|
Merhabalar 2024 sky pack e power kullanicisiyim beni whatsapp grubuna eklermisiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Merhabalar 2024 sky pack e power kullanicisiyim beni whatsapp grubuna eklermisiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Monitör: Asus 26.5" XG27ACDNG Oled[ | Ekran Kartı: Sapphire 9070 XT Nitro+ | İşlemci: AMD R7 9800X3D| Anakart: Asus Rog Strix X870E E-Gaming | M.2 SSD: 2x Samsung 980 Pro 1TB Gen4 | RAM: G.Skill Z5 Neo 32 GB (2x16) 6400Mhz | PSU: Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ | Kasa: MSI MEG PROSPECT 700R | Soğutucu: ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB OLED
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba, Nissan Qashqai E-Power marka ve model aracınızı satın alırken %10 yerine %80 vergi ödemiş olabilirsiniz (Bu durum satın alanların çoğunda olmuş olup konuyu detaylıca incelememiz yararınıza olacaktır. Fazla ödemiş olduğunuz vergiyi iade almak için hukuki bir desteğe ihtiyacınız olacaktır. Bu konuda daha detaylı bilgi almak için tarafımla iletişime geçebilirsiniz. |
|
Merhabalar, e-power araçlardaki vergi iadesi ile ilgili olarak bir video çektim, soracağınız şeyler varsa yanıtlayabilirim. Nissan e-power motorlu bir aracı sıfır km. (faturalı) olarak aldıysanız vergi iadesi hakkınız var. Bu konuda merak edilenleri özetlemeye çalıştım.
#nissan #qashqai #xtrail #epower #ötv #kdv #vergi #iade https://www.youtube.com/watch?v=iXof2TuLy5M |
|
Merhaba Ben de 2022 model kasa e power sahibiyim, WhatsApp grubuna dahil olabilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|