcut kullandığım 4x2 zaten. Bunun haricinde yapılan iyileştirmeler bence pozitif ama Auto Hold eklenmemiş hala. Akıl almıyor. Adaptif hız sabitleyici yine eklenmemiş, bu tarz küçük detayların hala eklenmemiş olması çok şaşırtıyor beni.
  • Arkadaşlar selamlar;

    1-2 ay içinde yeni araç alacak ve ilk tercih olarak da Peugeot 3008 düşünen biri olarak aklımı karıştıran bir konu var.

    3008 Allure EP düşünüyorum, bunu da sıfır almaya kalksam 165-170 civarı tutuyor.İkinci el bakarken Nissan Xtrail en üst paketin 2017 makyajlı versiyonunun fiyatınında 170 civarı olduğunu gördüm. Açıkçası makyajlı araç hoşuma gitti, sonuçta C segmenti almak varken aynı paraya D segmenti araç alabiliyorum. Siz ne dersiniz bu konuda? Çocuklar var, genişlik önemli bir etken benim için. Dediğim gibi Xtrail'in de boş paketi değil, en dolu paketi, deri koltuklar, sunroof vb. aslında 3008 GTline paketi seviyesi.

    İyice kafam karıştı açıkçası, buraya da sormak istedim. Özellikle yeni kasa Xtrail kullananlar varsa cevap verirlerse sevinirim. Özellikle Xtrail'in içeri çok ses aldığını söylüyor herkes ama konfor olarak oldukça iyi diye düşünüyorum.




  • Arkadaşlar, kış lastiği almayı düşünüyorum.225/55/19 ölçüde nokian, kumho,petlas,hankok gibi markalar var.Bu markalardan önerisi, tecrübesi olan var mı?
    Mıchelin ve goodyear ın bizim ölçülerde lastiği yok.goodyear 235/55/19 ölçüde alsam sorun çıkarır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkın34 -- 22 Ekim 2017; 12:10:42 >
  • Arkadaşlar 2016 model bir X-Trail almayı düşünüyorum. Özellikle 2014'den sonraki kasasını kullanan arkadaşlar genel bir yorum yapabilirler mi arala ilgili? Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerden kısaca da olsa bahsederseniz çok makbule geçer.
  • Arkadaşlar merhaba bilenler için soruyorum xtrailin kaç yedek anahtarı oluyor acaba 2 mi 3 mü yani arabayı aldığınızda kaç anahtarla teslim ediyorlar bilgi verebilir misiniz? 2015 model xtrailde satın aldığım kişi 2 anahtar teslim etti başka anahtar yok değil mi teyit için soruyorum.
  • Kendi soruma cevap vereyim referans bilgi olur 2 anahtarmış toplamda bilginize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    2016 Xtrail Platinum Premium aldım bu hafta.
    Çarpışma önleyici sistemin açık olup olmadığını nasıl anlarım? Malum deneyemiyorum :)
  • Merhaba 2015 xtrail ppp 50.000 km de yeni sarın alarak aranıza katıldık. Araçtan genel olarak çok memnunum. Forumun tüm sayfalarını özenle okudum ve emeğe geçen tüm arkadaşlar sayesinde bir çok problemi çözdüm. Aracımın garantisi ekim ayında dolacak bu sebep ile servise 50.000 km bakımı için girdim ayrıca şanzımanı kontrol ettirdim ve sanırım garanti kapsamında üst kontrol ünitesini değiştirecekler. Fakat çözemediğim bir sorun var ve sizlerin yardımına ihtiyacım var. Forumun eski sayfalarında belirtilen klimanın yolda bir süre sonra devre dışıdır kola sorunu maalesef benim aracım da da var. Bu sorun için İstanbul Mar oto servise giriş yaptım yine ve maalesef sadece izolasyon noktalarını yenileyerek ve ekstra izolasyon yaparak sorunu çözdüklerini söylediler. Maalesef Bugün sorunun çözülmediğini yaşayarak yine gördüm. Aklıma bir kaç nokta geliyor ama sanırım bu sorunu yaşayıp çözmüş arkadaşlar aramızda mevcuttur. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim zira eğer sorunu çözemeyecek isem uzun yolda yaşayacağım sıkıntı sebebi ile severek aldığım aracımı satmak durumunda kalacağım

    Yardımlarınızı bekliyorum




  • Konu hortlar mı acaba ?
  • Merhabalar;

    2016 Model Xtrail kullanıcısıyım ; forumda aranıza yeni katıldım;

    Baştan sona forumu tek tek okudum ;

    Benim aracı aldığımdan beri aracı park ettikten sonra vitesi P konumuna aldığımda kemeride çıkarsam ; aracı kapatsamda ; elektrikli park freni bir türlü kendi kendine devreye girmiyor.

    Ben bunun normal olduğunu düşünüyordum; taki bugun CHR de otomatik devreye girdiğini görene kadar

    Bu konuda benim gibi sıkıntı yaşayan varmı acaba?

  • Ciddi bir sorun bu,ben el frenini unuttum ,kendisi zamanında çekip bırakıyor,hiç müdahale ettiğimi hatırlamıyorum,sorum yazılımsal da olabilir,elektronik aksam hayetinde ,yetkili servise gitmenizi öeneririm...

  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.